Vart tog humöret vägen!?

Har suttit och letat boende nu i nån timme, och hitta tillslut ett jätte bra erbjudande! Men klart att det precis har tagit slut när man ska boka det!
Så vips försvann det bra hotellet, och mitt humör följde visst med!
ARG!

Kommentarer
Postat av: Alina

Hej Emely! Är en trogen läsare och går in flera gånger om dagen och tittar efter eventuella uppdateringar! Och för att vara på resande fot är du väldigt duktig på att dela med dig! Vilket är bra för mig som sitter fast i skolbänken och bara får drömma mig bort.... än så länge.



Men jag har också lite frågor.. Inför en eventuell egen resa.. Hur länge ska ni vara borta? Är USA sista stoppet?

Jag åkte själv jorden runt för några år sedan.. men nu är resenerven på gång.



Men jag undrar... Hur lång tid har ni sparat egentligen? Vad ligger er resebudget på per person? Och.. vilka länder har ni besökt?



Har du tid och lust får du gärna svara :)



NJut lite åt mig med idag vettja ;)



Kram, Alina

2011-02-21 @ 20:58:30
Postat av: Emely

Hej Alina!

Gud va kul att höra ifrån dej, och att få veta att du kikar inom bloggen! Man har ju ingen aning om vilka som läser den, så det är alltid kul med kommentarer! :)

Men blir ju bra nyfiken ibland vilka som är inom!



Vi kommer att va borta till i början av Juni som planerna ser ut. Och USA blir vårat sista stopp, Brandon har ju dubbla medborgarskap medans jag reser på ESTA och får vara inne i 90 dagar utan visum.



Jag hade ju mycket av mina sparpengar från Norge kvar, och Brandon hade lite han med! Men vi har ju rest i Asien i 5 månader nu och här är ju allting så bllligt, så man gör ju inte av med så mycket pengar! Skriver upp alla uttag så kan kika hur mycket vi gjort av med! :)

Men ca 30 000 kr ink flygbiljetter till allt,mat, boende, upplevelser....

På lite mera än 5 månader (ej USA)



USA kommer att kosta oss mera, men vi ska försöka hitta en husbil eller bil. Och sen finns det ju en sida som heter http://www.couchsurfing.org/ som går ut på att du kan få sova på folks soffa! Vi tänkte prova oss på den! Sparar ju in yttligare lite då! :)



Vart är du sugen på att resa?

Ska njuta åt dej med, jag lovar!

Stor Kram

2011-02-22 @ 01:44:40
URL: http://emelykullman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0