Mot Grand Canyon

Nu far vi mot Grand Canyon och sedan vidare mot Utah!

Drive in

Igår så behövde vi ta ut pengar och tog oss till den första bästa bankomaten vi kunde hitta! Men det sjuka vart att dom hade en drive in bankomat som vi bara vart tvugna att prova på. Man kunde alltså lungt och stilla sitta kvar i bilen, medans man knappade in allting som behövdes. Pengarna kom och det va sedan bara att köra vidare!
Sjukt!

Köss mej

Vi har haft en så himla mysig dag idag, vi hann med att både besöka The African Zoo och se det vackra landskapet i Sedona. Vi började med att besöka alla det Afrikanska djuren som just nu bor i Arizona! Det fanns både giraffer, lejon,tigrar,zebror,hyenor,björnar,ormar,pantrar och en noshörning och lite småplock.

Man fick även åka runt i en Safaribuss för att besöka en del av djuren. När man klev in i bussen så vart man tilldelad varsin morot så att man kunde få mata girafferna. Jag valde att stoppa min morot i munnen när giraffen va utanför min ruta på bussen, vilket resulterade i en riktigt giraffkyss. Sträft och sliskigt skulle man kunna förklara det.
Dom hade även en Tigershow som vi stannade till och tittade på.
Och påvägen ut så stötte jag på en giraff igen som även han va sugen på en blötpuss, och såklart jag ställer upp! Förlåt Brandon! :)
'
Vi hann ju även med att åka förbi Sedona påvägen hem, och vilket landskap! Helt otroligt vad vackert, ser verkligen fram emot Grand Canyon imorgon. Vi åkte till Red Rock Canyon som ligger i Sedona, tog en liten promenad i värmen och beskådade de otroliga bergen.

Ändrade planer...

Vi avvaktar med Grand Canyon tills imorgon, och sover kvar här i Flagstaff 1 natt till. Så nu funderar vi istället på att åka till Sedona som ska vara en mysig liten stad. Eller åka till the African Zoo som även det ska vara en upplevelse!
Vi får helt enkelt se vart vi hamnar!

Godmorgon!

Vaknade upp kl 7 idag och kände man ganska utvilad!
Idag ska vi åka vidare mot Grand Canyon och sen till Brandons farfar i Utah.
Nu ska jag ner och mysa lite med bebis innan vi far! :)
Även Lady Gaga är med i bilen!

Kusin Vitamin!

Gick fortare än vad jag trodde att till ett internet, va bara att sno från någon granne i området! I love Wifi! :)
Vi kom till Flagstaff runt 16 tiden idag, och efter det har det vart fullt rulle! Vi bor just nu hemma hos Kristal och hennes familj, vilket även blir Brandons kusiner. Och sen har vissa av dessa kusiner även barn med som är från 10 månader, 4 och 5 år gamla. Så himla goa!
Vi tog en tur ner till Down Town Flagstaff och kollade i lite butiker och bara strosade runt, och det är en jätte mysig stad. Skulle säga att det känns som en liten alp by. Man ser snö på bergstopparna, och det är skidbutiker lite här och där!
Men jag har svårt att förstå att vi lämnade Scottsdale imorrse och där var det 35 grader varmt, vi körde ca 2 timmar och här är det kanske 15 grader. Vi fryser ihjäl!
Vi har haft en mycket trevlig kväll tillsammans med hela denna familjen, dom är verkligen super mysiga.
Och ikväll har pojkarna på 4 och 5 år underhållit oss med en danshow till Michel Jacksson på Nintendo Wii. Det va länge sedan vi skrattade så mycket! Vilken moves dom behärskade!


Sugen på att torka dej med Obama i rumpen?







Flagstaff

Idag så ska vi åka vidare, lämna Scottsdale för några veckor.
Ska bli kul att få se någonting annat nu, har nämligen vart lite väl segt det senaste dagarna. Idag kör vi till Flagstaff och gör ett "pitstop" hos Kellands systers Kristal´s hus. Och imorgon bitti så ska vi försöka komma iväg i skaplig tid, vi ska nämligen till Grand Canyon!
Och om bilen håller och allt går som det ska så borde vi vara framme i Hurricane, Utah imorgon kväll hos Brandons farfar. Och där ska vi sedan stanna några dagar, och leva ranchliv. Jag ska få skjuta med pistoler och köra 4-hjuling!
Och sen blir det Las Vegas för hela slanten!
Vet inte alls hur det kommer att se ut med internet den närmaste tiden, det återstår att se helt enkelt.
Tills dess får ni alla ha det så bra!


P.S.
Om det finns någon snäll själ därute som har tip ang lägenhet i Halmstad i sommar, maila mej på:
[email protected]
Tusen tack!
D.S.


Grapefrukt

Jag hade ju så himla svårt att sova inatt så jag bestämmde mej för att gå ut och hitta på lite bus! Har precis insett att grapefrukt är väldigt gott!
Ooopsss, så det kan gå!


Mumsfillibabba!

Lägenhet sökes!

Vi är i STORT behov av en lägenhet i Halmstad från den 5 Juni och framöver...
Så finns det någon snäll och hjälpsam själ därute som kan komma med några tips så uppsakttar vi det jätte mycket!
Tacksam för svar!

Lipsill

Borde egentligen försöka sova såhär dags, men det senaste timmarna har vi fastnat framför tv:n.
Vi hitta en kanal som sänder reality serier och det är ju livsfarligt, man måste ju bara titta.

Till en början så fastnade vi framför folk som kämpade med en otrolig övervikt. Det va människor som vägde 519 Pounds, alltså ca 235 kilo. Man fick följa dom i 6 månader då som kämpade med sina kilon, vilket var imponerande. Och såklart slutade det hela med att dom fick åka hem och visa upp sej för familjen och då kunde man ju inte hålla tårarna tillbaka! Det va så rörande, och imponerande hur mycket dom hade klarat av att gå ner. Vissa av dom gick ner 80 kilo på 6 månader.Och klarade sedan av att springa ett halft marathon!
Helt otroligt!
Och sen började ett program som handlade om folk som va beroende av droger, och familjen kämpade med att få dom att inse att dom behöver få hjälp för att bli av med sitt beroende. Dock va det ju en lång väg dit, för att få dom att inse att dom var beroende och verkligen behövde hjälp, eftersom många av dom levde i en värld av förnekelse. Men i det flesta fallen så slutade det väl, och det är man tacksam för. Men att hålla tårarna tillbaka även här, va svårare för mej.
Värst va känslig man verkade va idag då! :)

Skype

Skype måste ju vara den bästa uppfinningen på länge! Nu på morgonen har jag hunnit prata med både mamma och Karro vilket gjorde mej på mycket bra humör! Och att det är Gratis gör ju absolut ingenting heller!

Idag tänkte vi ta en tur till Phoenix som bara ligger runt" hörnet", gå och strosa runt lite och se vad som finns där. Och så måste vi byta olja i bilen, lika bra att ta tag i det nu innan det är försent!

Big Brother Live

Och till det lyxar vi med Kahlua Chocolate Latte!


Limitless

Vi åkte och tog en eftermiddags bio idag, såg denna filmen och kan verkligen rekommendera den.
Caroline Winberg, sen svenska modellen va även med en kort sväng!

Söndag

Nu ska jag och mina Söndags strumpor ut på en promenad i det fina vädret!

Gaga ooh la la, Gaga ooh la la

Jag säger bara vilken kväll!
Vi kommer med tanken om att det kommer att bli en masigsk show som vi ska bjudas på av självaste Lady Gaga, men det vi inte var riktigt beredda på att 90% av alla som också skulle besåkda underverket hade gått in för det helhjärtat! Det var så många som hade så coola Lady Gaga outfits, så det hade inte spelat någon roll vilken "gammal trasa" man själv hade tagit på sej för man hade ändå kännt sej underklädd.
Att bara se allihopa vara utklädda till små Lady Gaga monsters var en show i sig!
Till förband så spelade Scissors Sisters, vilket vi vart helt oförberädda på. Vi visste ju inte ens om att det skulle vara ett förband, så när dom kom ut så fick vi ju som två konsteter i en.
Men när väl Lady Gaga klev upp på scenen, då exploderade hela publiken! Jag har aldrig vart med om något liknande, folk vart helt hysteriska. Det va en stor skillnad från att gå på en svenska konsert, det kan jag ju konstatera!
Och vilken show hon bjöd på, hon ska ha all Credd!
Tjejen fyller 25 år imorgon, och drar alltid fullt hus på sina spelningar. Tänk att ha sådant inflytande på folk.
Och hon är inte som alla andra artister som lever på sitt "utseende", denna kvinnan verkar ha ett hjärta av guld! Hon vill bara vara sej själv, få alla att känna sej bekväma och inte låtas bli nedtryckt av andra. Hon prata väldigt mycket om alla som blir utkastade av sina föräldrar och tvingas leva på gatan pga sin sexuella läggning som inte alltid är accepterad i samhället. Och fruktansvärt mycket pengar från alla spelningar går oavkortat till organisationer som finns där för att stödja dessa själarna som inte får komma hem igen.
Det kändes verkligen som om att hon Bryr sej!
Och för att inte tala om hur musikalisk hon är, hon ägde på både piano och bas. Så det va inte enbart sången som imponerade!.
Jag har aldrig lyssnat så mycket på Lady Gaga innan, men efter igårkväll så har jag nog fått en ny Idol.
Hon var fantastisk!














Lördag

Idag tar vi nya tag, och hoppas att Lady Gaga gör mej på betydligt bättre humör!

Bubblan

Idag är det Fredagen den 25 vilket innebär lönehelg för alla er där hemma! Man får gratulera, hos oss va det 7 månader sedan som det trillade in pengar på kontot vid denna tiden, men jag antar att jag inte har så mycket att säga till om, vi har själva valt att fara iväg och jag ångrar inte det beslutet en enda sekund.

Men däremot måste jag erkänna att vissa dagar känns jobbigare än andra, och idag är det en sådan dag...
Det sista dagarna har jag känt mej så fruktansvärt rastlös och lite smått ledsen, vi är ju kvar i Scottsdale och det finns ju inte allt för mycket att göra här.
Eller fel av mej att säga kanske, det finns säkert tusen saker att hitta på bara det att det är betydligt svårare att få/ta reda på allting. Och i detta fallet har inte ens google vart till en sådan stor hjälp.
Jag vill gärna uppleva nya saker hela tiden, men det sista dagarna har vi hamnat i någon stort "ond cirkel" där vi mest har fastnat hemma, vilket gör att jag känner mej värdelös och blir ledsen.
Jag visste att det skulle bli en helt annat typ av resa när vi lämnade Asien för USA, men på något sätt så var det betydligt lättare att resa runt i Asien, eller lättare och lättare det kanske är dumt att säga men det fanns lite mera saker att hitta på där eftersom det är lite mera av ett "turistland". Men kunde ta för sej utav landet och kulturerna på ett helt annat sätt.
Jag försöker vara glad och tänka positiva tankar, borde kanske sänka kraven över mej själv en del och bara försöka njuta av livet och slutet på denna resan istället.
Egentligen kanske det inte gör så mycket om man bara är hemma några dagar och bara slöar och tar det lungt, det är kanske bara jag som får som myror i kroppen och känner lite små panik!?
Innerst inne så är jag nog bara rädd att missa någonting, jag vill uttnyttja alla tillfällen till Max vilket gör att man lätt blir besviken när allting inte blir som man tänkt sig.
Om ca 2 månader så är vi ju hemma i Sverige igen och då kommer "Bubblan" som vi för tillfället vistas i spricka, och verkligheten kommer att springa ikapp oss i raketfart.


Så jag antar att det JAG egentligen borde göra är att njuta av denna "Bubblan" så länge den varar, för en dag vet jag att jag kommer att sakna den...

I just came to say hello

Den här låten spelas till ett reklaminslag här i USA hela dagarna, vilket har gjort att den fastnat även i mitt huvud. Har den även hittat hem till er i Sverige?

Rastlös...

Jag är så fruktansvärt j***a rastlös så jag vet knappt vad jag ska ta mej till!
Brandon han har jätte ont i huvudet så han bara ligger och kollar på TV hela tiden, vilket jag förstår. Men just nu hjälper det inte mej! (ego idag)
Vad tusan ska jag hitta på?


Jag vill busa, men min enda buskompis mår inte bra just nu...
Boring...

Nytt i sminkväskan

Jag har ju alltid vart en Make Up Store nörd, har ju mera än vad jag någonsin kommer att använda. Det vart lite utan en samlargrej när det hela satte igång, jag gillar verkligen deras ögonskuggor och glada färger, och för att inte tala om alla snygga förpackningarna. (Vågar ju knappt nämna att jag är fruktansvärt dålig på att ens sminka mej med ögonskugga.)
Men det är ögongodis!

Här i USA har jag dock inte sprungit på något Make Up Store, och idag kände jag att det va dags med en ny mascara eftersom min har blivit snustorr...
Så idag körde vi på Maybelline Lash Stiletto och hoppas att den lever upp till sitt rykte!

Godmorgon Torsdag

Klockan är snart 10 här i Scottsdale och jag har precis kommit hem från en morgon prommenad tillsammans med Brandon. Idag fick vi för oss att springa en runda med, vilket är tufft när konditionen är som bortblåst!
Hur som helst så skiner solen iallafall, och det är redan varmt ute!

Gaga ooh la la

På Lördag kl 20.00 så ska vi gå på Lady Gagas Konsert i Phoenix!
Ser verkligen fram emot det, det ska bli så himla kul!

Cholla Canyon

Igår så var jag och Brandon ute och vandrade på Cholla Canyon. Det ligger i närheten där vi bor, och va ett bra berg att börja med eftersom våran motion inte alls är på topp!
Det va så vacker när man kom upp en liten bit, man hade utsikt över både Scottsdale och Phoenix. Och bättre väder kunde vi ju inte ha bett om, blå himmel och sol!

Jag önskar att jag hade min egen lilla Rex!


Lady Gaga


Lady Gaga invarderar Phoenix på Lördag och jag är väldigt sugen på att gå och se den konserten!
Brandon däremot är inte lika road som jag, så än är inga biljetter bokade.
Han lovade att fundera på det tills idag, så jag är spänd på vad det blir för svar!

Små gula citroner

När man va liten pallade man äpplen, när man är stor pallar man citroner!
Förlåt, men jag kunde bara inte låta bli imorrse.
Det va alldeles för lockande,jag var bara tvungen!

Solsidan

Regnet har öst ner här idag, och det har vart ett riktigt höstväder. Så än så länge har vi inte kommit utanför dörren. Istället så har vi legat i sängen och kollat på SOLSIDAN hela dagen, säsong 1 är snart över. Och vem vet, fortsätter det såhär ute så kanske vi påbörjar säsong 2 med.

Vi gillar det, förstår nu vad alla därhemma pratar om!

Måndag

Godmorgon!
Sitter just nu och äter en välförtjänt portion med havregrynsgröt. Denna morgonen började nämligen med en 1 timmes prommenad, riktigt bra start på dagen och en ny vecka! Fick även sällskap av min bätte hälft, och det gillar jag. Alltid roligare att power walka med sällskap!
Dock kan jag börja fundera om en släng av "fågelinfluensan" har invarderat staden, såg nämligen ca 11 st fågellik på den tiden vi var ute. Och det gjorde mej allt lite fundersam kan jag erkänna!
Idag är det trisst väder här i Scottsdale, innan så har vi haft värme som en svenska högsommar men idag vet jag inte vad som har hänt. Graderna har skjunkit betydligt och regnet hänger i luften. Det är grått och mulet helt enkelt. Men är det grått och mulet är det med andra ord en bra tvätt dag, så det är väl det första jag ska ta tag i!
Tvättstugan nästa...

Söndagsmys


Dagens avsnitt av Big Brother är hemma, och popcornen är poppade!
Bara att bädda ner sej i sängen och stara söndagens kvällsmys!

Jag älskar keds!

Ännu ett par till min samling därhemma!

Söndag i Scottdale

Idag blev vi bjudna på en riktig amerikans brakfrukost!


Vi skulle nämligen bestiga...


Berget Hole in the rock!


Vilket va en lätt match för oss, vi har ju ändå bestigit en hel del berg!


Upp kom vi alla 3 iaf!

Turtle Day!

Idag har vart en riktigt bra dag, jag har nämligen fått mysa med Skölpaddan Rex. Ja ni hörde mej rätt,en livs levande SKÖLDPADDA!
Vi åkte hem till Kellands kompis Jim som har Rex som ett husdjur. Han väger 90 Pounds, ca 30 kg. Och det va en livsglad och envis jäkel, och han var snabb även om det inte är det första man tänker om sköldpaddor.
Förutom att han bet mej i fingret så var han hur go som helst, men det kändes overkligt, en sköldpadda i ens trädgård liksom!
Och där spelade vi crocket medans han bara gled runt! :)
Det är inte varje dag man får vara med om det, men jag är så glad att jag fick uppleva det!
Han är 40 år och kommer att bli minst 40 år till, vem vet jag kanske kan få adoptera honom!?
Ingen hade blivigt gladare än jag!
Alltid bra att veta vem man ska ringa, om jag kommer bort!?


Gick bra till en början...


Aj Aj Aj...


Min nya vän


Se upp för Rex!


Oooooppppssss, fölåt!


Okej, nu drar vi!


Får nog ta och banta lite först!


Rex tackar för sej!


Tex Mex

Vi hade en mycket trevlig kväll på en restaurangen igår, åt den bästa maten hittils på denna resan och drack en hel del god öl!
Eftermiddagen så gick vi vidare till en Pub i Down Town Scottsdale, lyssna på musik, och drack lite mera öl! Dom visade även Baseball på en storbilds TV på utestället och jag gjorde mitt bästa för att förstå mej på reglerna! Hade vart kul att gå och se en match nån dag.
Tanken va att vi skulle gå vidare och dansa Cowboydans, men eftersom jag inte hittade mina rätta boots så vart jag mycket glad när vakten i dörren inte ville släppa in mej och Brandon. Vi hade inte våra pass med oss och då va det inte lätt att komma förbi honom. (men man kanske ska ta det som en komplimang nuförtiden, inte varje dag man ser yngre ut är 21 år )

Jag är förälskad!


Igår på shoppingcentret så hittade jag denna lilla kärleken i zoobutiken, och jag ville så himla gärna bara ta med honom hem! Om jag en dag ska skaffa en hund, då önskar jag mej en Siberian Husky. Dom är ju så himla fina!

Jag är förälskad!

Igår på shoppingcentret så hittade jag denna lilla kärleken i zoobutiken, och jag ville så himla gärna bara ta med honom hem! Om jag en dag ska skaffa en hund, då önskar jag mej en Siberian Husky. Dom är ju så himla fina!
Så himla fin!

Godmorgon!

Godmorgon säger jag, medans ni där hemma snart säger godnatt!
Vi ligger ju 8 timmar efter svensk tid nu isf i Asien som vi hade dessa timmar före er!
Nu ska det ätas en brakfrukost bersående av gröt, kanel och banan! Mumms!
Sen ska vi ut och göra Scottsdale, kolla in shoppingcentret och Big 5 Sports. Hade nämligen behövt ett par nya springskor.
Ikväll är vi utbjudna av Kelland och hans flikvänn Michelle till en mexikansk restaurang! Mycket trevligt!
Vad gör ni själva hemma denna Fredag?

Smile!

Brandon, Jag och Kelland!

Shopping sugen

Här i Scottsdale så har dom ett stort shoppingcenter som har både Vicktoria Secret och H&M! Planen vart att hitta dit ikväll och gå och strosa runt lite i butikerna. Men det så så fruktansvärt svårt att hitta parkering när vi kom dit så vi fick helt enkelt bara ge upp efter 20 minuters letande och åka hem. Får ta det imorgon på dagen istället och hoppas på att det är mindre folk då.
Är nämligen väldigt nyfiken på Vicktoria Secrets Body Spray, har hört att den ska vara magisk! :)

S:t Patricks Day!

Idag firar vi St:Patricks day här i USA (Irlands nationaldag). Och dom gör det stort. Alla går runt med gröna kläder, dricker grön öl!
Vi äger tyvärr inga gröna kläder, men det gröna ölen kan vi ju fira med!

Morgon Meck!

Denna morgonen startade vi med att ordna bilen, killarna tog tag i det lite "större" problemen. Medans jag nöjde mej med att byta registreringskylten! :)
Vad tycks?
(Personligen så tycker jag att Arizona skylten är snyggare, men California coolare!)

Pennski Museum

Igår var vi på Penniski Museum och fick beskåda dessa skönheter!

10 Juni är det dags igen...

Jag har ju glömt att berätta att jag har fått ett jobb i Halmstad i sommar. Den 10 Juni är det dags att lämna denna bubbla vi befinner oss i och komma tillbaka till verkligheten!
Men jag kan erkänna att jag ser fram emot det!

Barrett Jacson

Kelland jobbar på Barret Jacson och dom har mycket fina bilar!
Jag fick provsitta ett av deras underverk!

I love DMV Scottsdale, Arizona!

Allting är klart, helt otroligt!
Idag så åkte vi till DMV i Scottsdale för att ordna med alla papper till bilen. Vi kunde ju tyvärr inte göra det i Kalifornien då deras regler va helt "fuck´t up". Där skulle det nämligen ta oss 5 veckor att få allting klart och vi va tvugna att ha en adress i den delstaten vilket vi inte hade, och hela kalaset skulle ha gott på ca 200$, vi skulle även kunna kalla det ett RÅN!
Istället så satte vi ju oss i bilen igår, körde ca 7 timmar till Scottdale i Arizona. Och imorrse så åkte vi och gjorde en avgaskontroll på bilen ( som är obligatorisk ) innan vi skulle kunna åka till DMV ( amerikanska vägverket ) för att kunna registrera in bilen.
Det roliga va att vi klarade avgaskontrollen galant, alla "värden" va bra. Men när vi skulle köra ifrån rampen som vi va ställda i startade inte bilen! Så det slutade med att personalen fick putta oss därifrån, och vi själva trodde inte att det va sant!
Här klarade just skiten besiktningen men vad fan hände med bilen?
Det visade sej dock att det va några kablar till batteriet som är påväg att lossna, men det ska tydligen vara lätt att fixat! Vi ordnade det tillfälligt och ska göra resten imorgon! Vi kom iaf rullande därifrån!
Väl på DMV va det ca 1 timmes väntetid, men det minsann va det värt. För damen vi hamnde hos va en pratglad kvinna så det va inte svårt för Kelland och Brandon att charma henne. Tog ca 10 minuter, sen hade vi en ny registreringskylt till bilen och det kostade oss bara 50 $ totalt.
Det är svårt att förstå att det kan skilja då mycket på olika delstater som ändå ligger så nära varandra, men vi tackar för det för i denna situationen räddade just våra rumpor!
Kalla oss galna, men det enda saken vi köpt gemensamt innan är en dammsugare!
Nu ÄGER vi en bil i USA!

Hipp Hipp Hurra!

Hipp Hipp Hurra för min Älskade Bror Christoffer idag!


Scottsdale, Arizona

Då ska vi se, just nu så sitter jag i Brandons pappa Kellands vardagsrum i Scottsdale, Arizona och äter M&M:s!
Resan hit tog ca 7 timmar och det va ett mäktigt landskap som vi fick beskåda!
Jag måste dock lära mej att hålla mej vaken när vi åker bil, för som det är just nu så somnar jag som en stock så fort vi rullar ut på motorvägen, och sen vaknar jag lite till och från.
Och det är ju ingen mening att göra en roadtrip om det är så att man sover hela vägen!




Arizona nästa...

Verkar inte bättre än att vi ska ta vårat pick och pack, sätta oss i bilen och köra till Brandons pappa i Scottsdale, Arizona. Han har vart jätte hjälpsam sen vi fick reda på detta skitet med bilen och har lovat att hälpa oss bara vi tar oss dit. Och det ska tydligen bara vara en bilresa på ca 6 timmar, så det är ju inte hela världen. I värsta fall så får vi ju åka tillbaka till Kalifornien när allting med bilen väl har löst sej.
Jag ville verkligen till SIX Flags i Magic Mountain som ligger utanför LA, dom ska ha så himla mäktiga bergodalbanor! Så förhoppningsvis så får jag vara med om det iaf!
Så mina vänner, nu far vi till Arizona. Och håll tummarna för att vi inte blir stoppade påvägen dit, för då måste vi spela riktigt dumma svenskar!
Kanske inte blir så svårt att spela korkade iaf! :)

Big Brother Maraton!

Inatt så försökte vi muntra upp humören med Big Brother Maraton. Vi hade 5 avsnitt som vi inte hunnit sett, och tro det eller ej, det hjälpte.Grukan det är ju en kille som man inte kan låta bli att skratta åt!
Han verkar ju va så himla go!



Skit USA

Just nu har vi jätte problem, det visade sej att bilen vi köpte skulle ta 5 veckor att registrera in i Brandons namn. Och under denna tiden så måste vi vara i Kalifornien, och det finns inte en möjlighet att det händer.
Så just nu vet vi inte riktigt vad vi ska göra, jag är jätte ledsen och besviken för detta var inte alls vad vi hade räknat med!
Vi åkte till USA för att göra denna roadtripen, men nu vet vi inte riktigt hur det blir!

Igår va va på utflykt hela dagen!

William som vi har bott hos dessa 4 dagarna i LA, tog igår med oss ut på utflykt! Vi började dagen på Venice Beach som är en känd strand här i LA. Tyvärr så va det inte så många hunkar som tränade på Muscle Beach som vi hade hoppats på, men det va kul att se. Tog en promenad ut på piren där det fanns en del som stod och fiska. Och just när vi kom dit va det en man som fick en sting rocka på kroken! (Hade ingen aning om att dom simmade runt här.)
Önskar att vi hade haft en heldag på Venice för då hade jag velat hyrt en cruising cykel och bara glassat runt!
Efter Venice Beach så plockade vi upp Williams kompis Mike och åkte till Piknk´s för att äta lunch. Detta är en korvmoj som är ett känt landmärke i LA. Det har funnits här i 71 år och många kändisar älskar detta stället, det är  ca 2 timmars kötid för att få sej en hot dog. Vi hade dock tur och fick endast köa i ca 45 min, vilket jag aldrig trodde att jag skulle göra! Men det va en upplevelse, och dessa korvarna är inte som våra Denniskorvar hemma inte.
Sen avslutade vi dagen med en 2 timmars hayking i Hollywood. Ranyon Canyon hette parken som vi for till. Och det va verkligen en häftig upplevelse! Men hade utsikt över hela Los Angeles!

Nu kommer det lite mera bilder från Hollywood!

Till och med skyltdockorna i LA har silikon!
Denna byggnaden va med i filmen Hancok!
Här bor Christina Augilera!
Dr Phils hus!
Känner ni igen porten?
Detta är Michel Jackssons hus, och det va ifrån denna dörren som ambulansen backade ut när han avled.
Skylten talar sitt eget språk!
Vi fick äran att se Bugatti bilen som är värd 1,4 Miljoner Dollar!
Lite lustigt är det att killen som äger den röda, har även ett exemplar av den gula!

Återkommer snart igen!

Vi sitter i ett köpcentrum nu och känner oss allmänt stressade! Så jag lägger upp mera bilder så fort vi har internet igen nästa gång!
Ta hand om er där hemma!

Hollywood boulevard

Vi har hunnit promenare runt bland alla stjärnorna på Hollywood boulevard, åkt på utflykt och kollat kändishus. ÄÄtit Hot Dog´s på Pinks, hajkat på berget i Hollywood, och har även hunnit köpa en bil. Har går det undan må jag säga.
Så då ska vi se vilka bilder vi kan bjuda på!
Vi har åkt och kollat på kändishus i denna bilen!
Jag och Johnny Depp!
Hollywood!
Mitt hjärta!
Jag bland alla hand och fotavtryck!

Vi är vid liv!

Vi är framme i Los Angeles och allting har gått jätte bra!
Resan hit va fruktasvärt lång, men det flöt på riktigt bra måste vi ändå säga. Det tog ca 35 timmar från det att vi
lämnade Hong Kong tills vi kom "hem" i Los Angeles.
Jag va nervös när vi steg av planet i LA, tänkte att nu kommer dom att ställa mej 1000 frågor om varför jag kom från Asien,
vad jag ska göra här osv osv. Brandon hade förberett mej på att jag skulle kanske få stå i kö någon timme innan det vart min tur,
eftersom det ofta är väldigt mycket folk. Men när vi väl kom fram på morgonen så va det knappt någon där alls. Jag blev
invinkad till en handikappkö (undrar varför?) och hade endast 1 person för mej.
I passkontrollen satt det en stor mörk kille, och han såg lite smått farlig ut tyckte jag. Men han va så snäll, fråga mej vad
vi skulle göra här, och när jag hade tänkt att åka hem. Sen va det bara att scanna mina fingeravtryck och le för kameran och
det va allt! Välkommen in i USA hörde jag sen, och all min nervositet släppte!
Brandon däremot som vart så säker på att han kommer in före mej och att dom bara kommer att säga välkommen hem, fick svara
på flera frågor än mej. Han va tvungen att visa upp båda sina pass och sen förklara vad vi gjort i asien och vad vi hade för
planer i USA.
Det roliga va att det va jag som fick stå och vänta på honom, vilket vi aldrig trodde skulle hända!
När vi väl kommit ut i ankomsthallen så vart det världens pådrag. För i fotöljerna brevid oss så va det en äldre man som
hade lämnat 2 st bagage och bara gått därifrån. Ingen visste vart han hade tagit vägen eller vem han var, så det kom ju
vakter men enorma skjutvapen. USA levde med en gång upp till sitt rykte!
Boende då, ni kanske undrar hur vi har det för tillfället?
Vi ska ju inte klaga, vi blev ju medlemmar på en sida som heter cochsurfing för några veckor sedan. Allting går ut på att du
får låna en soffa hos folk, helt gratis!
Vi hade turen att få kontakt med en kille som heter Wialliam, så vi bor just nu hemma hos honom och ska vara här
tills på Söndag. Jag har kännt mej ganska nervös innan, eftersom man inte alls vet vad det är för människor som man
ska bo hos. Men just med William har nog vi haft en fruktansvärd tur! Han är så himla trevlig!
Han bor i ett område som heter Los Feliz, och vi har gångavstånd till Hollywood. Man ser Hollywood skylten från gatan, och
det är en mysigt amerikanst bostadsområde! (har till och med en pool utanför lägenheten)
Jag har så svårt att ta in att jag är i USA, kan ni tänka er USA av alla ställen!
Underbart!
Vi är framme i Los Angeles och allting har gått jätte bra!
Resan hit va fruktasvärt lång, men det flöt på riktigt bra måste vi ändå säga. Det tog ca 35 timmar från det att vi
lämnade Hong Kong tills vi kom "hem" i Los Angeles.
Jag va nervös när vi steg av planet i LA, tänkte att nu kommer dom att ställa mej 1000 frågor om varför jag kom från Asien, vad jag ska göra här osv osv. Brandon hade förberett mej på att jag skulle kanske få stå i kö någon timme innan det vart min tur, eftersom det ofta är väldigt mycket folk. Men när vi väl kom fram på morgonen så va det knappt någon där alls. Jag blev invinkad till en handikappkö (undrar varför?) och hade endast 1 person för mej. I passkontrollen satt det en stor mörk kille, och han såg lite smått farlig ut tyckte jag. Men han va så snäll, fråga mej vadvi skulle göra här, och när jag hade tänkt att åka hem. Sen va det bara att scanna mina fingeravtryck och le för kameran och det va allt! Välkommen in i USA hörde jag sen, och all min nervositet släppte!
Brandon däremot som vart så säker på att han kommer in före mej och att dom bara kommer att säga välkommen hem, fick svara på flera frågor än mej. Han va tvungen att visa upp båda sina pass och sen förklara vad vi gjort i asien och vad vi hade för planer i USA.
Det roliga va att det va jag som fick stå och vänta på honom, vilket vi aldrig trodde skulle hända!
När vi väl kommit ut i ankomsthallen så vart det världens pådrag. För i fotöljerna brevid oss så va det en äldre man som hade lämnat 2 st bagage och bara gått därifrån. Ingen visste vart han hade tagit vägen eller vem han var, så det kom ju vakter men enorma skjutvapen. USA levde med en gång upp till sitt rykte!
Boende då, ni kanske undrar hur vi har det för tillfället?
Vi ska ju inte klaga, vi blev ju medlemmar på en sida som heter cochsurfing för några veckor sedan. Allting går ut på att du får låna en soffa hos folk, helt gratis!
Vi hade turen att få kontakt med en kille som heter Wialliam, så vi bor just nu hemma hos honom och ska vara här tills på Söndag. Jag har kännt mej ganska nervös innan, eftersom man inte alls vet vad det är för människor som manska bo hos. Men just med William har nog vi haft en fruktansvärd tur! Han är så himla trevlig!
Han bor i ett område som heter Los Feliz, och vi har gångavstånd till Hollywood. Man ser Hollywood skylten från gatan, och det är en mysigt amerikanst bostadsområde! (har till och med en pool utanför lägenheten)
Jag har så svårt att ta in att jag är i USA, kan ni tänka er USA av alla ställen!
Underbart!

Los Angeles!

Okej, då kör vi!
Om ca 1 timme så ska vi cheka in på planet till LA. Och nu börjar jag bli lite smått nervös för alla frågor som troligtvis kommer att ställer vid ankommst.
Jag fick sova i 2 timmar här på flygplatsen iaf, och det va nog välbehövligt! Har precis tagit en supervarm dusch och ska nu packa om handbagaget. Sen är det bara till att köra!



Next stop Los Angeles!

Trött!

Brandon sover som en gris mellan två fotöljer, han till och med snarkar!Själv sitter jag och försöker fördriva tiden, kollar internet och film men nu är jag så trött att ögonen snart går i kors.
Vi har sagt att vi får sova lite i omgångar eftersom vi har så mycket värdefullt i handbagaget som vi inte vill bli av med! Så snart måste jag nog väcka honom, för jag är så sjukt trött! Men det känns lite elakt!
Det blir vad man gör det till!

Hong Kong!

När jag ändå är i farten så kan jag ju lägga upp bilderna från Hong Kong också. Vi hade verkligen 2 jätte bra dagar tillsammans med Brandons mamma Mariann. Så himla kul att ses efter så lång tid!
Hong Kong va en häftig stad, så jag är verkligen glad att vi åkte dit!
Vi träffade Brandons vänner från Halmstad en kväll, tog nån öl och dom visa oss lite av Hong Kongs ute liv.


Kowloon park imponerade!


6.30 i Måndags morrse va vi redo att överraska Brandons mamma när deras båt ankom till Hong Kong.


Det är en enormt fartyg som dom reser med!


Brandon va så nervös så han höll på att kissa på sej...


Mariann kommer ut, tittar först upp på Brandon och sen bort igen. Kunde inte förstå att det va hennes son som satt där i Hong Kong på en stol och väntade på henne!


Mariann grät, och jag grät!


Vi åkte till The Peak som är en utsiktsplats över Hong Kong.


Jag fick träffa Jame Bond!


Elena och jag i parken!


Vi åt lunch på Jumbo, en känd flytande restaurang!


Mycket imponerande restaurang!


Varje kväll kl 20.00 så presenterad de stora byggnaderna i Hong Kong med med en ljus show tillsammans med musik!






Mäktigt va det!


Idag tog vi en Cable Car upp till The Big Buddah!


Brant va det!


Buddah!


Elena, Mariann och en Munk.


Mor och son.



Lite bilder från Macau

Kan ju passa på att lägga upp lite bilder från våra dagar i Macau, vi hann ju faktiskt göra lite andra saker än att hoppa Bungyjump. På kvällerna tog vi oftast en tur till nått av alla deras Kasinon som finns. Och dagarna spatserade vi runt i staden. Macau va mysigt!
Jag som aldrig har vart på ett Kasinon innan va mäktigt imponerad, så jag kan tänka mej att jag kommer älska Las Vegas!

Klockan 5.37

Godmorgon!
Eller god morgon och godmorgon, det är morgon iaf!
Vi har nu kommit fram till sydkoreas flygplats, och här ska vi nu spendera ca 12 timmar. Det är en enorm flygplats, så det ska nog allt gå att sysselsätta sej.
Det fanns även en gratis City Tour som man kunde åka på några timmar, dock tror jag vi är tvugna att skippa det för det va så fruktansvärt kallt ute. Och vi äger ju inga jackor eller varma kläder än.
När vi hör Korea så tänker jag att det är ett varmt land, men tydligen hade vi båda fel! Så vi kommer hålla oss inne, förhoppningsvis sova några timmar, och kolla lite film!

Syd Korea nästa!




Tar nu mitt pick och pack och drar till syd Korea för att fördriva hela 12 timmar där på deras flygplats! Har under denna eftermiddagen hunnit avverka 2 kaffe latte, så för tillfället är jag som en duracell kanin!

Hong Kong Airport!

Sitter just nu i Hong Kong Airport, och den första kontrollen gick bra! Dock såg kinesen som kollade passetn väldigt konstigt på mej, och frågade vad jag hette. Han trodde nog att det va någon annan på bilden, passet är ju ändå 6 år gammalt nu.
(Kan ju dock erkänna att det inte gjorde mej lugnare inför USA kontrollen, för om dom misstänker här i Hong Kong att det är någon annan på bilden då undrar jag vad USA:s kontrollanter tänker...)
Återstår att se helt enkelt!
Denna flygresan kommer att ta oss ca 30 timmar totalt. Och när vi väl landar i LA kl 10.10 imorgon bitti så har vi yttligare lite tid att fördriva. För killen som vi ska sova hos slutar inte jobba förns 17.30. Så att vi kommer att va dödströtta imorgon det är ingen tvekan!

USA nästa!

Inatt flyger vi till USA!
Håll era tummar där hemma för att allting kommer att gå bra för min del i alla passkontroller!  För till Brandon kommer dom ju bara säga:
- Välkommen hem!
Men som min vän Vicky sa:
- Se nu bara till att inte nämna ordet BOMB, så ska nog allting gå bra!
Jag litar på Vickys ord, och ska tänka på vad jag säger! Inga grodor får hoppa ur den idag inte!
Jag kan inte förstå att jag snart är där, i USA. Landet som jag altid har varit så nyfiken på!
Låt det nya äventyret börja!


Jag kan flyga, jag är inte rädd!


Titta och njut!

Detta va alltså det som vi hade gemensamt med Jack Osborne, även har har hoppat Bungyjump från
Macau Tower!

Världens högsta bungyjump finns i Macau, 233 meter!

För ca 4 veckor sedan så satt Brandon och googlade runt på lite saker man kunde göra. Och han har länge funderat på att hoppa Bungyjump, så när han såg att det fanns i Macau så va det bara till att boka!
Så i Tisdags så flög vi till Macau från Kuala Lumpur, men vi har ju vart tvugna att hålla det hemligt eftersom vi skulle överraska Brandos mor i Hong Kong.
Brandon hade bokat sitt hopp den 3 Mars kl 12.00, så då befann vi oss vid Macau Tower.  Jag var mera nervös än honom, det va så fruktansvärt högt!
DET ÄR VÄRLDENS HÖGSTA BUNGYJUMP PÅ 233 METER!!!
Medans jag va så nervös för hans skull, va Brandon själv lugn som en filbunke. Så han knata upp i tornet, och jag stannade kvar nere på marken. Men det tog inte mer än ca 10 minuter, sen började dom ropa i alla högtalara att 5,4,3,2,1 go! Och vips så hoppar han!
Jag va så himla stolt över honom som klara av att göra det!
För ca 4 veckor sedan så satt Brandon och googlade runt på lite saker man kunde göra. Och han har länge funderat på att hoppa Bungyjump, så när han såg att det fanns i Macau så va det bara till att boka!
Så i Tisdags så flög vi till Macau från Kuala Lumpur, men vi har ju vart tvugna att hålla det hemligt eftersom vi skulle överraska Brandos mor i Hong Kong.
Brandon hade bokat sitt hopp den 3 Mars kl 12.00, så då befann vi oss vid Macau Tower.  Jag var mera nervös än honom, det va så fruktansvärt högt!
DET ÄR VÄRLDENS HÖGSTA BUNGYJUMP PÅ 233 METER!!!
Medans jag va så nervös för hans skull, va Brandon själv lugn som en filbunke. Så han knata upp i tornet, och jag stannade kvar nere på marken. Men det tog inte mer än ca 10 minuter, sen började dom ropa i alla högtalara att 5,4,3,2,1 go! Och vips så hoppar han!
Jag va så himla stolt över honom som klara av att göra det!

















Jag har aldrig förut i hela mitt liv vart intresserad av att hoppa bungyjump, jag har vart alldeles för rädd för att klara av det. Men när jag satt där nere och väntade på Brandon så vart jag mer och mer intresserad. Och när jag såg dom små asiaterna klara det så tänkte jag:
- Klarar dom det så måste jag ju också klara det!
Men jag gjorde det inte, va för feg så vi gick tillbaka hem till vårat hostel. Men jag kunde inte sluta tänka på det, vart pirrig i kroppen bara av tanken. Så jag bestämmde mej för att sova på saken, och ta beslutet dagen efter!
Och när jag väl vaknade upp visste jag!
Jag skulle hoppa!
Men det hela va bara på ren envishet, för jag tyckte inte att det skulle bli det minsta kul, jag va för fan livrädd!
Jag grina nästan påvägen dit, sen påvägen upp, innan jag skulle hoppa och sen efter att jag hade hoppat!
Men jag gjorde det iallafall!
KAN NI FÖRSTÅ, VI HAR HOPPAT VÄRLDENS HÖGSTA BUNGYJUMP!

Jäkla dumma blogg!

Nu när jag ska lägga upp alla bilder från hoppet, och videon så krånglar det såklart! 
Blir så besviken!

Förlåt, men vi har ljugit för er!

Vi får be så hemskt mycket om ursäkt, men vi har talat med osanning!
Det är nämligen så att den senaste veckan så har vi befunnit oss i Macau, och just nu är vi i Hong Kong. Detta har vart planerat i lite mera än 3 månader, men vi har inte velat säga någonting till er. Och detta pga att vi ville överraska Brandons mamma Mariann som just nu befinner sej på en världs kryssning från USA. Dom har vart iväg i ca 2 månader och la idag till i Hong Kong. Så våran tanke det senaste månaderna har vart att vi ska finnas vid utgången när dom kommer av båten! Vi kände att det skulle vara så fruktansvärt oväntat och roligt om vi lyckades med detta, eftersom det inte är varje dag man springer på sina nära och kära i Hong Kong!
Så håll nu tummarna för att detta går vägen, och att hon får en överraskning utav bara dess like!
Och för våran egen del så har det hänt mycket den sista veckan, men vi har ju dock inte kunnat skriva eller visa det för er alla där hemma. Macau är ju som ett litet Las Vegas, mycket imponerande stad. Så eftersom det är så stort med Casinon där så va ju även vi tvugna att spela för lite slantar! Inga stora summor, men det är alltid lika kul ändå!
Sen har vi även gjort någonting som jag aldrig trodde att jag skulle göra !
Vi har hoppat VÄRLDENS HÖGSTA BUNGYJUMP, 233 METER!!!

Jag gillar att ta kort på blommor!

Förlåt, inte det roligaste inlägget. Men jag tyckte att dom va så himla fina!
Lovar att imorgon ska jag skriva om något betydligt mera roligt och intressant!


Titta och njut!

Här kommer filmerna från när vi hoppade! Det va alltså detta som vi hade gemensat med Jack Osborne för även han har hoppat bungyjump i Macau!

233 JÄVLA METER!

För ca 4 veckor sedan så satt Brandon och googlade runt på lite saker man kunde göra. Och han har länge funderat på att hoppa Bungyjump, så när han såg att det fanns i Macau så va det bara till att boka!
Så i Tisdags så flög vi till Macau från Kuala Lumpur, men vi har ju vart tvugna att hålla det hemligt eftersom vi skulle överraska Brandos mor i Hong Kong.
Brandon hade bokat sitt hopp den 3 Mars kl 12.00, så då befann vi oss vid Macau Tower.  Jag var mera nervös än honom, det va så fruktansvärt högt!

DET ÄR VÄRLDENS HÖGSTA BUNGYJUMP PÅ 233 METER!!!


Medans jag va så nervös för hans skull, va Brandon själv lugn som en filbunke. Så han knata upp i tornet, och jag stannade kvar nere på marken. Men det tog inte mer än ca 10 minuter, sen började dom ropa i alla högtalara att 5,4,3,2,1 go! Och vips så hoppar han!
Jag va så himla stolt över honom som klara av att göra det!
Jag har aldrig förut i hela mitt liv vart intresserad av att hoppa bungyjump, jag har vart alldeles för rädd för att klara av det. Men när jag satt där nere och väntade på Brandon så vart jag mer och mer intresserad. <och när jag såg dom små asiaterna klara det så tänkte jag:
- Klarar dom det så måste jag ju också klara det!
Men jag gjorde det inte, va för feg så vi gick tillbaka hem till vårat hostel. Men jag kunde inte sluta tänka på det, vart pirrig i kroppen bara av tanken. Så jag bestämmde mej för att sova på saken, och ta beslutet dagen efter!
Och när jag väl vaknade upp visste jag!
Jag skulle hoppa! Men det hela va bara på ren envishet, för jag tyckte inte att det skulle bli det minsta kul, jag va för fan livrädd!
Jag grina nästan påvägen dit, sen påvägen upp, innan jag skulle hoppa och sen efter att jag hade hoppat!
Men jag gjorde det iallafall!
VI HAR ALLTSÅ HOPPAT VÄRLDENS HÖGSTA BUNGYJUMP SOM ÄR PÅ 233 METER!





Ett litet paket!

Igår gick vi till posten och skulle skicka iväg ett litet paket på ca 8 kg hem till Sverige. När vi väl kom dit höll vi på att tuppa av! Det visade sej att här betalar alla sina räkningar på posten, vilket blir resultatet av en enorm kö! Det va så fruktansvärt mycket folk, så vi trodde aldrig att det skulle bli våran tur.
Jag körde en fuling istället och lyckades flörta in mej hos en manlig kassör. Han gav mej den största lådan dom hade, vilket egentligen inte alls va stort nog till våra 8 kg. Men efter mycket pressande, kämpande och tejpande fick jag tillslut ihop kartongen. Så om ca 2-3 månader borde detta paketet kommer hem till Halmstad, alltså lagom till vi återvänder. Och allt detta till en löjlig summa på 160 svenska kr.

Skalle bank!

Har haft sådan fruktansvärd huvudvärk precis hela dagen, och den vägrar att ge med sej. Har ätit 5 Tylenol (thailandska huvudvärks tabletter) men det håller i sej ändå. Det känns som om att hela huvudet ska expoldera!
Fruktansvärt irriterande!

9,2 Miljoner Dollar

Detta hade jag ju helt glömt bort att berätta, hur kunde jag missa det?
För ca 3 veckor sedan så hade det kommit hem ett brev till Halmstad som va adresserat till Brandon. Brevet var skickat från en bank i Malaysia, dom påstod att en släkting till Brandon, (som för det första inte ens finns) skulle ha gått bort för 15 år sedan och testamenterat en mycket stor summa pengar till Brandon.  Hela 9,2 Miljoner Dollar Alltså ca 55200000 svenska kronor. Och hade det vart så att det fanns en smula sanning i detta, så hade det ju vart för bra för att vara sant! Tänk så himla mycket pengar!
Men tyvärr så har vi nog gått på en nitlott, troligtvis så är det är några fifflare som sitter i Malaysia och skickar ut dessa breven. Vi tror att det går till på det sättet att man måste göra en stor och kostsam process av det hela, dra in advokat mm. Och när det sedan visar sej att det är en bluff så har dom tjänat en massa pengar av oss, medans dom själva bara har gått upp i rök! Så det enda som kommer att göras i vårat fall är en polisanmäling, även om inte det leder nån vart.
Men tänk er 9,2 Miljoner Dollar! Man hade ju kunnat leva som prinsar och prinsessor resten av livet!


Det tror jag vi båda två hade gillat!

Alla vi 3 har gjort det...

Vi 3 har numera en gemensam nämnare, kan ni lista ut vad det är förnågonting?

I did it...


Emely did it...


Jack Osbourne did it...

6,3150


6,3150 det är dagens dollarkurs!
Det optimala för oss vore ju om det håller i sej!

Petronas Twin Tower

För några dagar sen gick vill till Petronas Twin Tower i Kuala Lumpur, det är ju lite av ett landmärke för Malaysia. Det är även den sjunde högsta byggnaden i världen med sina stolta 451,9 meter. Filmen The Entrapment med Sean Connery och Cathrine Zeta Jones i huvudrollerna har även spelat in i denna byggnad. Förra gången jag va i Kuala Lumpur fick jag endast beskåda detta på håll, men denna dagen tog vi tag i saker och tog en promenad dit!
Jag är imponerad, för det är verkligen en vacker byggnad.

Vilken jävla morgon!

Inatt har jag knappt sovit, jag vart så himla orolig för om mitt pass är giltigt! Jag har ju ett pass som är maskinläsbart, men inte biometriskt alltså fingeravtryck och blid som är tagen på polis stationen.
Klockan är nu 15.30 här och vi har inte ens kommit utanför dörren. Hela dagen har gått åt till att ringa polisen, ambassader och flygbolag hemma i Sverige.
Och vi får inte riktigt någon rätsida på det, eftersom alla säger olika. Nu la vi precis på med Amerikanska ambassaden i Oslo, och den damen menade att så länge passet är maskinläsbart och ESTA är godkännt så ska det inte vara några problem. Och isf så har jag ju det som krävs.
Så jag antar att jag måste lite på henne, även om oron inte kommer att släppa förns jag är inne i USA och ser att det gått bra!
Som polisen på Arlanda sa, kommer säker jag få en extra kontroll på mej eftersom jag kommer till USA via Asien. Och att jag rest runt på mycket det senaste året. Och bara det gör mej ju ännu mera nervös.
Men just nu så litar jag på Ambassaden i Oslo, och kommer försöka ta mej till USA på den biljetten som vi har köpt. Kommer jag inte in, vet jag inte vad vi gör..
Men jag antar att det är ett beslut vi får ta om det är så att jag nekas...
Just nu så hoppas jag bara på att allting kommer att gå bra!

Fick en väldig dålig känsla i kroppen...

Om 8 dagar så landar vi i USA, sjukt men sant!
Det är ju en massa papper och ansökningar man ska fylla i för att ens få kliva på planet. Och detta är ju en djungel utav dess like har det visats sej!
Just nu så fick jag en väldig stor klump i magen, för att det står att man måste ha ett EU pass som ska va maskinläsbart och med ett digitalt fingeravtryck. Och detta infördes den 1 Oktober 2005, och gissa när jag gjorde mitt pass?
Den 25 April 2005.

Medans man på andra sidor skriver att passet man har ska man kunna använda tills datumet har gått ut!
Hur tusan ska man kunna veta är då min fråga?
Mardrömmen skulle ju vara att jag blir nekad inträdet till USA pga att passet är för gammalt.
Och det får ju bara inte hända!

Rekommenderar er Josefin Staaf

Idag så är min kära vän Josefin Staaf med på Blogg.se förstasida. Detta är ju dock inte första gången hon har äran att vara med på "löpet", utan detta händer lite titt som tätt! Kika gärna in, detta är en tjej som inspirerar!
Det va även tack vara Josefin som jag började blogga, hon hjälpe mej att ordna denna bloggen för cirka 1 år sedan då jag skulle ut och resa 3 månader med tjejerna från Halmstad.
Tusen tack Josefin!

Sony familjen

Just nu så har vi fått tillökning i våran lilla Sony familj. Våran Nex3 har fått 2 st nya vänner att dela livet tillsammans med. Och vi är mycket nöjda över dessa små pärlor.
Vi kunde helt enkelt inte låta bli att köpa 2 st nya objektiv då priser va så betydligt mycket bättre än vad det är i Sverige. Så vi investerade i en 16-28mm och ett Fisheye objektiv. Vi köpte inte objektivet som va med ultravid vinkel eftersom det inte gjorde någon större skillnad på bilderna från 16-28mm objektivet. Vi investerade även i ett skyddslins, vilket kunde förlänga "livstiden" på objektivet, då det ej behöver ta lika mycket stryk.
Och igår så hittade jag även en ny kameraväska som jag bara inte kunde motstå. Ingen speciell egentligen, men mycket snyggare än den vi har nu! Och klart att jag inte kunde låta bli!
Jag va ju lycklig som ett barn på julafton efter våra nya Sony medlemmar!


Snart så kommer det förhoppningsvis upp lite nya bilder från våra nya vänner...


Tack så jätte mycket för alla kommentarer och tips som jag fick angående vårat köp. Det uppskattar jag verkligen!


RSS 2.0