Schema

Eftersom vi inte har så mycket att göra så sitter vi just nu och jämför scheman som vi fått idag. Det visade sej att dom få kvällarna som jag är ledig i Juli eller har jobbat lunch, (alltså ledig kväll) då har Brandon fått schema att stå värd på Bulls.
Som det kan gå!



Just nu i Sveriges vackra land


I Bilen

Just nu så sitter vi i bilen, har inte kommit längre än till Ljungy så vi har ett par tråkiga timmar framför oss. Men helgen ser vi fram emot, vi är nämligen medbjudna på en kryssning till Estland utav min Framor och Farfar för att fira Farfars 80-årsdag. Vi i släkten på pappas sida träffas ju tyvärr inte så ofta, så det ska bli kul att åka på detta ihop!
Och imorgon får jag även träffa min mor ett par timmar innan båten lämnar Värtahamnen, morfar kunde tyvärr inte följa med då han fått en myrfarm i skåpen där hemma. Men jag hoppas att vi kan ses snart iaf.
För övrigt så har jag haft en jätte bra dag, roliga kollegor att jobba med och supertrevliga gäster! Så jag kan inte klaga!

Morgonpigg men ändå trött!

Har vart full fart på mej här på morgonen, om det beror på en tå som dunkat hela natten eller om det är nått annat det vet jag inte, men sova har jag inte kunnat iaf!
Så imorrse så har jag släng ihop en banankaka eftersom vi hade en del bananer jag inte kommer hinna äta upp innan dom ruttnar. Bra för Brandon och Henke som får fikabröd igen med andra ord, för jag ska inte äta av den! :)
Har även fått en tid till distriktsköterska idag för att kika på stortån, lika bra tyckte jag eftersom vi åker bort i helgen och då har jag ingen möjlighet att checka upp det.
Så nu hoppar jag i mina flip flops för att cykla ner till Bulls där jag jobbar lunch idag. Välkomna!

Aj Aj Aj

Bröjade ju som sagt jobba kl 14.00 idag, skrev in mej och skulle vara snäll och hjälpa killarna att flytta på en Boxmaskin som dom hade ställt på uteserveringen dagen till ära. Dock gick det ju inte riktigt lika bra som det var tänkt, killarna drog ju i och jag han inte få bort foten utan klämde stortån ganska duktigt så att hela nageln har lossnat från fästet, alltså hela nageln! Den sitter fast lite i ena kanten, that's it.
Och ont gjorde det vill jag lova, så ikväll har jag haltat runt i ett par flip flop, för att gå i ett par gympaskor det går inte just nu, och kommer antagligen inte att gå på ett par dagar.
Känns lite sisådar att detta hände nu, att gå utan stortånagel (som jag antar att det blir) en hel sommar, känns som en ganska stor infektionsrisk. Samtidigt som man ska vara glad för att det är tillräckligt varmt för att gå i sandaler!
Såhär fint omplåstrad blev jag av mina kollegor!

SM-vecka

Nu är det full rulle här i Halmstad, igår var det invigning för SM-veckan där det är ca 20 olika sportgrenar som det tävlas i.
Idag ska jag stå på Lilla Torg och sälja öl och lite mat och där kommer dom att ha en squash match ikväll, även musik på scenen så kom och håll mej sällskap! :)

Herr och fru Dumle

Eftersom jag inte börjar jobba förns klockan 17.00 idag, så har jag fixat och donat lite här hemma.
Vi har målat ett varv med vit färg i köket, och hoppas att vi hinner göra det andra imorgon. Har vart och tränat Funktional Moves och tvättat kanske 6 maskiner tvätt. Effektiv med andra ord.
Och som pricken över i:et så ställde jag mej och bakade Dumle Muffins, sen körde jag iväg med dom till Brandon och hans kollega Henke så dom har någonting att smaska på!
Det var min dag, nu återstår det jobb fram tills 02.00 och sen tackar jag för mej! :)

Club Cirkus

Eftersom jag var ledig en Lördagkväll så var vi ju bara tvugna att gå ut och skaka lite rumpa, vi tog oss ut till Tylösand där det var Club Cirkus igår. Till sällskap hade jag kära Emmilia och även Brandons killkompisar. Och vi hade så fruktansvärt kul!
Brandon jobbade som clown igår, bjöd på sej och gav oss ett gott skratt!

Böndernas Dag

Midsommarafton verkar visst ha blivit Böndernas dag!
Jag jobbade ju hela dagen igår, från 13 till 02.00 och jag har nog aldrig stött på så mycket speciellt folk på en och samma dag. Herregud!
Dagen flöt på ganska så smidigt, fanns en del att göra men det va aldrig fullt. Tills klockan 22.00 för då jäklar smällde det till, det va ungefär som att nån körde busslaster med folk in till stan. Och vad dom hade hittat att detta folket, det kan man ju fråga sej. Antagligen måste dom ha kommit från Smålands djupaste skogar, för det var mycket speciellt folk ute igår. Och för att inte glömma, Alla var ju Prutt Fulla och jätte dryga. Och det var så fruktansvärt mycket folk, ingen som tar hänsyn till att man ens försöker att jobba vilket ledde till att paniken inte var långt ifrån att bryta ut.
Vi alla som jobbade sa, Aldrig mera en Midsommar. Detta var sista gången jag jobbade!
Man ville helt enkelt bara därifrån, gömma sej i nått hörn och bara slippa se folk!
Men eftersom man inte riktigt fungera så, så antar jag att jag får kamma mej och cykla till jobbet idag igen. Idag jobbar jag lunch och hoppas för Gud Skull att dessa Bönderna som levde loppan igår, är alldeles för trasiga för att ens visa sej ute idag!

Glad Midsommar!

Önskar er alla en Trevlig Midsommar!


Ikea Helsingborg

Igår begav jag mej över till Skåne, rättare sagt Helsingborg för att köpa på mej lite smått och gott till lägenheten! Hittade lite porslin och koppar till köket och även en hylla till hallen. Så nu står det kartonger och saker överallt i lägenheten som ska monteras så fort vi fått målat det andra rummen!
Jag hade inget sällskap igår, så det måste nog sett kul ut i kassan för det som titta. Först kommer jag med en fullproppad vagn som även ska hinnas packas i påsar innan det rinner över på bandet. Och sen hinner jag inte mera än att dumpa det i bilen förns jag är inne igen, då för att hämta hyllan som jag köpte. Så jag sprang som en tetting men hem kom allting tillslut iaf!
Och som pricken över i:t så har jag fårr en nerv i kläm på vänster sida av skulderbladet, så att lyfta saker var ju inte det lättaste!
Hur som helt så kom jag hem med allting, och fint kommer det att bli!

Anus?

Får ju hoppas på att TV-bänken är finare än vad det låter! :)

Rastlös

Jag förstår inte varför jag inte bara kan vara hemma, läsa en bok och bara koppla av!?
Så fort jag är ledig så är det tusen saker som jag vill hinna att göra, och det gör mej extra stressad att vi inte har allting man hade önskat till lägenheten.
Samtidigt som man inte vill samla på sej för mycket eftersom vi inte har nån aning om hur det blir till hösten. Men för mej är det viktigt att trivas, därför har jag svårt att göra saker halvdant.
Imorrse så började jag att riva ner bården som satt i köket, för att vi ska kunna måla vitt där med. Jag trodde ju dock att detta måste ju vara en lätt match, kan ju inte ta alltför lång tid. Men ack så fel jag hade..
Vi har alltså inte ett stort kök, men ändå stod jag 3 timmar senare och slet med att få loss den där jävla bården. Den satt ju som sten! Nu är det hur som helst borta, så ikväll kanske vi drar på med det första lagret med färg.
Eftersom jag igår efterlyste en vän som villa åka med till Gekås idag eller imorgon, utan vidare resultat fick jag idag åka till jysk och stilla mitt shoppingbehov. Kom därför hem med en  vit TV-Bänk som blir perfet till vardagsrummet! Och eftersom jag är ledig imorgon med, och alla andra jobbar så kanske det slutar med en tripp till Gekås iaf, återstår att se!
Men att bara sitta hemma i min ensamhet, där är jag inte bra på så mycket har jag konstaterat!

Chris Medina, Vilken Enormt Hjärta!

Jag säger bara Chris Medina, vilken underbar människa han verkar vara Och för att inte tala om vilket Enormt Hjärta, denna människa verkar ha.
Jag sitter och lyssnar på Låten What are words som Cris har skrivit och tillägnat till sin fästmö som var med om en tragisk bilolycka 2009. Läkarna trodde inte att hon skulle klara sej då hon befann sej i koma, men efter lite mera än 1 månad som vaknar hon upp ur koman, dock inte sej lik utan med en allvarlig hjärnskada som förändrade inte bara hennes liv utan även Chris och alla deras anhöriga!
Att titta på den här videon och lyssna på texten till låten, Det får mej att börja gråta!

Hallandsposten!

Om ni idag slår upp sista sidan i Hallandsposten så pryder Brandons vackra mor Mariann baksidan. Dom har nämligen intervjuvat henne om hennes Jorden runt kryssning som hon befann sej på i 4 månader. Artikeln vart jätte bra och för att inte tala om bilden, snyggt Mariann!
Även Brandon och Preston nämndes, dock lite äldre än vad dom egentligen hunnit fylla!
Och att dom va födda i Dallas, det var nytt även för mej! :)
(Scottsdale, Arizona ska det ju vara)


Vissa får visst mera jobb...

På grund utav Oss!
Nu i helgen så har dom ringt både från Radio&TV-Tjänst och Svensk Adressändring. Och såklart så vill dom sälja på oss en massa. Eller som Radio&TV-Tjänst var så noga att informera oss båda om, att om det är så att man har en TV i hushållet så är det Enligt Svensk Lag att man måste betala licens. Kan jag själv tycka är lite konstigt!? Helt förståligt om det är så att man har en boxer och 100-tals kanaler, vilket innebär att man tittar på TV. Men eftersom det inte ingick ett boxerpaket i våran lägenhet som vi hyr, så skippar vi det i sommar. Vi ska försöka att umgås och ta igen tiden med våra vänner som vi har saknat!

Sovmorgon

Äntligen Söndag!
Brandon sover som ett litet barn, han har kanppt haft möjligheten att ta igen sömnen sedan vi kom hem så idag försöker jag vara extra tyst tills han vaknar. (Vilket man aldrig vet när han gör, kanske 16?! vem vet?)
Själv vaknade jag vid 10 tiden vilket är sent för mej, även om jag önskade att jag kunde sova lite till! :)
Så jag har vart iväg till Ica och handlat frukost och lite inför middagen, men nu när det är gjort har jag ingen aning om vad jag ska hitta på! Vi har ju ett stort Ica Maxi rätt över gatan, vilket knappast kan bli bättre. Bara att lasta cykelkorgarna fulla så är man ju i stort sett hemma med allting.
Jag är ledig idag igen , har ett schema denna veckan så är lite utav jobb varannan dag. Kan vara skönt på ett sätt, men att få två dagar i rad är ju aldrig fel. Kommer nog i framtiden får vi hoppas.
Helgen har vart fullt ös på jobbet, igår var det ju dock så dåligt väder. Det regnade i stort sett hela dagen, hur tusan är det möjligt? Det är snart slutet av juni, men som det känndes igår kunde man ju tro att det är Oktoberoch hösten är påväg.
Nu får sommaren ta och komma!



Regn kommer visst alltid med den Svenska sommaren.

Om 2 timmar så går jag på jobb passet, och att jobba på en ute servering när regnet öser ner och åskan ligger i luften, det är ingen hit! Hoppas verkligen att det är över innan jag måste börja cykla!
Vad har ni själva för planer för helgen?

Morgontrött

Har precis ätit fullkorns havregrynsgröt och känner mej mycket mätt och belåten! Dock är jag fruktansvärt trött, ögonen svider och har svårt att hålla sej öppna. Idag vaknade jag när Brandon gick upp klockan 8, och kunde inte alls somna om. Egentligen så är det ju logiskt att jag är trött när jag jobbar till 02 på natten och det tar ett tag innan man kommer i säng när man väl kommit hem. Men idag är jag ledig, mycket skönt!

Gårdagen gick jätte bra på jobbet, gästerna flödade och tiden sprang iväg. Det gillar jag!
Kanske är lite tidigt att påstå redan nu, men det känns som om att jag är lugnare i mitt sätt att arbeta. Jag stressar inte upp mej lika lätt som jag gjorde för nått år sedan, vilket är fruktansvärt skönt! Sen kanske det blir en helt annat 5:a när industrisemestern drar igång och vi kommer att ha CP mycket att göra, det återstår helt enkelt att se.
Men just nu känns det kanon, och jag trivs med det och det verkade som att även gästerna gjorde det med tanke på det snälla orden som jag fick höra!

Onsdag

Det är värst vad det går fort att komma tillbaka till ens gamla vanor, har var hemma lite med än 1 vecka och det känns redan som om att man aldrig har vart borta.
Sitter med en kopp te, och tvättmaskinen går på högvarv. Igår var jag och köpte träningskort och körde ett Body Pump pass för första gången på väldigt länge, vilket även känns av i kroppen idag. (som det natruligt vis ska)

Klockan 16 börjar jag jobba idag, och tills dess kommer jag nog att hålla mej hemma. Det är inte förns nu man har landat känns det som, för det första dagarna hade vi så otroligt mycket att göra så man va ju helt speedad. Nu har tröttheten krypit på så man sover gärna nån extra timme när möjligheten ges.
Igår kväll så planterade jag Lyckliga Lotta i våra balkonglådor, och måste erkänna att jag är mycket nöjd med resultatet! Brandon förstår sej inte på mej, som så gärna vill ha blommlådor. Själv tycker att att det är ett måste om man har lyxen att ha balkong! :)

Resumé

Sitter här hemma vid köksbordet och funderar på hur man ska kunna summera denna otroliga resa som vi har fått uppleva.
Vi börjar såhär helt enket, och ser vart det slutar...
Efter 262 dagar på resanade fot, vilket även är 6288 timmar eller 377280 minuter, Så är vi båda överrens om att
detta har vart en resa vi aldrig kommer att glömma!
Vi har fått uppleva så mycket roliga saker och fått otroligt många fina minnen, vi har mött fantastiska människor
och utmanat oss själva på sätt vi aldrig hade en tanke på innan vi for.
Vi började ju våran resa i Asien för 9 månader sedan, där spenderade vi 6 månader tillsammans med det Asiatiska folket.
Så vad gjorde vi där?
Vi hoppade Världens högsta Bungyjump,tog dykcertifikat, öluffade i Indonesiens väckra skärgård, bodde i slummen i
Kambodja, avverkade 282 mil på moped,paddla kajak i Thailnad, besteg Södra Asiens högsta berg.
Dom senaste 3 månaderna har vi ju spenderat i USA, och helt plötsligt så vart den en helt annat typ av resa!
Började inte riktigt som vi tänkt oss, men i slutändan hade jag inte ändrat det för nått.
Vi har vart i LA, kollar in Hollywood, vart bilägare för första gången, Besökt släkt och vänner i olika delstater, sjutit på pistol, vaskat guld, kört
4-hjulingar, spelat på casinon i Las Vegas och fått en extra familj i Dallas.
Och tänk att detta är endast en bråkdel utav alltig som vi har vart med om!
Vi har vart fria och kunnat tagit dagen dag för dag, left livet och njutit!
Efter 262 dagar på resanade fot, vilket även är 6288 timmar eller 377280 minuter, Så är vi båda överrens om att detta har vart en resa vi aldrig kommer att glömma!
Vi har fått uppleva så mycket roliga saker och fått otroligt många fina minnen, vi har mött fantastiska människor och utmanat oss själva på sätt vi aldrig hade en tanke på innan vi for.
Vi började ju våran resa i Asien för 9 månader sedan, där spenderade vi 6 månader tillsammans med det Asiatiska folket.Så vad gjorde vi där?
Jo, vi hoppade Världens högsta Bungyjump,tog dykcertifikat, öluffade i Indonesiens väckra skärgård, bodde i slummen i Kambodja, avverkade ca 282 mil på moped,paddla kajak i Thailand, besteg Södra Asiens högsta berg.
Dom senaste 3 månaderna har vi ju spenderat i USA, och helt plötsligt så vart den en helt annat typ av resa!
Började inte riktigt som vi tänkt oss, men i slutändan hade jag inte ändrat det för nått.
Vi har vart i LA, kollar in Hollywood och alla kändis hus, vart bilägare för första gången tillsammans, besökt släkt och vänner i olika delstater, skjutit pistol, vaskat guld, kört 4-hjulingar, spelat på casinon i Las Vegas och fått en extra familj i Dallas.

Och tänk att detta är endast en bråkdel utav alltig som vi har vart med om!
Vi har vart fria och kunnat tagit dagen dag för dag, left livet och njutit!
Tack alla ni som har följt oss på denna resa, hoppas att vi har kunnat glädja er med våra blogginlägg så att även ni känner att ni har kunnat vara delaktiga!

Halmstad

Då va vi tillbaka och dom senaste dagarna har vart KAOS!
Sammanlagt har jag väl lyckats skrapa ihop ca 15 timmars sömn på 5 dagar, Bra jobbat! Men det har vart så kul att träffa nära och kära igen, och lägenheten är redan iordning. Så det går undan.
Idag var vi tvugna att skaffa internet för annars känner man sej ju handikappad.
Så nu är vi på banan igen, återkommer med en resumé från resan.

Söndagen den 5 Juni

Då var den här, Hemresedagen!
Om ca 1 timme lämnar vi Dallas för att bege oss till Houston (ca 5 timmars bilresa) och sedan så far vi tillbaka mot Sverige, hinner dock avverka ett snabbt stopp i London innan vi är hemma.
Det känns helt overkligt just nu, jag vet inte om jag ska skratta eller gråta!?
Att detta har vart en resa för livet, det vill jag lova!



Sista dagen på våran resa

Jag har precis gjort mej iordning för en stor avslutingsfest med grillning tillsammans med våran familj här, men även alla grannarna ska vara med! Ska bli så himla trevligt, och att få ett bättre avslut på denna 9 månaders resa än såhär, det hade vi inte kunnat bett om!
Idag har vi vart runt hos alla grannarna, solat och badat i alla pooler och bara njutit.
Jag är så tacksam för att jag har fått träffa dessa underbara människor, och jag vet att jag kommer att sakna dom enormt!

Farväl Forden

Idag har vi fått vinka Hej Då till våran älskade pärla till bil. Våran Ford Explorer har gjort sitt i familjen Kullman/Webb, och vi önskar den all lycka i framtiden!
(Behöver jag nämna att vi gjorde en stor förlust på den!)









Sömnproblemas

Klockan är nu 5.25på morgonkvisten och jag har endast sovit ca 3 timmar, ändå vaknar jag upp nu och kan inte alls somna om! För mycket som snurrar runt i huvudet men andra ord.

Ipad2

Har precis sprungit runt i Applebutiker för att köpa en Ipad. Och tillslut så fick vi tag i en på 64G med 3G Vit, skitsnygg.
Synd dock att den inte var till mej själv! :(

Onsdag

Hade så fruktansvärt svårt att sova inatt, somnade nog runt 03.30 och vaknade nu vid 8.30. Antar att det är alla mina nerver som spelar mej ett spratt, nu har vi bara 4 hela dagar kvar. Ofattbart!

RSS 2.0