Vår tid i Krabi...

Vi har ju haft fullt upp, så det har vart lite dåligt med uppdatering! Men vi ska nog kunna få med det mesta utav vad som har hänt!

Efter att ha firat nyåret på Koh Phangang så tog vi bussen till Krabi. Väl i Krabi så tog vi oss till Ao Nang som är en bra utgångs punkt till sol och bad öar. Och jag hade även min vän Jonatan och hans familj där som vi ville säga hej till!
Så vi hyrde en Kajak för att paddla över till Railey där dom skulle befinna sej, dock utan resultat visade det sej! Men vi hade en bra dag ändå. Vi paddlade runt i grottor och kollade in öar.
Dag nr 2 lyckades vi dock bättre med letandet efter familjen Brunier! Det vi inte visste va att dom reste 2 st familjer tillsammans, så medans vi letade efter 4 personer på stranden va dom 8 st totalt. Och ett glatt gäng kan vi allt säga! Tillsammans spenderade vi 2 händelserika och roliga dagar!
Den första dagen höll vi oss på Railey Beach för lite sol och bad tänkte vi, men ack så fel men kan ha det ibland! Efter en god lunch, så skulle vi ta en genväg till den andra stranden. Det visade sej dock va allt utom en genväg, för den avslutades med ett stup! Så det va ju bara att begrava stoltheten och vänta tillbaka och ta den vanliga vägen! Men utsikten va vacker iaf, och som vi alla sa. Det är upplevelsen som räknas!
Väl nere på stranden så hinner vi inte mera än att kasta oss i vattnet, vi plaskar runt ett par minuter och sej skriker Jonatans mamma till. Det vi då trodde va en krabba som bitit henne i foten visade sej vara en sting rocka och det va genast full kalabalik på stranden. Thailandarna som i vanliga fall säljer glass och dryck agerade sjukhjälp på 2 sek. Men det va en ny typ av sjukvård vi fick uppleva, den va sprite som hälldes över foten och en brasa som tändes, allt för det inte skulle sprida sej till andra delar av kroppen.
Det slutade iaf med en ambulanstur i 140 km i timmen till sjukhuset i Krabi, och som tur va så gick det bra denna gången! Och det va vi väldigt tacksamma för!
(Tog dock inga bilder, vilket vi skojade om i efterhand.. Det hade kanske kunnat sålts dyrt till Aftonbladet! )
Dag nr 2 hyrde vi en moped och for i till Krabi Town, där våra vänner bodde på lyxhotell deras sista natt. Kvällen spenderade vi på Krabi Night Market, där Jonatan va modig nog att äta nån typ av insekt. Vi kika runt, shoppa lite och hade trevligt!
Vi tackar er alla för roliga dagar i trevligt sällskap!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0