Solokvist!

Brandon är och provjobbar i gbg i två dagar nu, vilket betyder att jag och Bosse är ensamma hemma. Trisst är det men Bosse gör allt för att få mej på bra humör ;)Imorrse vid frukosten bjöd han på sin bästa pose!

Body pump

Sista tiden så har jag slarvat med träningen igen, och det är ju mindre bra. Men det går i perioder tycket jag, ibland är man inte alls sugen bara... Och jag kan ju inte påstå att jag är det idag heller, men jag ska gå dit iaf ;)
Idag kommer dom även med ett helt nytt body pump pass, som jag hoppas är lika bra som det andra!


Passet börjar kl 18 och jag har precis gjort en kesella smutti med hallon och mango för att ladda upp ;)

Äntligen helg!

Det är lika skönt varenda Fredag när man stämplar ut från jobbet! Har inga planer för helgen men det gör ingenting ;) För det är ju just ledigheten man vill åt!
Här har det spö regnat hela dagen och det ser inte ut att bli bättre till kvällen! Så det blir nog en kväll hemma i soffan med lite extra helg mys ;)Just nu är vi hos några vänner i deras garaget, dom pillar och pillar med sina bilar. Själv ser jag inte ens ett slut på det hela ;)
Trevlig helg allesammen!

Sista tiden...

Eftersom jag inte bloggat på bra länge nu så tänkte jag att jag kan köra en liten resume på vad jag fördrivit min tid med sista tiden. ;)
Vi kan väl börja med detta;

Det har blivit en hel del mc körning i mina snygga kläder ;)Brandon har köpt en pick up, även kallade Pussy Wagon ;)Jag har fått sett smålands skogar eftersom Emmilia börjat plugga där!Töntat mej som vanligt mitt på en vardag!Och Bosse-bus är självklart kvar hos oss! ;)

App app app!

Äntligen har det kommit en blogg app till blogg.se! Så nu hoppas vi att den fungerar galant så kanske det blir lite mera bloggnig från min sida. Sista tiden har jag bara tagit bilder med Instagram för det är så lätt ;)


Så här kul har jag det på jobbet...Not!


RSS 2.0