Lördag i Las Vegas

Vädret var inte riktigt med oss igår här i Las Vegas. Regnet hängde i luften (kom dock inte droppar), och det blåste som attans. Så vi tog en promenad på The Strip, höll oss dock inomhus på Casinona för att behålla lite av värmen. Så igår blev det tyvärr ingen bergodalbana, det va för kyligt. Men idag finns det inget som kan stoppa mej, det ska nämligen åkas för hela slanet! Kikade även i i en M&M butik som alla amerikaner tydligen är som galna i, det va godis och M&M figurer som fyllde en 4 våningars butik!
Vi hittade även till den största märkets outleten som jag någonsin sett, det vart så stort så man tappade ju bort sej totalt. Där fick Brandon sej en halv skoputs av en kille som ville sälja på oss skorengöring, som vi absolut inte ville köpa!

På eftermiddagen tog en långfika på ett Starbucks, och prata om verkligheten som snart kommer ikapp oss vilket gav mej en magkatarr som inte har funnits det senaste månaderna. Tur att det finns medicin! :)
Brandon tog mej på en liten guidad tur igår, han visade mej vart han bodde när han spenderade sina 2 månader i Las Vegas. Sen tog han med till Down Town, där han brukade hänga! Fanns en jätte häftig huvudgata där alla samlade sej, och det va lampor i alla färger till ens förbannelse! Dom körde även en ljusshow i taket som fick oss alla att bara stanna upp!
Vi avslutade även denna lyckade dag med en middag på Hooters!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0