Bali: Ubud

Nu befinner vi oss pa Bali!
Vi stannade i Kuta i tva natter direkt nar vi kom eftersom det va sa nara flygplatsen.  Men vi kan ju knappast saga att vi va sa jatte imponerade av just Kuta. Det va chaterparty pa hog niva, och det ar ju inte riktigt det va ar ute efter. Fanns inte samycket annat att gora an att surfa pa dagarna och festa natterna. Och inget av det ar vi ju sa hajja pa direkt. Svenskar va det ju vart man an holl till me, krylla av det. Och vi som sa nar vi hoppa av fran planet, att Bali har kanske inte sa manga svanskar hittat till an, men dar hade vi valdigt fel... Sa vi akte ganska sa snabbt.

Ubud blev varat nasta stop, det ligger mera innat i Bali. Har ar det mycket konst och kultur som galler. Finns mycket lokala danser som visas upp alla kvallar i veckan, som vi idag har planer pa att ga och se.
Igar sa hyrde vi cyklar och cyklade runt lite, vi stannade bla till pa Monkey Forest och hangde dar ett tag bland alla hundratals apor som levde fritt. Va haftigt att ga tillsammans med doom och va uppe i deras vardag, det ar ju inte allt for ofta man har tillfalle till det. Och det ar sjukt hur manskliga dom anda ar...
Cyklade gjorde vi ju som sagt en del me, och backar va det me kan jag lova! Och otranade som vi blivigt va det inte sa latt alla ganger, men vi kampade pa!
Pa kvallen sa korde vi lite spa hemma, malade naglarna och hade ansiktsmask och sa...
Lungt med andra ord!

Idag sa har vi vart pa en utflykt, vi akte och kollade pa stora ris odlings falt, tva tempel, krydd och kaffe odlingar. Vi avslutade pa ett stort berg dar man hade utsikt over en stor vulkan! Det va otroligt vackert, och man kunde aven se precis hur lavan hade runnit nedfor berget.
Men det blaste kallt dar uppe, da fros gjorde man allt!

Det ska ju vara torr period har pa Bali nu, men nar vi kollat prognorerna for dagarna frammot sa star det att det ska regna varje dag. Och det gillar jag ju inte! Nar jag ar utomlands sa vill jag sola och bada en massa, och vi har ju inte gjort det sa mycket nu. Sa jag hoppas verkligen att prognosen inte stammer. For nu vill man ju bli lite brun innan man ska hem till kalla Sverige igen.

Imorgon sa aker vi nog vidare till Lovina, tanken va egentligen att vi skulle till Lombok men vi har for lite tid. Sa vi har sagt att vi forsoker att se sa mycket av Bali som mojligt innan vi aker harifran den 15 Maj. Da flyger jag vidare till Bangkok for att avsluta dar nagra dagar innan planet till Sverige lyfter hem igen!
Langtar som tusan!

Vi har det bra vi tre tillsammans iaf, kallas oftast for Charlie Anglar har nere av nan konstig anledning...
Vi sjalva sager ju det Tre Musketorerna! Later inte lika glassit :)

Vi har aven kommit fram till att vi inte ar nagra Bratpackers inte, utan att vi ar akta Backpackers!
Har pa Bali verkar det finnas alldeles for mycket Bratpackers...eller sa ar det vi som vart ute for langre nu. Man orkar ju inte fixxa sej, finns ju inte pa kartan.
Vardsliga problem ar det ju!

Sitter just nu pa andra sidan jorden och har en enorm langtan hem, onskar att jag fanns narmare nu nar det hade behofts. Men mina nara och kara dar hemma, ni finns i mina tankar hela tiden dygnets alla timmar. Kanns inte alls bra att vara sa langt hemmifran nu!

Alskade mormor, du va finast!
Alskar dej och kommer alltid att gora det!
Underbar!







Kommentarer
Postat av: Ann

kära!

här kommer d en massa varma kramar till dig!!!

<3 <3 <3

2010-05-06 @ 14:53:26
Postat av: Mariann

Kramar i massor.

2010-05-07 @ 07:20:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0