En dag i Ullared

Igår så var jag ju ledig, och eftersom det aldrig slår fel så var det ju mulet och rått precis hela dagen. Så jag och Johanna bestämmde oss för att ta en tur till Ullared för att spendera några timmar inne på Gekås. Så vi for iväg i hennes racerbil, och att tro att vi va ensamma om denna tanken var ju ren Idioti:
- Hmm Gekås en mulen dag, hur tänker folk egentligen? Idioti, säger vi men får ju snabbt ta tillbaka det då vi själva och frivilligt har valt att åka en mulen och regnig dag.
In kommer vi hur som helst, utan att behöva köa till och med. Men väl där inne vart det KAOS, folk är ju så fruktansvärt giriga, smått hysteriska och stressade.
Innan vi gick in så sa vi på skoj:
- Kanske är lika bra att skriva upp nummret som vi har på vagnen, om nån trots allt skulle vilja kidnappa den.
Mest på skämt tänkte vi, men vilken tur att vi gjorde det kan jag berätta. Det var nämligen nån jäkel som kidnappade våran vagn efter att vi var inne i varhuset i ca 2 timmar. Och att ens tänka tanken på att börja om och shoppa, det finns inte.
Efter att ha letat, och letat så inser vi att vagnen är borta. Vi höll ju på att dö av skratt, detta var ju precis det va skämtade om precis innan vi gick in.
Vi såg ju ingen annan utväg än att kontakta personalen som gör en efterlysning på hela Gekås varuhus.
-Vagn 3227 Grön, försvunnen på Hemavdelningen. Om någon ser denna, vänligen kontakta närmaste personal.
Själva höll vi ju på att dö av skratt, lite ironiskt är det ju trost allt. Hur som helst så lyckas vi tillslut spåra upp vagnen och kan avsluta shoppingdagen med en del nya saker till hemmet.
Så vårat tips till er är:
Är ni på Gekås så måste man vara uppmärksam på sin vagn, och Skriv upp nummret som din vagn har på sej!

Kommentarer
Postat av: mariann

Gud så roligt. Jag höll på att kissa på mig. Anette skrattar också. Nästa gång skall vi börja med att skriva upp numret på vagnen. Underbart.

mariann

2011-07-14 @ 23:13:29
Postat av: Emely

Ja det är verkligen något att rekommendera!

Kul att man kan glädja någon! :)

2011-07-14 @ 23:31:53
URL: http://emelykullman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0