Thailand: Koh Tao.

Hade bokat en internet date med kara Brandon men det verkar inte ga allt for bra med kommunikationerna... Haller tummarna ett tag till att det ger med sej.

Kom precis upp fran standen. Vi har inte gjort sa mycket annat har pa dagarna an att sola, lasa bocker och bada. Det ar skont att bara ligga och ta det lungt.

Igar kvall nar vi va ute och at middag sa kom det fram en kille fran Canada till oss, han ville spela kort med oss. Sa vi spelade Asshole som det sa fin hette pa engelska. Trevligt va det, och kul att traffa lite nytt folk. Han hade som mal att lara sej 3 sprak och resa runt i 50 lander innan han fyllde 25 ar. Man blir ju imponerad nar man hor sant!

Nu ska jag prata med Brandon !
Skriver mera sen !
Kanns battre idag sa det ar skont iaf, blir lungn nar jag far prata med min karlek !


Kommentarer
Postat av: Mariann

Kramar i massor. Njuter av att läsa om solsken och kortspel. Ha roligt

mariann

2010-03-08 @ 18:19:26
Postat av: Millis

Älskling!! Vad skönt att höra att du har det bra!! Följer din blogg om ditt äventyr! Åhh vad jag längtar efter dig me love!!!

Njuuuut!! Njuuuut!!!

Love you babe!!!

2010-03-10 @ 00:39:36
Postat av: Farmor och farfar

Hej Emely,

Det måste vara underbart under Thailands sol och på de soldränkta stränderna! Passa på att njuta! Här har spårvagnarna börjat gå något regelbundnare igen och en visserligen lite opålitlig vårsol lyser de senaste dagarna. Det gör livet gladare och lättare. Vi ser fram emot att få följa Era reseäventyr på bloggen och önskar allt gott!

2010-03-10 @ 12:11:45
Postat av: Charley

Love, hoppas ni hade en härlig dejt! Skönt att höra att det känns bättre nu. Kom ihåg them words för denna resa -ta hand om dig!!

Älskar dig!

2010-03-10 @ 18:34:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0