Ännu en midsommar avklarad!

Midsommar sa va va?
Ja herre gud, vi har haft det fruktansvärt kul i år!
Min älskade vän Angelica kom på besök redan i Torsdags, kändes ju extra lyx eftersom man var ledig på Fredagen med så vart det ju en långhelg att kunna njuta och vila upp sej på.
Men så utvilad kan jag inte inte påstå att jag känner mej såhär på Söndagen. Man har snarare lite små ångest i kroppen för att helgen gick så fort och imorrn är det dags för jobb igen!
Bra dagar har vi haft som sagt, Midsommarafton firade vi här hemma med grillning, jordgubbar och cup cakes bak! Vädret var ju tyvärr inte med oss här på västkusten så vi höll oss inne till ca 20.00, då tog vi oss i kragen och gick över till grannarna som hade en fest för ca 80 personer. Mycket kul, och lyckat! En sväng på stan vart det med, och det var vi inte ensamma om. Det var helt sjukt mycket folk!
Och igår så hade vi tjejkväll hemma hos Kinza, sen begav vi oss ut till Tylösand för att hänga på Club Cirkus. Även där var det proppfullt, och det var nästan så man fick panik för att det var så trångt. Kul hade vi hur som helst, så denna helgen kommer man att leva länge på!
En del utav tjej ligan!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Lät som en väldigt rolig kväll, trots att vädret inte var på er sida, heh!

Svar: Ja vi hade hur kul som helst, så man kan inte klaga! :)
Emely

2012-06-25 @ 00:09:24
URL: http://linneajson.wordpress.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0