I love DMV Scottsdale, Arizona!

Allting är klart, helt otroligt!
Idag så åkte vi till DMV i Scottsdale för att ordna med alla papper till bilen. Vi kunde ju tyvärr inte göra det i Kalifornien då deras regler va helt "fuck´t up". Där skulle det nämligen ta oss 5 veckor att få allting klart och vi va tvugna att ha en adress i den delstaten vilket vi inte hade, och hela kalaset skulle ha gott på ca 200$, vi skulle även kunna kalla det ett RÅN!
Istället så satte vi ju oss i bilen igår, körde ca 7 timmar till Scottdale i Arizona. Och imorrse så åkte vi och gjorde en avgaskontroll på bilen ( som är obligatorisk ) innan vi skulle kunna åka till DMV ( amerikanska vägverket ) för att kunna registrera in bilen.
Det roliga va att vi klarade avgaskontrollen galant, alla "värden" va bra. Men när vi skulle köra ifrån rampen som vi va ställda i startade inte bilen! Så det slutade med att personalen fick putta oss därifrån, och vi själva trodde inte att det va sant!
Här klarade just skiten besiktningen men vad fan hände med bilen?
Det visade sej dock att det va några kablar till batteriet som är påväg att lossna, men det ska tydligen vara lätt att fixat! Vi ordnade det tillfälligt och ska göra resten imorgon! Vi kom iaf rullande därifrån!
Väl på DMV va det ca 1 timmes väntetid, men det minsann va det värt. För damen vi hamnde hos va en pratglad kvinna så det va inte svårt för Kelland och Brandon att charma henne. Tog ca 10 minuter, sen hade vi en ny registreringskylt till bilen och det kostade oss bara 50 $ totalt.
Det är svårt att förstå att det kan skilja då mycket på olika delstater som ändå ligger så nära varandra, men vi tackar för det för i denna situationen räddade just våra rumpor!
Kalla oss galna, men det enda saken vi köpt gemensamt innan är en dammsugare!
Nu ÄGER vi en bil i USA!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0