Glad Påsk!

Vi har haft en mycket trevlig helg tillsammans med Johanna och Sara. Dock blev inte riktigt Fredagen så lyckad som vi hade planerat. Vi skulle ju spendera hela dagen hos dom i Fort Worth, men eftersom vi va tvunga att vara hemma medans det va en husvisning så kom vi inte iväg när vi skulle. Och sen vart allting vart bara knas, när vi kom hem efter promenaden med hundarna så hade mäklaren larmat i huset. Och vi hade ingen kod så det vart ju kaos, det tjöt och tjöt. Det ringde vaktbolag och polisen kom hit. Så det var fullt pådrag, och det tog säkert en 45 minuter innan vi fick tag i nån som kunde koder och kunde hjälps oss.
Polisen måste nog ha funderat vad vi var för typer, här gick larmet och jag satt och åt en rostmacka medans Brandon kollade på tv helt i lugnan ro. Det måste nog sett kul ut!
Efter mycket om och men så kom vi tillslut iväg, dock många timmar senare än planerat men vi kunde ses iaf. Vi satt några timmar på en uteservering, drack något glas vin och bara prata! Mycket trevligt måste jag säga!
Igår Lördag, så var Brandon snäll och körde mej till ett köpcentrum som jag skulle möta upp Johanna och Sara i. (Trafiken är hemsk här och jag vågar inte riktigt köra själv här än, därav skjutsen) Där spenderade vi en hel del timmar, åt lunch, fika, och shoppa lite grann.
Sen for vi "hem" till oss och tanken var att dom skulle sova kvar, men det visade sej att på Söndagar så går det inga tåg så då hade dom inte kunnat tagit sej hem idag.
Vi åkte till IKEA och ät köttbullar, vi kunde inte komma på någonting som var mera Svenskt än att äta det en Påskafton som det ändå var.
Efter att vi släppt av dom vi tåget så mötte vi upp Daniel och hans tjej Jenny. Daniel är en kompis till Brandon som även han kommer från Halmstad, dom reser runt i 3 månader i USA och var just nu i Dallas. Så vi tog nån öl och babbla en hel del, men även det var skit kul. Man uppskattar verkligen att träffa folk efter såhär lång tid ensamma nu.
Vi har haft en skit bra helg med andra ord!
Vi hade även en tornadovarning här igår, och jag har nog aldrig vart med om ett väder som detta. Det blixtrade enormt mycket igår och åskade så att hela marken skakade. Vi klarade oss dock från tornadon, men jag har en känsla av att det kommer flera varningar under veckan som kommer. Det är tydligen denna säsongen här nu.
Måste vara det bästa gatunamnet ever!


Johanna och Sara!


Daniel, Jenny och Brandon!


Kommentarer
Postat av: Sara

Ah vad kul!! Vad gor ni har? :) Ja, ni maste absolut aka till Six Flags. Skit grymt! :D

2011-04-24 @ 20:25:18
URL: http://saraviklund.devote.se
Postat av: Sara

Gud vad kul! Ah Richardson ar inte sa langt ifran dar jag bor :) Hmm, Stockyards i Fort Worth? Shopping saklart i Northpark mall och i Gallerian. Sedan finns det ett stort outlet mall i Allen som ar bra. Annars sa en tur till Downtown och kolla pa dar JFK blev skjuten samt museumet. Dallas huset dar TV serien Dallas spelades in, men det ar ni kanske for unga for? :P En rundtur i Cowboy stadium dar dom spelar amerikansk fotboll ar skit coolt! Annars ar det mysigt att typ ta en drink i Uptown och West Village. Addison ar den mest bar/restaurang tata delen av alla stallen :P Hoppas det blev till nagon hjalp! :)

2011-04-24 @ 22:44:22
URL: http://saraviklund.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0