Ansiktet!

Fråga mej inte varför, men dagarna i ända så har jag Ansiktets låt "Äckligt" i huvudet som jag kan gå och nynna på!
Borde vara förbjudet!



Stockholm i mitt hjärta!

Nu var det länge sedan som jag var hemma och hälsade på min mamma och morfar. Och jag saknar dom!
Så denna helgen fyller min mor år och då har vi bestämt att vi ska åka till Stockholm för att möta upp dom på Lördag. Vi lämnar Halmstad imorgon kväll och är tillbaka Söndagkväll, så det blir bara en snabbis. Men det ska bli skönt att få komma bort lite, se lite folk och vara njuta av familj och Stockholm stad.
Nu håller jag tummarna för att det inte kommer en snöstorm som sätter käppar i hjulet för våra planer!
Bosse-bus får klara sej sjäv hemma i helgen.
(Självklart kommer det någon och matar honom!)


Woop Woop!

Halmstad Lokaltidning

Grattis!
Du är en av läsarna som har vunnit 2 st biljetter till Halmstadrevyn!


Detta meddelande fick jag i mailen i veckan, vart väldigt förvånad måste jag säga. Jag brukar ju som sagt aldrig vinna, men just genom denna tidning har jag även kammet hem David Batra biljetterna!

Bosse hade visst mer...

Jag har ju alltid trott att Bosse-Bus inte passar i en barn familj, men jag tror att jag kanske måste ta tillbaka det påståendet.
Han är ju nämligen bra busig med oss vuxna, och tvekar inte i att bitas eller rivas fast han vet att han inte får. Men med Lovis på besök i helgen så har jag verkligen fått sett en annan sida av denna lilla tonårsgosse. Han hade nämligen ett fruktansvärt tålamod, och han rörde inte Lovis överhuvudtaget. Även fast hon ibland kunde skrika lite högt i hans små öron, eller kanske klappa lite hårt så brydde han sej inte. Själv gick jag livrädd här hemma dagarna inna dom skulle komma, livrädd för att han skulle klöra Lovis eller något liknande.
Men det var som att han kände på sej att detta är en liten varelse som man ska ha tålamod och vara försiktig med.
Så Bosse-Bus jag är mäkta Imponerad!


Puss Bosse, säger Lovis!


Badhuset, en Hit!

Nu är snart helgen över och den har gått alldeles för fort. Imorgon åker Angelica och Lovis hem till Tibro, Brandon ska börja plugga och jag fortsätter i mina gamla banor med jobb och träning.
Att få besök denna helgen vart nog precis vad jag behövde, få lite ny energi att boosta upp med i detta ständiga mörker.
Jag tycker att denna helgen har vart fruktansvärt trevlig, rolig och mysig. Synd är det ju bara att tiden går så fort.
Igår så var vi på stan, fika hemma hos Brandons mamma och firade Johanna på hennes Examensdag. Och idag så tog vi vårat pick och pack och for till badhuset och plaska i poolen med Lovis. Jätte kul hade vi, men ack så trött man blir i huvudet utav ljudnivån som är i denna milijö.
Eftermiddag och kvällen har spenderats hemma, blev pizza till middag och massa bus. Jag och Lovis har flygit lite flygplan, och haft pusskalas.
Så nu hoppas jag att det inte ska behöva ta så lång tid innan vi ses igen, för jag kommer att behöva ladda på mitt pussförråd snart igen!
Fest redo!

Som jag saknat

Fredagkväll och vi myser i soffan!
Igår hämtade jag upp Angelica och Lovis på tågstationen så fort jag slutat jobba, och sedan var det handlig inför vårat våffelkalas som vi tänkte bjuda våra gäster på! Själv har jag inte ätit våfflor på flera år, så det gick hem både hos Lovis och hos oss andra!
Sen lekte vi en hel del, myste och prata strunt. Strunten kom ju såklar när lilltrollet hade somnat. :)
Jag var ju tvungen att jobba idag, så då har Angelica och Lovis sysselsatt sej själva. Mötte upp dom gjorde jag på biblioteket det vi lekte, målade och lånade hem lite barn böcker till Lovis.
Till kvällsmat lagade vi indisk mat, vilket vart fruktansvärt Gott så det ska göras om snart igen vill jag lova!
Ser fram emot imorgon då jag är ledig och vi ska på examenskalas och hitta på en massa annat skoj!
Natti tills dess!

Trollunge

Jag ser fram emot Torsdag, för då får jag Lovis och Angelica på besök!

TRX

Idag har jag känt mej betydligt mycket gladare och motiverad, så att depparedagen hade inverkan på mej får jag nog erkänna!
Så nu rullar veckan på som vanligt, har dock provat på TRX på gymmet igår och ska nog även göra det imorgon igen för det va bra kul! Tror dock att det tar några gånger att komma in i tekniken, men känner av det i kroppen gör jag redan. Och träningsvärk lite då och då det gillar jag att ha, får då känner man iaf att man har tränat.
Dock så verkar mitt knä har tagit stryk av all löpträning som jag försökt ha varje vecka. Tror att det är för att sen jag bytte gym så har jag ju inte gått på ett enda pass, utan bara sprunigt på banden och tränat på maskinerna. Så mina knän fick nog lite utav en chock, för att när jag böjer det så gör det ont som fasiken. Har fått förklarat för mej att det är en sena som är överbelastad och som då skaver varje gång jag böjer det. Vila, fick jag som råd. Men det är inte riktigt min grej när jag envist har bestämmt mej för att göra någonting.
Istället har jag fått stå på en Crosstrainer och nött, vilket inte heller är fy skam kalori mässigt har det visat sej, men man känner sej ju inte lika duktig!
TRX tycker jag att alla borde prova!


Aftonbladet gav mej svaret på mina funderingar!

Har kännt mej lite hänging, trött, omotiverad och ledsen idag. Varför har jag inte vetat, men nu när jag kom hem så kollade jag Aftonbladets hemsida och ser denna stora rubrik på min dator skärm:

"Idag är den stora Depparedagen!"


Så Tack Aftonbladet, nu fick jag ju svar på min fråga varför jag kännt mej så nere idag!
Tydligen så ska denna dagen (enligt Aftonbladet) vara den deppigaste dagen på hela året. Det är en ny termin, mörk och kallt, inga storhelger att se fram emot, vissa har ont om pengar osv osv....
Skönt att denna dagen snart är över iallafall, så att morgondagen blir bättre. För om Måndagen den 16 Januari ska vara den deppigaste, måste ju dom kommande bara bli bättre!

En dag i Helsingborg

Idag tog jag och Emmilia bilen till Väla köpcentrum i Helsingborg, vi har pratat om det länge och eftersom det var lite sämre väder idag passade det bra.
Vi har bara gått runt och strosat i lugn och ro, tagit det i våran egen takt. Fyllde magen med mat och fika när den började skrika efter det, så en toppen Söndag med andra ord.
Dock kunde jag ju inte hålla fingrarna i styr när vi väl gick förbi The Body Shop, så även idag kom jag hem med en ny Body Scrub i mango doft och en till dusch tvål, Moringa som doftar ljuvlig blomster. Men jag får som sagt inte ångest utav att handla dessa sakerna, för vem vill inte unna sej att dofta lovely varje dag i veckan!?
Shampoo och Balsam stod även högt ut på min prio lista, för jag tog nämligen det sista idag när jag tvättade håret. Jag har tidigare använt Tigi, Bead Head och vart mycket nöjd med dessa. Men idag hade dom inte det så hem kom jag med produkter från Matrix som doftade underbart och skulle vara mycket bra för håret. Så jag provar dessa och får sedan ta en funderare på om man ska gå tillbaka till Tigi eller behålla Matrix. Eller kanske till och med prova något nytt igen.
Eftersom IKEA ligger precis brevid Väla så är det ju givet att även ta en runda där med. Där höll jag dock fingrarna i styr, eller jag kom hem med några glasburkar att ha havregryn, muslie och annat smått och gott i. Men det är ju inga stora summor att prata om!
Sen var det ju detta med hemfärden. Det va ju bara att köra raka vägen dit, så vi tänker ju inte mara på det utan kör ut på motorvägen och pratar för fulla muggar och glömmer därför bort att ens titta på skyltarna som finns. Vilket resulterar i att 40 minuter senare och vi har fortfarande inte kört förbi Båstad börjar vi nog inse att vi kört vilse. Hur fan lyckas vi?!
Vi var alltså närmare Ljungy än Halmstad så det var ju bara att hålla sej kvar och vända när vi väl kom dit. Fyllde på men lite bil godis som är ett måste när man är på utflykt, vilket detta slutade med!
Men trevligt hade vi, och fick ju även se Ljungby på köpet!
Det var min Söndag det, hoppas att ni med haft en händelserik dag!?
Någon som har provat detta innan!?



Sol i sinne, brun inne

Herre min Gud vilket fint väder vi har haft här i Halmstad idag! Det har vart strålande solsken och nån minusgrad, helt perfa!
Så det blev en promenix in till stan, sen tog jag, Brandon och Emmilia en fika på Skånskan. Blev varsin semla för oss, vilket även var den första för året!
Nu ligger vi här alla tre i soffan och funderar på vad tusan vi ska hitta på ikväll, vi är alla sugna på att göra någonting men vet inte riktigt vad. Festa och dricka går bort, så mycket är vi alla överens om iaf.
Slutar säkert med en kväll i soffan och en massa film, låter ju inte ehlt fel om jag ska prata för mej själv!
Såhär fint väder har vi haft idag!


Är ju svårt att förstå att det är snöstorm i Norrtälje just nu!

Fredagen den 13 Januari

Idag har det ju vart Fredagen den 13, vilket innebär Otur för större delen av den Svenska befolkningen. (Eller i skrivandets stund är det ju egentligen den 14 just nu eftersom klockan är efter midnatt) Det är ju vad man vill tro iaf, att denna dagen ska vara en riktig otursdag.
Men jag vill nog snarare påstå att detta har vart en av det bästa dagarna på länge. Jobbet flöt på och gick relativt fort och det är ju aldrig fel, sen var det bara hem och ta en dusch för att sedan få njuta av min julklapp som Brandon gav mej.
Jag fick ju nämligen 90 Minuters Thaimassage och det var så fruktansvärt skönt. Man känner sej ju som en ny människa i kroppen, även om det studtals gjorde fruktansvärt ont, och man ville bara skrika rakt ut så var det värt all smärta. Det känns som att axlarna sitter 5 cm längre ner och man är betydligt mycket mera rörlig.
Så jag hoppas att jag själv kommer att unna mej minst 1 Thai Massage i månaden framöver, och att det verkligen blir av!
Kvällen har spenderats i soffan med Emmilia, vi har haft en tjejkväll med tacopaj och mycket skratt. Brandon är iväg med sina killkompisar på killkväll, vilket han nog mer än väl behövde eftersom han ofta är med mej och Emmilia och får höra på vårat tjat och gnat.
Så denna helgen kan nog inte annat än att bli bra, Med en sådan har lyckad rivstart!



Biokväll men vänner

Igår så möttes jag, Emmilia och Madde upp efter jobb och träning för att gå på bio tillsamans. Vi tittade på New Years Eve, som visade sej vara ett mycket bra val. En riktig "feel good" film, som fick en på bra humör och det var nog precis vad vi alla behövde!
Jag tycker att det är så mysigt att gå på bio, och att få göra det med ens bästa vänner var inte fel!
Gå och se den ni med!

Tappat matlusten

Här sitter man och äter sin frukost i godan ro, havregrynsgröt men färska blåbär och ett ny kokt ägg.
Och vad tror ni Bosse gör då?
Jo han bestämmer sej för att lägga en "Kast" Spya mitt framför ögonen på mej!
Och i samma stund försvann min matlust!
Trevlig Tisdag!

Sällskapssjuk

Tjejer går ju ofta på toaletten två och två. Går man på toaletten hemma hos oss så är inte Bosse den som bangar på att hålla en sällskap. Han blir nämligen hysterisk om man inte släpper in honom. Det gäller alltså att hålla koll på sminkborstar och diverse hårtofsar!
Han passar ju i handfatet som handen gör i handsken!

Vardagslyx

Det är inte så ofta jag shoppar nuförtiden, men idag unnade jag mej själv en massa saker från The Body Shop. Och jag har faktiskt inte något dåligt samvete alls.
Efter att ha rest runt i världen och besökt platser där man får ta en varm dusch inte alls har vart en självklarhet. Uppskattar man det på ett helt annat sätt här hemma där det är en självklarhet!
Så att lukta gott under resans gång var men inte bortskämd med. Ändå kan jag bli arg på mej själv för att jag jämt ska tänka "ekonomiskt". Istället för att unna mej att lukta extra gott varje dag så köper man någon billig dusch tvål från Palmolive eller något liknande, och då tar man bara sin "fin tvål" på helger.
Nu fick det vara nog kände jag och köpte därför upp ett lager Shower Gel, Body Scrub och Body Butter från The Body Shop, även fast jag redan äger 3 stycken Body Butter.
Här hemma ska det minsann vara vardagslyx varje dag från och med nu!


Detta är alltså det som kom hem från The Body Shop idag!


Min totala samling!

2012

Har tagit ett välbehövlig Jul och Nyårs uppehåll. Vilket för min del har inneburit att endast jobba det dagarna jag måste, för att sedan åka hem och mysa i soffan. Jag har pausat med träning och unnat mej julmat och godis. (Vilket resulterade i att denna veckas träning vart extra hård och fruktasvärt jobbig, men det var det värt.)

Jag har haft en bra jul, vi firade hemma hos Brandons mamma med god mat och trevligt sällskap. Nyårskvällen spenderade vi  hemma hos Madde, åt en 3-rätters middag för att vid 00.00 vara på Gallberget i Halmstad för att se hela stans fyverkerier. Det vart ett nyktert nyår för mej, vilket jag var fruktansvärt tacksam för på Söndagen.
Ja, vad har hänt annars då?!
Jag har blivit helt Beroende utav Entourage, det började på Juldagen. Jag skulle bara se 1 avsnitt för att se vad det var för typ av serie, det hela slutade med att jag kollade på hela säsong 1.
Nu lite mera än 2 veckor senare är jag snart inne på säsong 5, och det är knappt att jag vill forstätta titta för jag har ingen aning om vad jag ska göra när alla säsongerna är slut! Nej men skämt och sido, jag tycker att det är sjukt bra.
Annars tycker jag mest att tiden bara rullar på i sin vanliga takt. Dagnarna flyter lätt ihop, och därav har jag inte alltid något att dela med mej utav här känner jag ibland. Det var ju liksom en helt annan grej när vi var ute och reste, för då gjorde man ju alltid roliga saker som man kunde skriva om! Halmstad är inte lika spännande kan jag tycka. Detta är ju den första hösten och vinter jag bor här nere har jag har fått en helt annan syn på staden vill jag lova! Halmstad är helt enkelt en sommar stad, så mycket kan vi ju konstatera iaf!
Men jag blir glad när jag ser att folk ändå är inne och kollar om jag uppdaterat varje dag. Tack!






RSS 2.0