Thailand: Koh Lanta

Nu va vi tyvarr bara 3 kvar!
Nathalie skulle ju hem till Sverige va det tankt, men verkar tyvarr ha fastnat i Bangkok eftersom alla flygplaster fortfarande verkar vara avstangda. Sa vi ar lite oroliga for henne. Och sen ar det ju inte allt for kul att va ensam heller. Men vi far hoppas att hon snart kan komma ivag, och fa flyga hem!
Haller tummarna for dej vannen!

Nu nar du har akt Nathaile sa verkar det som att jag far ta alla mygg bett! Not good not good! Dom kom ju till dej innan, men nu du nu hitta dom tillbaka till mej sa fort du lamnade oss! Sa just nu ar det jag som gar och kilar sonder mej pa fotterna, dom javlarna ska minnsann fa sota! :)

I phuket hann jag och Emmilia ga pa bio en kvall, lyx va det! Fanns till och me salta popcorn att kopa och det ar inte ofta man kan hitta det! Tittade pa en 3D film, och det va forsta gangen som jag gjort det! Va lite kul! Dock ingen film som jag skulle sett hemma, men har ar man inte sa krasen! :)

Har pa Koh Lanta har vi mesta solat och badat!
Passat pa att lasa lite bocker, har haft en dalig period med det nu ett tag.
Hyrt moped och akt runt pa on lite granna. Har nera aker ju alla pa samma sa vi vill ju inte va samre, utan hyrde en moped och trock ihop oss pa! :)
Och det har gatt battre an forvantat far vi nog saga!

Vi bor pa Nature Beach just nu, det ar samma stalle som jag och Madde va pa for 4 ar sedan. Sa det va kul att komma tillbaka och traffa alla igen! Och glada blev dom me, nar dom sag att det va vi!  

Imorgon sa ska vi aka till Koh Lipe for en snabb visit, och sen blir det nog Malaysia nasta.

Ar lite stressad sa hinner inte skriva sa mycket mera nu!
Men hor av oss snart igen!
Allt ar bra med oss iaf !

Kram !


Kommentarer
Postat av: Mam 2 Emely

Hellow alla Girls Hoppas er kompis kommer till Sverige snart..........Det verkar ju svårt med all Flygning just nu Tyvärr.Kul att ni har det så bra Önskar er allt gott och bra för det är ni värda Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaamen Från Emelys Mam

2010-04-21 @ 14:35:11
Postat av: Millis

Älskling!!! Åhh så härligt ni verkar ha det!! Njut njut, idag snöar det här hemma...suck...

Är ni i malaysia nu??love you!!pusssss

2010-04-21 @ 20:59:14
Postat av: Libanmonica

You will be hearing from me soon. Thanks

2011-03-08 @ 19:42:14
URL: http://libanmonica.blogfuture.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0