Saab 9000

Då har vi gått och blivigt med bil, och inte vilken bil som helst utan en Saab 9000 som knappt verkar rulla. Det va ju båda några småfel på den som skulle justeras, men dom små felen verkade visst visa sej som lite större än man först fick veta och trodde.
Det är bla, turboras, drivknut, ny huv och nya framskärmar som måste bytas. Jag är mindre nöjd äver detta köp som vi inte ens hade sett själva innan vi fick hem den.
Ser ut som att jag får cykla till jobbet några veckor till innan den här bilen kommer att rulla!
(bilden är lånad, men modellen den samma.)

David Batra

För någon vecka sedan så "like:ade" Lokaltidninngen Halland på Facebook, då man hade chansen att vinna biljetter till David Batra som besöker Halmstad´s Teater på Söndag.
Och om jag ska vara ärlig så hade jag inte räknat med att vinna, så jag hade mer eller mindre glömt bort det. Det är ju inte ofta man har oddsen på sin sida när det är tävlings tajm!
Men någonting hände just denna gången, för när jag loggade in på min Facebook  idag så låg det ett glatt mail och väntade på mej. Det stod nämligen att jag Vunnit 2 st biljetter till föreställningen på Söndag!
Eftersom det är min födelsedag på Söndag, så var det lite extra kul!

Operation Falkenberg

Rubriken ovan kan man ju tolka på två sätt. Min och Brandons anledning till ett besök i Falkenberg idag var bokstavligen talat  för en Operation. Brandon har nämligen haft en "knöl" i handen som smärtar och även kommer att dra ihop fingrarna en aning. Och idag vart det därför sags att operera bort detta envisa elände.
Nu sitter han här brevid mej, lite smått handlikappad med ett enormt bandage. Men allting har gått jätte bra och det är ju huvudsaken!
Syns kanske inte så väl, men ringfinget är det som ligger risigt till...


Med den här enormt "sexiga" outfitten ville jag knappt lämna över honom till sköterskan!

I sista stund

Satt här hemma i godan ro och kollade på Idol, då det plötsligt slog mej att jag och Emmilia har ju totalt glömt att hämta ut Melissa Horn biljetterna!
Tur att vi har 1 minut till Ica för det va ju bara att sätta fart på en gång, eftersom det var sista dagen att hämta dom innan dom släpptes till någon ny.
Så nu Melissa, vi ses snart!

Vilken kväll!

I lördags kväll så var jag ju ledig, och tanken va att det skulle bli en lung kväll med vänner. Kanske äta en god matbit och bara umgås. Istället blev det pizza och en massa öl, och full utgång. Vi snålade minsann inte på någonting!
Det var oväntat och som man brukar säga är det ju dom kvällarna som blir några utav dom bästa. Och det kan jag hålla med om, för vi hade så fruktansvärt kul!
Men att säga att man var pigg, alert och mådde utmärkt igår.
Det är att ljuga!

Emmilia och jag har inte vart ute på detta sättet sedan Club Cirkus i Juni,då såg det ut såhär!
Det var med andra ord på tiden!

17.00 stb

17.00 Stb (stand by) var precis det som jag hade på mitt schema på Bulls idag, vilket resulterade i att jag blev ledig. Det var nämligen inga Halmstadbor som var så sugna på ett sitta på en uteservering och frysa "rumpan" av sej en löningsfredag som denna.
Och jag kan förstå dom, för det är verkligen ingen värme kvar i luften!
Istället så har jag tillbringat kvällen tillsammans med Emmilia och hennes mamma, vi åt en jätte god middag, kollade på Idol och prata. Så jag kan inte klaga med andra ord.
Brandon åkte iväg på annat håll, han är nämligen på "grabb fest".
Imorgon så öppnar jag på jobbet och har äran att gå hem kl 18.00 vilket känns som riktigt lyx på en Lördag.
Det ser jag fram emot!


Lill Lördag

Idag är det ju Onsdag, även kallad lill lördag!
Vilket även är min underbara Morfars födelsedag, Grattis Morfar!

Jag har fått ett extrapass idag som jag snart ska gå på, får se om folk hittar sej ut i regnet för att unna sej en matbit. Annars blir det nog lungnare än lugnast på arbetet idag!
Även dagens träning är avklarad, vid lunchtid idag så var jag på Spinning i 1 timme. Jag hatar spinning kan jag även tillägga!
Men idag så fick man ha pulsband på sej så man kunde följa sej på en storbildskärm genom hela passet, och jag måste erkänna att man blev lite extra peppad och glömde bort tiden lite!
Och det gör ju inget, för spinning är ju så fruktansvärt jobbigt!
Nu måste jag byta om för att spinna vidare till jobbet! 
Hoppas ni där hemma får en bra lill Lördag!

Göteborg

I måndags så åkte jag till Götebrg över dagen för att möta min kära vän Angelica och hennes underbara dotter Lovis. Jag och Angelica lärde känna varandra i Norge 2004 när vi jobbade på Storefjell och sen dess har vi hållt kontakten. Tyvärr så kan vi ju inte ses så ofta som vi önskar men när det väl går att få ihop så är det extra kul!
Vi hade en jätte mysig dag, åt lunch, fika och storsade runt i butiker.
Jag har saknat er!













I Love Dexter

Jag har länge velat hitta någon bra serie som man kan följa, och jag tror nu att jag kan meddela att jag funnit det jag sökt efter. Nämligen DEXTER!
Jag bara älskar det och har till och med svårt att stänga av det när man väl börjar titta. Så är det någon mera än jag som vill ha någonting att titta på i Höst så är mitt tips till er ,Dexter.
Tänd en massa ljus och kryp ner under filten med en kopp vartm te, och Njut!
"Dexter, ett sedan treårsåldern föräldralöst barn med en traumatisk hemlighet, adopterades av en polisman som upptäckte Dexters mordbenägenhet. Han lärde sin adopterade son att kanalisera sin hemska passion för dissekering av människor till att bli ett ”konstruktivt” vapen i kampen mot vedervärdiga brottslingar (exempelvis pedofiler, lönnmördare, seriemördare och liknande) som lyckats komma undan polisen; han tar nämligen livet av dem. Dexter arbetar som kriminaltekniker och är den perfekte gentlemannen som även tycker om barn. Dexter lever ett dubbelliv där han på dagen är en social och omsorgsfull medmänniska medan han på natten agerar seriemördare. Dexter har ingen förmåga till ångerkänslor och besitter inget samvete. Han lever efter en oerhört strikt kodex gällande vilka han får döda och inte. Han är mycket pedantisk och ser till att han absolut inte mördar någon som inte förtjänar det. Av sina kollegor, sin flickvän och hennes barn är Dexter mycket uppskattad."

Källa: Wikipedia

Dålig på att skriva av mej

Har haft en mindre paus från skrivandet som ni säkert märkt. Man har liksom inte lika mycket att skriva om här hemma i den Svenska vardagen, om man jämför det med när vi var ute och reste jorden runt.
Dagarna flyter samman, man jobbar, tränar, lagar middag och sen är det dags att knoppa.
Även kallat ett typiskt Svensson-liv.
Ikväll har vi haft pannkaksfest här hemma i våran lya, Emmilia och förbi och vi åt oss lite för mätta och kollade på Idol.
Vi tog även tag i bokandet av biljetter till Melissa Horn som besöker Halmstad den 16 November. Det är något som vi har pratat om länge men vart dåliga på att ta tag i. Men nu är det gjort och vi har någonting att se fram emot i höstens oändliga mörker!

När vet man vad som är rätt?

Mycket tankar och funderingar just nu, att man aldrig bara kan vara nöjd och slappna av!?

Igår så kände jag att jag bara skulle kunna packa min ryggsäck och fly från denna verklighet igen, leva i "bubblan" och bara vara. Jag hade till och med hunnit börja planera i huvudet, och sett fram emot att bara åka.
Men idag så fick jag besked från jobbet som har vart ovisst en längre tid, jag har fått det men det är inget riktigt start datum klart ännu. Lutar åt att det blir i början av Oktober, det det är ju inte jätte lång tid kvar!
Samtidigt som jag blev jätte glad av beskedet att jag fick jobbet, så kom även besvikelsen över mej att jag inte kan "fly" från vardagen.
Det betyder ju att vi blir kvar här i Halmstad ett tag till, vilket känns lite sådär. Hade det inte vart för det fantastiska umgänget vi har med vännerna här hade vi ju inte klarat oss, så det är jag tacksam för.
Även om man inte ska känna sej stressad med ålder osv, så kommer tankarna konstant över en. Jag fyller 26 år om ca 2 veckor, 26 år.
När man är 26 år kanske man borde ha en aning om vad man vill bli här i livet, vad man vill jobba med och vart man vill bo någonstans.
Det är vad jag hade hoppats på iaf!

Livet var så mycket lättare när man var yngre på något sätt, man hade inte så mycket att oroa sej över utan tog dagen som den kom.
När jag var 15 år så var jag i mitt "esse", så Smart som jag var då (enligt mej själv) kommer jag nog aldrig bli igen. När jag var 15 år så sa jag att jag ville bli en ung mamma, ha barn mellan 20-22 år.
Då var planen även att jag skulle vara utbildad och veta vad jag ville syssla med här i livet!
Men som jag nämnde tidigare så fyller jag alltså 26 år om 2 veckor, och har nog aldrig vart så förvirrad som jag är just nu!
Just nu vill jag bara fly!

Oväder

Här i Halmstad är det ett riktigt oväder, det blåser enormt och regnar på det! Det började redan igår kväll och ser inte ut som att det kommer att sluta på ett tag heller.
Jag som var sugen på att gå på stan idag, mest fönstershoppa lite och bara strosa runt. Men det ser ut som att jag cyklar till gymmet och sen får det nog bli raka vägen hem, kura ner sej i soffan och kolla på Dexter!
Vad händer med den perioden som brukar kallas för sensommar!?

Måndag

Då hade vi en ännu en ny Måndag, även en ny vecka.
Helgen för min egen del har endast handlar om arbete, och efter att ha vart ledig nästan 2 veckor var det kul att träffa kollegor och jobba igen! Dock jobbade jag ju bara Fredag och Lördag, eftersom vi har stäng uteserveringen i veckorna.
Så numera vet jag inte om jag ska kalla mej själv arbetslös eller mellan två jobb!?
(Bara det att jag ännu inte är helt hundra på vad det andra jobbet är för jobb.)

Idag kommer det nog bara att bli en fixar dag för min del, tvätten är igång och matlistan är skriven så ICA är ett måste.
Hade även tänkt att träna, måste komma igång med det nu igen efter veckor av lathet. Så det kommer även att investeras i ett gymkort.
Ja det va nog planerna för min dag!
När vi får hem reklam från ica ser det ut som jag har ny kille, det är nämligen Kelland som står på papprena då. Vilket är Brandons mellan namn.

Toscamuffins

Eftersom vi vart så duktiga idag och målat hela dagen så tänkte vi unna oss själva med lite gott muffinsbak. Toscamuffins och Nutellamuffins stod på menyn!
Nulltellamuffinsen kan jag verkligen rekommendera, och även Tosca såklart. Det enda vi hade problem med var ju att kunna måtta rätt i muffinsformarna!
Kan någon berätta för mej varför man alltid lyckas att ta för mycket i formarna!?


Till en början såg ju ändå en del muffins "Okej" ut...


Sen spårade det ur på nått sätt...


Slutresultatet liknande mera en Tosca kaka pyndad med lite papper.
Men lika goda var dom för det!

Lite färg i vardagen

Att sätta lite färg i ens vardag är ju inte fel har man hört, och denna gången blev det Vitt. Så egentligen kanske man inte kan påstå att det vart så mycket färg, men stor skillnad gjorde det hur som helst!
Jag och Emmila har nämligen målat om i våran hall och toalett idag.
Innan vi satte igång så var det någon slags Teracotta liknande färg, men när vi väl var klara vart det ljust och fint överallt.
Och det gjorde verkligen stor skillnad, känns större om inte annat!
Köpte även svart sprayfärg på ICA, och sprayade om våran enorm fula hatthylla. Och även det var värt det 65 kr som det kosta! Vart som en helt ny!
Så tänk vad lite färg kan åstadkomma!

FÖRE:







EFTER:





Tillbaka i Halmstad

Nu är det väl dags att erkänna för sej själv att denna lilla mini "semester" tyvärr har kommit till sitt slut. Efter att ha spenderat lite mera än 1 vecka hemma med familj och vänner borde man ju ha känslan av att man laddat batterierna! Men inatt har jag istället legat vaken och funderat och funderat, jag fick inte alls nog på 1 vecka.
Jag längtar tillbaka till Stockholm.


"Det är okej att känna"

www.ungcancer.se

Live It!

Även Söndagen fortsatte i den vackra Svenska skärgårdens tecken. Men denna gången så tog jag och Brandon en närmare titt på Stockholms skärgård.
Jag hade nämligen fått presentkort på Live It som jag ännu inte haft möjlighet att uttnyttja, men i Söndags vart det dags.
Vi skulle nämligen Åka RIB-Båt!

Det första vi fick höra när vi hade klivit i våra flytoveraller, och satt oss i båten var:
- Tänk er att åka i en gokart 80km/h på en grusväg, så kommer det att kännas!

Och att det gick undan, det vill jag lova!
Och för att inte glömma, Sverige är bra Vackert!
RIB-Båt, det kan jag verkligen rekommendera!

























Kära Familjen!

I Lördags vid lunchtid så samlades en del av våran familj för att fira min kära morfar som fyller år i September. Vi hade packat picknickkorgar och klätt oss för en dag i Roslagens skärgård!
Vädret fick vi med oss, det var verkligen en varm sensommardag.
Vi tog oss ut i Postrotebåten som tillhör familjen, det är en Åländsk skötbåt av den typ  som användes i Postrodden mellan Ekerö och Grisslehamn på 1800-Talet.
Mycket skratt, god mat tillsammans med familjen! 
Grattis Morfar!

Semester

Tiden bara springer iväg när man är ledig och det är knappt man hinner med allting man vill göra. Men jag jobbar på det så gott jag kan och därav så blir det inte allt för mycket bloggande.
Får uppdatera lite i efterhand!
Vi kan ju börja med Torsdagen i bilder, det säger nog sitt!
Planen var att åka in till Gröna Lund och lyssna på Oskar Linnros, ta nån öl och bara softa. Det vi inte visste när vi bestämde detta min bror och jag vart att vi även fick med oss Charlie på köpet och det blev en kväll som jag aldrig kommer att glömma!
(Att jag knappt såg någonting av konserten kan jag ju även nämna!)































Lindholmen

Just nu så sitter jag utanför min bästa vän Camillas hus i Lindholmen! Jag har inte sett hur hon och hennes kille Thomas har fått det eftersom jag har rest runt. Så nu får man passa på när man väl är hemma!
Ska även gosa med Isak, deras son!

Som jag saknat min Rasmus


RSS 2.0