Jag önskar jag kunde smuggla med en goding hem!


Mary Lee

Det var nog mist 15 år sedan som jag satt på en hästrygg, men igår så fick jag prova rida på en av Mar´Sues hästar ute på Ranchen, vid namn Mary Lee. Och eftersom det är western så är ju även det annorulnda jämfört med hemma.
Till en början så gick vi bara runt och Mariann var snäll och hjälpte mej, dock var Mary Lee mera som en hund till en. Hon följde så fint, och stannade man så stannade även hon, spelade ingen roll om jag ville åt ett helt annat håll hon följde efter Mariann. (Se filmen nedan)
Men efter mycket om och men så fick jag upp henne i galopp och klarade mej förvåransvärt bra måste jag påstå. Jag tyckte att det var jätte kul!
Så igår var jag en häst tjej!!!

Puppies

Här på Ranchen där vi befinner oss nu finns det en helt huddagis skulle man kunna säga. Dom kommer hit, och vartifrån dom kommer har vi ingen aning om?! Men just nu så har vi 8 st vuxna hundar varav den ena av dom fick ca 6 st valpar för ca 2 veckor sedan. Ingen av oss har sett alla på nära håll då dom ligger skyddade under en bod, men igår så kröp jag under och fick ut ett litet brunt underverk!
Och hur söt va den inte då?
I´m In Love!



Prestonwood Church

Igår var vi ju som sagt i kyrkan, och att det var en upplevelse för livet det vill jag lova! För det första så var det ju en enorm kyrka (mera som en aula, om jag får säga mitt), jätte vacker och ståtlig!
Det var ett 100-tal människor där för att delta i gudstjänsten. Det var TV-kamror, TV-Skärmar, trummbås, enorm orkester,solo sångare, ett 70-tal i kören och ALLTING kunde du även följa LIVE via Internet! Det är ju helt otroligt, hela världen kretsar kring Internet.
Varken jag eller Brandon går ju i krykan hemma, men att komma därifrån oberörd var svårt. Här i USA så är det Memorial day idag, då man hyllar alla som har stupat och kämpat i kriget. Så gudstjänsten igår var lite inriktad på att hylla dessa hjältar!
Och att se det Amerikanska folket vara så STOLTA över sitt land, det är en mäktig känsla att få dela med dom!

Sol och bad

Efter kyrkan (som var helt fantastisk, ska visa er bilder sedan) idag så åkte vi ut till Ranchen, och här sitter vi nu vid poolen med varsin kaffedrink och bara njuter av våran lediga tid tillsammans och den sista tiden.
Vi kan med andra ord inte klaga!
Jag kan dock erkänna att det känns sorgligt att det endast är 1 vecka, 1 fjuttig vecka kvar innan vi är hemma och tillbaka i Sverige. Det känns ju som att det var igår vi stod på Arlanda med våra ryggsäckar packade för att fara ut på vårat äventyr! Och nu är detta äventyret snart över, det är svårt att förstå.
Därför kommer våran sista vecka innehålla så mycket njutning och avkoppling som bara möjligt!
För 9 månader sedan låg vi på ett hotellrum på Bali, precis påbörjant våran resa, och planerade våran mopedtrip!

Schyssta meloner!

Allting är större i USA!

Söndag innebär kyrkan

Eftersom vi befinner oss i USA och tron har en stor betydelse i Amerikanska människors liv, så ska vi idag denna Söndagmorgon bege oss till kyrkan för att uppleva en gudstjänst med det Amerikanska folket. Vad jag har hört så är det långt ifrån hur det är där hemma, här är det som en show hela cermonin så det ska bli intressant att se!


Drive in movie

Önskar att vi hade Drive in Movie´s även i Sverige, för det var så himla mysigt! Det var hur mycket folk som helst, och alla gjorde som det ville. Vissa bulla up med kuddar i bilen, andra hade en pickup med säng på flaket, vissa körde stolar och vi andra fällde ner sätena i bilen! Sedan var det bara att ställa in rätt radiokanal och njuta av filmen, och hade man inte radio i bilen fanns det sånna som man kan hänga på backspegeln.
Men att kunna se film under en stjärnklar himmel, det älskade jag!

Fredag

Gårdagen på Six Flags var hur rolig som helst, vi åkte några av alla det mäktiga berg- och dalbanorna som fanns där, och det var nog det värsta jag har åkt i hela mitt liv. Men kul var det och man fick en riktigt kick! Som avslut på dagen så åkte vi en liknande karusell som "flumrider" vilket innebär att man blir Dygsur. Vi va ju bara tvugna, det är ju tradition när man är på tivoli!
Ikväll så ska vi göra ett nytt försök att ta oss till Drive In Movie:n (eftersom vi inte kom iväg sist det var planerat), vi hade tänkt att kika på Hang Over2 som hade premiär igår, så det ska bli jätte kul!
För övrigt så gör vi inte allt för mycket, idag har det vart fint väder så då har vi passat på att sola och bada en del. Men annars så är mycket tankar just nu på hemresan som infinner sej nästa helg. Tänk att 9 månader utav resande snart är över, känns som att det var igår vi lämnade Sverige!
Bild från Gilli.

Idag blir det Six Flags!


This is the backside of me


Emely Kullman AB

Behöver ni klippa gräsmattan?
Här har ni då den rätta för jobbet, Låt mej presentera;
Emely Kullman AB!


Kompis, det går bra nu!

Hyran betald - Check!
Flyttanmälan - Check!
Hemförsäkring - Check!
Även om jag och Brandon har bott tillsammans i snart 2 år, så är det första gången vi kan säga att vi officiellt är sambos. Denna gången står vi nämligen på samma adress och vi kan sätta våran namn på brevlådan!
I love you!

Solsken

Idag så vaknar vi upp till en klarblå himmel och strålande sol, det går ju knappt att tro om man tänker tillbaka på hur vädret var igår när vi gick och lade oss i sängarna här hemma. (och det har vi inte haft på 1 v)
Vi är så glada för att vi klarade oss, för i tidningarna så ser men den hemska förödelsen som just nu pågår i Joplin där tornardon slog ner för några dagar sedan.
Vi är tacksamma!

Ingen oro

Nu verkar faran vara över för våran del vilket är mycket skönt.
Vi ska försöka krypa ner och sova, ännu en upplevelse rikare. (dock kanske inte den roligaste)
Så inget att oroa er för där hemma, vi klarade oss och mår bara bra!


NR2

Storm nr2 är på ingång, varningssignalerna tjuter i hela stan!
Vi befinner oss i garderoben igen just nu!

Safe

Vi har kommit ut ur garderoben och det verkar som att det gick precis över oss. Men man kan fortfarande höra det dova ljudet som ekar ute av all kraft som ligger i luften just nu.
Nu hoppas vi att den värsta faran är över!

Vi bor i Richardson


Update

Vi sitter just nu i garderoben, lyssnar på radion om vad som händer. Och just nu är den påväg rakt emot oss. Man kan höra hur vinden rör sej utomhus, det låter som ett tåg som kör över allt.
Den närmaste tiden avgör hur detta kommer att gå...

Garderoben nästa

Just nu så förbereder vi oss för en kväll i garderoben. Som det ser ut just nu så kommer den mot oss, men det kan ju som sagt ändra sej snabbt igen vilket vi får hoppas på. Men till dess så burkrar vi upp med kuddar, ficklampor, vin, mat och radio i garderoben!
Återkommer!

Tornadovaringar utfärdare

För tillfället så sitter vi och kollar på nyheterna där dom uppdaterar tornadovarningar minut för minut. Vi ligger lite i riskzonen som det ser ut just nu, men det kan ju hinna ändra sej igen. Vi är just nu ute på ranchen men avvaktar 30 min för att se om vi ska åka tillbaka till Dallas ikväll.

Ranchen

Godmorgon!
Om exakt 2 veckor så kommer vi att sätta ner våra fötter på svensk mark igen, det är jukt vad tiden går fort.
Idag så ska vi åka ut till Ranchen och fixa lite. Och ikväll så ska jag och Brandon åka på Drive in Movie, det är någonting som jag alltid har velat göra. Känns som en rolig och mysig grejj att få sitta i bilen och kolla på film, ingenting som man kan göra hemma heller för den delen.
Vad har ni för er därhemma?

Grand Homes

Mar´Sue har ju vart en av delägarna till företaget Grand Homes här i Texas, så igår åkte vi ut för att titta på två stycken av deras model hus. Och det finns ju knappt ord som beskriver hur fina husen är, är inte detta dröm husen som man önskar sej, då vet jag inte vad det är man söker efter. Ingår även pool om man väljer att bygga med detta företaget!
Hus nr 2 är mitt drömhus, jag älskar det!
HUS NR1























HUS NR2



























Rodeo

Vi har snart vart i Texas i 6 veckor utan att ha vart och sett en enda rodeo. Så igår tog vi tag i saken, åkte till Fort Worth för att kolla när folk kämpade på hästar och tjurar. Det var premiär för mej och Brandon så Mariann förklarade lite för oss hur det skulle gå till, och sen va det bara att heja på!
Och vilket ös det blev när det väl satte igång, man kunde ju Inte låta bli att skrika. Men vi fick tyvärr även se en värre olycka, det var en som slog sej medvetslös och fick bäras ut på bår. Så att det är en sport med stor skaderisk, det går ju inte att komma ifrån.
För min del så var den den bästa upplevelsen på länge, jag skulle kunna tänka mej att gå dit nästa helg igen!

Rengbågsfärger

Vad gör vi en Fredag kanske ni undrar?
Jo jag for iväg till ett piercingställe för att sätta in en ny Dermal Anchor på handleden. Denna gången vart det en pärla med rengbågsfärger!
Slänger upp en bätte bild senare!

Ärenden

Känner mej stolt över mej själv just nu, har nämligen suttit i telefon hela morgonen och försökt att ordna lite saker tills vi kommer hem. Såsom mobilabonnemang, hemförsäkring och träningskort. Antar att vi även måste skriva över oss på den nya lägenheten så snart som möjligt, så jag ska ta och kika lite på det lite nu.
Tvättat har jag även hunnit med, så det är skönt att ha fått en hel del gjort!
Märks att den här "resbubblan" är påväg att spricka snart!

Dallas Downtown

I Tisdags så var vi ju nere i Downtown för att turista runt lite. Vi gick till en park som hade ett 50-tal statyer utgutna av tjurar, och sedan vandrade vi vidare till John F Kennedy´s memorial och även platsen där han blev sjukten på.
JFK blev sjuten första gången där X på marken är, han som sköt honom satt upp i fönstret på högerkanten 2:a raden uppifrån.(det som är fyrkantigt)
Sedan blev han träffad yttligare en gång till och det var bara några meter längre ned på gatan.

Film kväll

Det vart igen piercing gjord idag, ska fundera på det ett tag till innan jag bestämmer mej helt.
Istället så har vi vart iväg och kollat på helt sjukt snygga bilar som är till salu. Så fort jag kom in i garaget så såg jag min pärla stå där och glänsa, och den skulle man inte tacka nej till. Det är en Lila Dodge Challenger 1970, helt underbar men tyvärr kommer den nog inte i mina ägor just nu.
Istället får jag trösta mej med kvällens avsnitt av Big Brother, och efter det får det bli en film.
Visst är den fin?

Piercing


Är sjukt sugen på att åka och sätta in en Dermal Anchor på samma ställe på handleden som jag hade sist! Var ju dock tvungen att ta ut den eftersom det vart inflamerad under denna resan.
Men vem vet, kanske det går bättre denna gången?

Snart hemgång

Ikväll så har vi googlar runt på priser, vi måste nämligen hyra en lastbil eller ett enormt stort släp. För om ca 2 veckor så är vi hemma igen och då har vi inte tid att ligga på latsidan.
Vi har 3 dagar på oss att hämta alla våra möbler i Mariestad och dessutom alla kartonger i Halmstad, för att sedan flytta in i våran nya lägenhet. (Som vi by the way inte har en aning om hur den ser ut!?!)
Måste erkänna att stressen för allting som måste ordnas, börjar göra en påminnd om att detta äventyret snart tyvärr är över.
Det här är nog ungefär den storleken vi skulle behöva!


Bruno Mars

Jag säger bara Bruno Mars, vilken röst och utstrålning!
Även en riktigt skönhet att få vila ögonen på!









Sally Hansen Salon Effects

Sally Hansen har kommit ut med ett typ av lack som man klistrar på sina naglar som ger en känsla av att man har gjort sina naglar på salong.
Jag har sett dom i butikerna och även läst om dom på internet, så nu kände jag att det vart dags att prova för att se om resultatet verkligen blir så bra som det sägs.
Och jag måste erkänna att jag blev förvånad över resultatet, det var lätt att "klistra" på dom, dom sitter som berget och det vikigaste:
DOM ÄR SKITSNYGGA!
Så detta är någonting som jag verkligen kan rekommendera om man vill ha fina naglar för en liten summa, och du kan dessutom välja mellan en hel del olika motiv.
Själv valde jag zebralacket denna gången!

17 Maj

Oj oj oj, idag är det fullt upp!
Vi ska ner till Downtown Dallas, för att möta upp Johanna och kolla på Kennedy Memorial och en park som är full med statyer av tjurar.
Sedan blir det lite shopping och sol och bad innan vi avslutar kvällen tillsammans med Bruno Mars. Ikväll ska vi nämligen på hans konstert!
Får även inte glömma bort att min kära mormor skulle fyllt 75 år idag, och Grattis Norge till eran nationaldag!
Såhär bor i i Dallas, för er som är nyfikna!

Måla

Idag ska det målas, vi ska göra klart jobbet som vi hjälper till med nere i stallet här där vi bor. För nån vecka sedan så slipade vi ju av färgen på att boxarna, och nu ska dom kläs med ny färg igen!
Förhoppningsvis blir denna krabat glad av att komma in i sin fina nymålade box i eftermiddag!

Och vinnaren är...

TÅBIRA såklart!
Wiiihhheeeyyyy, Brandon där fick du så att du teg för en gång skull! :)
Får tacka så hemskt mycket till dom som har kommenterat och vart inne och kikat på bloggen idag, kan även meddela att jag hade ett besöksrekord idag!
Det är alltid lika kul att se att folk kikar förbi, hoppas att det håller i sej!
Det var tufft för Brandon att inse att han hade FEL denna gången!

Tåbira VS Tåvira

Jag och Brandon hade en vild diskussion igårkväll innan vi la oss. Hans jympaskor som han äger luktar nämligen kattkiss, och när jag låg framför honom igår så är han ju inte sen med att vifta på sina fossingar för att dela med sej doften till oss andra.
Så jag sa till honom:
- Fy vad dina fötter luktar Tåbira!
Och han börjar asflabba och svarar:
- Haha sa du Tåbira, är du knäpp eller? Det finns inget ord som heter så det har du hittat på alldeles själv. Det heter Tåvira förstår du.
Ordet Tåvira hade jag aldrig hört talas om, för i Norrtälje där jag växte upp sa man Tåbira och inget annat!.
Så våran fråga till er är:
Vad är rätt, Tåbira eller Tåvira?
Vilket ord hade du själv valt att beskriva en ofrän doft på för sätt?


Tåbira VS Tåvira!

Fredagen den 13 Maj

I mitt förra inlägg så låter det ju som att vi knappt rör oss utanför huset, men igår tog vi tag i saken och åkte till Fort Worth för att hälsa på Johanna och Sara. Och vi hade en jätte trevlig eftermiddag tillsammans, Johanna tog oss till Stockyards och guidade oss runt. Tanken vart att vi skulle kolla när dom föste longhornsen längs med gatan, men bilresan som ska gå på 40 minuter tog oss 2 timmar pga alla köer så vi missade det precis. Vi fick dock se en ensam stackare som man kunde få provsitta på.
Stockyards är som en liten cowboy by med hästar, rodeo och souvenir butiker. Mycket mysigt och kul att få se.
Efter besöket på Stockyards så åkte vi hem till Johanna och Sara för att kika runt på området där dom har spenderat sina senaste 5 månader. Dom har ju nämligen pluggat och bott här på campus i Fort Worth. Så vi tog en runda, enormt stort var det och fint för den delen med!
Vill man börja plugga, så är det ju Här man vill vara!
Kvällen avslutade vi med att promenera igenom Downtown för att sedan gå till The Water Garden. Det fanns 3 stycken stora fontäner. Eller det var kanske inte fontäner riktigt mera som vatten konstverk. Riktigt bra avslut på en dag som Fredagen den 13, som egentligen sägs ska vara en otursdag.

Dagarna bara flyger iväg!

Herre gud!
Nu va det nån dag sen jag var inne på bloggen, även om det känns som att det var igår. Tiden bara springer iväg fast vi egentligen inte gör så mycket.
- Så vad gör vi kan man ju fråga sej själv?
Inte mycket vill jag påstå, blir lite häng vid poolen med en go bok, åker till nått köpcentrum och spenderar lite dollars och bara umgås med varandra.
Det finns fortfarande saker som vi skulle vilja göra och bocka av på våran "to do" lista innan vi ska fara hem igen, men samtidigt så har vi det så himla bra här i huset så vi har inte dåligt samvete om det inte blir av.
Vi njuter och har det bra helt enkelt, det är ju trots allt bara 3 veckor kvar innan allvaret börjar där hemma.
Kan ju bjuda på lite utav mina saker som jag har hunnit shoppa i dagarna!
Lite fräscha sommarlinnen sitter aldrig fel!


Lite gott och blandat,strumport,sport BH, mascara, nagelack mm...


Älskar färgen på min nya plånbok!


Men det bästa köpet är ändå mina nya springskor!

Justin Bieber

Jag har precis tittat på Justin Bieber´s film Never Say Never, och jag måste erkänna att jag är mäkta imponerad över detta under till pojke!
Jag kan förstå varför alla små tjejer älskar honom!

Ikea

Jag kröp under täcket och hann läsa 4 sidor innan jag somnade som en stock. Vaknade precis upp och nu är klockan snart 19.00. Ooopppsss!
Innan regnet började ösa ner idag så vart planen att åka och titta på Kennedy Memorial i Downtown. Han vart ju nämligen skjuten här i Dallas och det finns en minnnesplats för honom.
Men vi ångrade oss och åkte till IKEA istället, och med oss följde även Johanna. Johanna lärde jag och Brandon känna på denna resan när vi va på en liten ö i Indonesien, och sen möttes vi även upp i Filippinerna. Så det va mycket kul att ses idag igen, hon bor och jobbar här i Dallas som Au Pair.
Så vi åt en köttbullelunch och köpte lite svenskt godis (Laktits,daim), Kennedy får vi helt enkelt ta en annan dag när det är skolsken igen!
Johanna,Brandon och Elena.


Mariann och Jag.


Godis hyllan, vilken hit!


Och så har dom även en del svenska råvaror.

Storm

Just nu sitter jag med en kopp varm choklad och marshmallows och tittar ut på spöregnet. Vi har plockar fram ficklampor och är redo om strömmen här hemma går. Åskan är nämligen precis över oss just nu. Ska nog bädda ner mej i sängen och läsa klart Mia Törnbloms bok.
Det låter som en bra idé tycker jag!

Clean-snart i mina ägor!

Warm Cotton är min favorit parfym, så idag beställde jag hem 2 exemplar av denna doft!

Gäller att hänga med i tempot!

Jag är så stolt över mej själv idag!
Jag har nämligen vart på en shoppingrunda i Dallas, helt ENSAM! Kanske låter jätte larvigt, men jag har vart livrädd för att åka någonstans själv innan eftersom trafiken är så hektisk.
Men idag fick jag låna Lexusen, så jag samlade model och knappade in adressen på GPS:en och sen var det bara till att hålla tempot med alla andra. Och jag kan tala om för er att det är inte alltid det lättaste, för här är det nämligen 6-filigt så det gäller att man ligger i rätt fil!
Men jag klarade det, och jag är så glad för det! Känner att det är skönt att inte behöva vara "beroende" av Brandon på det sättet också, för jag vet hur trött han är på shopping just nu! Så kan jag skona honom från det gör jag det mer än gärna! Och lite egentid är ju inte heller fel för den delen, efter snart 8 månader tillsammans 24 timmar om dygnet!
Hittade en del toppar och lite smycken så jag är mycket nöjd med dagen!
Jag är så himla bra idag!

8 Maj

Nu verkar det vara ordning på sakerna här på bloggen igen, det hade nått med inställningarna att göra från blogg.se hemsida! Så nu hoppas vi att det fungerar igen!
Igår så var det Morsdag här i USA, det firade vi med en överraskningstårta och bus på ranchen. Kika på bilderna vettja så får ni se vad vi gjorde!

Vad är fel?

Någonting verkar vara fel på min blogg, inget av det jag skriver verkar läggas upp! Det står att det har publicerats men när man går in och kollar finns inget nytt.
Vet inte hur jag ska lösa detta?
Ser ni detta?

Ola Lindholm

Jag kan ju inte påstå att vi är speciellt pålästa om vad som händer på hemmafronten, men senaste dagarna så har jag fått med mej att Wild Kids Ola har blivigt anklagad för att ha narkotika i blodet.
Igår sprang jag på hans blogg och ENDA blogginlägg där Ola själv beskriver sin berättelse av händelsen.
Jag blir Arg när jag läser det han skriver, det är Sjukt att man ska bli behöva bli förföljd av journalister som trakasserar honom och hans familj istortsett dygnet runt!
Jag tycker att det är KRÄNKANDE, och får bara ännu mindre respekt och trovärdikhet till alla "läsblaskor" som finns!
LÄS OLA:S INLÄGG GENOM ATT TRYCKA PÅ DETTA!

Då ska vi se

Jag och Brandon är alltså kvar hemma i huset medans resten av "familjen" åkte till Ranchen för att spendera natten.
Så ni undrar kanske vad vi har pysslat med?
- Jo det kan jag tala om för er, typ INGET!
Läst bok i solen (tills bevattningssystemet satte igång utan våran vetskap), städat poolen, plaskat runt, töntat oss i jetstreamen (tills bikinin flög av dock), bubblat i jacuccin och lagat tacopaj till middag.
Det vart alltså våran Lördag, nu ska vi krypa ner i soffan och kolla på AMA Monster Supercross.

Folksam

Kom att tänka på det här med reseförsäkringar, vi har haft våran på Folksam och betalade 4900 kr för 2 personer från den 15 September till den 18 Maj. Vilket vart ett kanon pris om man jämför med alla det andra försäkringsbolagen så vi även kollade upp. När vi tecknade den så hade vi ju inte ett hemresedatum bokat, utan vi sa att vi hör av oss när vi vet mera.
Så igår ringde jag till Folksam och fick prata med en Janne, han talade om för mej att en förlängning från den 18 Maj till den 6 juni (19dagar) så kommer det att kosta oss 965 kr. Jag höll på att svimma, vi hade räknat med någon hundrig men inte så mycket.
Är det inte galet att dom kan kräva så mycket pengar på så få dagar, när man innan hade ett mycket billigare pris om man slår ut det på hela resan?
Han påstod att det hade inte spelat nån roll om vi hade lagt till det för länge sedan, eller nu för det kostar vad det kostar.
Själv tycker jag att det är ett RÅN!
Men saken är ju den att vi måste betala och se glada ut, för händer det nått den sista tiden så kommer det kosta oss mera om vi inte äger en giltig reseförsäkring. För i USA kostar det ju om man bara kikar in i väntrummet på sjukhuset!

Ingen motivation

Klockan är nu snart 12.30 på förmiddagen och vi har fortfarande inte kommit fram till vad vi ska hitta på idag. Alla sitter vid sina datorer och kollar bilder från sina resor. Ingen av oss har egentligen någon motivation till att sätta igång med någonting.
Jag undar hur det kommer att bli när vi kommer hem, då MÅSTE vi nämligen vara redo för att komma igång. Då har vi endast 4 dagar på oss att hämta möbler i Mariestad, flytta in i våran lägenhet och komma iordning, och sen är det dags för jobb!
Här går det inte i många knop...

Godmorgon

Godmorgon, godmorgon hör fåglar sjunga glatt!
Sitter med en kopp te i köket, och funderar på vad vi ska hitta på idag. Familjen ska ev åka ut till ranchen, och så även vi.
Idag så springs det årliga Kentucky derby racet, finns en bana här i Dallas som kommer att visa det på live tv. Dom kommer även att ha en hattparad där finaste hatten vinner 500$, och det hade ju inte suttit fel med lite $$$.
Men vi får se om det finns biljetter kvar, annars så lapar vi nog sol på ranchen i den stora poolen.

Morotskaka

Ville bara kika in och meddela att morotskakan smakade lika gott som det doftade, om inte ännu godare! :)

Tufft liv idag

Efter en eftermiddag vid poolen i strålande solsken så börjar brännan titta fram igen. Och det va ju inte igår, för vi har nämligen var genomskinliga det sista månaderna.
Börjar komma in i en ny bok nu igen, läser just nu Mia Törnbloms självbiografi och den fastnar man i. Har även hennes självkänsla bok som ligger och väntar på mej i bokhyllan, så det får bli nästa projekt.
Vart en taco middag här ikväll som Brandon och Mariann tog tag i. Själv har jag blivit "dessertchef" här i huset, så just nu donar jag med en morotskaka. Och det doftar gott kan jag lova!

Damm i snoken

Har precis kommit hem från stallet som ligger här nedanför huset, jag och Brandon är nämligen där och hjälper till med att slipa alla boxarna för att sedan måla dom. Vi slipar för hand så det tar ett tag, och nästa vecka ska vi slänga på lite färg! Vi gör det mest för att fördriva lite tid, men nu är vi klara för idag. Så nu ska det ut och solas och badas i poolen.

5 Maj 2011

1 år sedan du somnade in kära mormor!
Jag saknar dig enormt, Älskar dej!

Dålig

Förlåt för dålig uppdatering här på bloggen nu det senaste dagarna. Jag har inte vart pigg alls, sedan i Fredags har haft sådan fruktansvärd magkatarr och detta är första dagen som det börjar vända igen. Så nu hoppas jag att det håller i sej och går och rätt håll. Jag antar att det är en del omedveten stress och oro som sätter igån det denna gången, inför hemresa, nytt jobb och allting som kommer genom resan hem till Sverige igen.
Man försöker ju att inte oroa sej alltför mycket, men det är ju svårt att inte tänka på det. Och hur som helst så kommer ju dagen då man måste hem, så är det ju bara!
Hur mår ni själva ?
Såhär har jag och Oreo kurerat oss det senaste dagarna!

En dag att minnas!

Den 1 Maj 2011 kommer alltid att vara en stor dag framöver för USA. Det går nämligen inte att missa att Usama Bin Laden är död. På precis alla tv kanaler så har nyheterna gått heta hela dagen, folk firar och känner en lättnad. Men samtigt så kryper en oro på:
- Vad kan hända härnäst tro? Kommer detta att bli värre nu? Är det säkert nu?
Man får helt enkelt se, och ta en dag i taget!
Regnet har öst ner hela dagen idag, det började ju redan igårkväll och gav inte med sej förns nu på eftermiddagen. Så idag har vi hållt oss inne. Vi tog oss till ett köpcentrum för att slötitta lite men gjorde inga direkta fynd. Sen vart det middag hemma hos grannen. Och nu sitter vi här i soffan framför tv:n, jag har precis gjort en kladdkaka som snart är redo att tas ut från ugnen! Va så otroligt länge sedan jag bakade så det var kul att göra någonting!
Och vet ni vad?
Idag Måndag så är det exakt 5 veckor kvar tills vi sätter ner fötterna på svenska mark igen, och det är blandade känslor måste jag erkänna. 5 veckor låter säkert förtfarande jätte länge för er som är där hemma, men har borta börjar paniken komma smått krypande.
5 veckor för oss är Ingenting!


Snart ses vi igen!


Folket jublar

Här i USA jublade idag folket när dom satte på sina tvappatater.
När President Obama meddelande att Usama Bin Laden är DÖD så vart det inte tyst i många stugor!

1 maj i Dallas

Då ska vi se, så vad har vi pysslat med idag då?
Jo inte allt för mycket kan jag tala om, alla kom tillbaka från ranchen idag så nu är det fullt hus igen. Vi har var över till grannflickan som fyllde år, och haft en ny hattparad och begravt en fågel mm...
Men nu på kvällen så kröp vi alla ner i soffan och kollade på en film, och till det hade Marsue bakat världens godaste kaka!
Brandon och jag har även kikat på Big Brother Live precis, och vad är det som händer där hemma folket!? Varför vill ni ha kvar Madeleine i huset? Det är nämligen någonting som vi inte kan förstå, Hon tillför ju för tusan ingenting enligt våran mening!
Utanför så öser regnet ner för tillfället, ganska mysigt om jag får säga det själv!
Denna lilla kabraten höll i sej för glatta livet, han tog snålskjuts ändå från ranchen.


Förlåt men vi kunde inte låta bli att skratta!


Sen drog vi på med lite nya huvudbonader!


Marsue och Mariann klädde sej fint för kalaset!


Och det gjorde även tjejerna som skulle på kalaset!
Den lilla flickan i rosa var det som fyllde år!

Mulen morgon

Imorrse vaknade jag upp med näsbold, mycket spännande! Det va ju evigheter sedan man hade det, tur att det går över ganska snabbt.
Sitter just nu med en skål gröt och slötittar lite på tv, Brandon sover fortfarande. Det känns som eftermiddag ute fast man precis har stigit upp. Det är mulet och mörk, får nog räkna med en grå dag idag!

The Walking Dead

Idag har vi tittat på hela säsongen av The Walking Dead för jag hade hört att det skulle vara en bra serie. Dock måste jag nog ha hört fel, för vi gillade det inte alls. Och det är ingenting som vi kan rekommendera er att lägga ner tid på att se!

Valborgsmässoafton

Trevlig Valborg på er alla därhemma, eller hur man nu säger det!?
Själva hade vi nästan glömt bort att det var idag, det är ju nämligen ingenting som firas här i staterna. Istället så har vi haft en riktigt mysdag, bäddat ner oss i soffan och kollat på en massa serier och bara tagit det lungt. Och jag tror inte att det kommer att bli så många fler knop gjorda idag, jag tror nämligen att det är i soffan kvällen kommer att spenderas. En riktigt slappedag med andra ord!

RSS 2.0