Morrn Morrn

Jag förstår inte varför man alltid ska vakna så tidigt på morgonen, när man dessutom lägger sej sen kvällen innan och det enda man önskar är att vakna upp efter kl 10. Men här sitter jag, vaknade klockan 8 som vanligt!

Temakväll

Igår hade vi en liten tema kväll här hemma lagom till middagen, Mariann och Marsue har ju köpt en massa olika huvudbonader från alla länderna dom har besökt.
Så vi provade lite olika huvudbonader och fick oss ett gott skratt!

Blommor

Efter våran bröllopsfest imorrse så gick jag och la mej och sov i några timmar till och vaknade inte upp förns vid 11. Dock så kände jag mej lite smått ledsen och jag vet inte riktigt varför. Magkatarren som har hållt sej borta i månader är även tillbaka. Jag antar att allting börjar krypa på en nu sakta men säkert, det är ju inte så lång tid kvar innan vi är hemma igen och det är mycket blandade känslor just nu.
Mariann, Marsue och Elena åke till ranchen imorrse men jag kände inte riktigt att jag var på humör för att följa med dom, så jag och Brandon stannade hemma i huset. Så vi gick över till en granne här på gatan i några timmar och hjälpte till att planterablommor i hennes trädgård. Och resultatet blev mycket bra måste jag erkänna, och det var även kul att ha någonting att göra! (för det var ju ett bra tag sen men aktiverade sej på det sättet)
Så fort jag kommer hem till våran nya lägenhet så ska jag slänga upp en blommlåda på balkongen med blommor i en massa glada färger!
Tiden bara sprang iväg idag känns det som, jag laddade ner några nya P3 Dokumentärer innan idag. Så när vi var klara med blommorna hann jag sitta ett tag i eftermiddagsolen och lyssna på en dokumentär på ipoden. Och nu har jag precis tagit en runda på löpbandet och känner att energin börjar hitta tillbaka. Så lagom såhär kl 21 på kvällen!
Oreo kom upp och mös med mej idag när jag kände mej lite nere!


Men sen satte vi igång och då vart det annat att tänka på!


Det var nämligen en hel del som skulle planteras.


Men ner i jorden fick vi dom.


Och nöjda med resultatet blev vi alla!



Bröllopsfirande

Kl är nu 6.45 och vi har suttit uppe sedan 05.30 för att följa bröllopet av prins William och Kates!
Vackert!

Kräfta

Fick tillslut komma fram till en dam (sur kärring) på skatteverket som inte alls kunde ge mej svar på mina frågor som jag hade. Utan det som hon sa va bara:
- Ja du får ju se till att ha den inne till den 2 Maj för det är den sista dagen, annars får man böta!
Blir så irriterad, här satt jag i telefonkö jätte länge som dessutom kostar en hel del när man ringer från utlandet, och det är det enda svaret som hon kan ge mej! Inte klokt ju!
Så jag tacka så mycket för det trevliga bemötandet men en väldig IRONI i rösten, men inte ens det verkade hon förstå. På henne lät det som att hon hade gjort ett jätte bra jobb!
Jag fick knepa och knåpa lite och får helt enkelt hoppas på att jag har gjort rätt med deklarationen! Nu är den iaf inskickad, och det är skönt att kunna bocka av det från listan.
Idag har vi haft klartblå himmel och värmande solsken. Så får första gången på ca 8 veckor så har vi kunnat lega ute och sola. Och inte hade man en tanke på att ta på sej solkräm inte, så eftermiddagen till ära har jag antagit en lite lätt rosa skimrande kräftfärg, mycket snyggt vill jag bara säga. Har även hört att det är det nya vårmodet därhemma!

Telefonkö

Sitter just nu i skrivandes stund i telefonkö till Skatteverket ang min deklaration som jag måste lämna in nu. Problemet är att jag fick plats 257 i telefonkön, så jag antar att detta kommer ta hela dagen!
Fy bubblan vad trisst!
Jag vill ju ut i solen!

Godnatt omvärlden!

Tänkte bara kika förbi och säga godnatt till er alla. Här ska det sovas, medans ni snart går upp och gör er redo för en ny dag! Hoppas att eran dag blir bra!
Tack till er som lämnat kommentarer det sista dagarna, det är alltid lika kul att få läsa dom!
Natti Natti!



Eftermiddag i Richardsson

Medans Brandon rensade takrännor...


Så låg Frosty och tittade på...


Men så fort det var klart hoppa vi alla i poolen...


Och hur skönt va inte det då tror ni?


Jag var även tvungen att prova på strömmaskinen i den stora poolen!
Bra eftermiddag med andra ord!



Fullt hus

Här hemma är det fullt ös, alla har sitt att stå i och det märks att dom är tillbaka igen! Känner på mej att det kommer bli många namn att hålla reda på framöver, för det är alltid någon här på besök.
Igår firade vi med pizza och tårtor. Marsue fyllde år för några dagar sedan så hon blev även hyllad med en sång igår!
Marsue och Mariann
Nancy och Elena


Hipp Hipp Hurra Hurra Hurra!

Nu börjar arbetet!

Alla är samlade igen och på banan!
Vi har precis haft ett familje möte och delat upp saker som måste göras. Mitt uppdrag idag är att åka till Walmart och inhandla allting som saknas!
Helt okej för mej, jag gillar köpcentrum! :)
Jag och min knut!

Försenat flyg

Vi är fortfarande kvar hemma, för att deras flyg ifrån Florida är försenat pga någon storm. Så vi får hoppas att det kommer fram idag för nu har vi tvättat bilar, värmt upp jacuzzin, dammsugit, moppat, köpt tårtor,mat och blommor som en välkommen hem present!
Vi avvaktar helt enkelt!
Detta var en bra kväll i Scottsdale för mej och Brandon!

Skype

Jag blir så glad när man kan prata med folk hemmifrån fast man är så himla långt borta. Nu på morgonen så har jag hunnit med att skypa med Karro och Kingsliy som bor i Oslo, och jag har inte sett ansiktena på dom på ca 2 år. Och nu sitter jag här i USA och kan helt plötsligt se och prata med dom, Kingsliy är så underbart fin och har blivit så stor. Sist vi träffades så kröp han fram på golvet, och nu är han en stor kille som både pratar och går!
Jag hittade Kingsliy´s gata igår!

Godmorgon Tisdag!

Jag har precis morgon motionerat och inte på vilket sett som helst! Det finns nämligen ett löpband uppe i allrummet på övervåningen så där har jag stått och sprungit och kollat på Americas Next Top Model. Låter säker jätte knäppt, men luften är så fruktansvärd fuktig ute så det är nästan skönare att springa inne då!
Tiden gick iaf fort eftersom man har tv:n på, och det gillar jag!
Dagens planer är att ta sej till flygplatsen här i Dallas för att hämta upp Marsue, Mariann och Elena. Ska bli riktigt kul att ses igen!
Här har jag spenderat morgonen!

Blixtar och dunder

Fy bubblan vad det är tråkigt att städa, är det någonting som jag Absolut inte har saknat så är det att städa! Men nu är det gjort och det är ju alltid skönt när det är klart!

Men det är ett jäkla oväder på ingång idag igen, det är flera områden som har tornado varningar utfärdade och det finns personer som guidar oss igenom det via radion. Just i vårat område så verkar det ha lugnat sej en aning om man kikar ut, men det kan nog vänta snabbt igen. Så vi får helt enkelt se hur detta kommer att sluta.
Brandon och jag är nog lite knäppa för vi skulle vilja se en tornado. På avstånd såklart och inte i närheten där vi bor, men det hade vart spännande kan jag tycka.( Eller ren idioti. ) Men det har tydligen vart hagel idag stora som tennisbollar och det är man ju aldrig med om i Sverige.

Ny vecka, nya tag!

Klockan är strax efter 7 på morgonen här nu, och vi är redan uppe. Det har vart en fruktansvärd storm här inatt med blixtrar och dunder så man har vaknat lite till och från.
Om ett litet tag ska vi åka ut till ranchen för att städa upp innan herrskapet kommer hem imorgon!
Jag och Oreo hälsar er alla Godmorgon!

I love this life!

Ikväll så åt vi en middag tillsammans med Nancy och hennes dotter, det blev dock ingen påskmat men det va hur gott som helst iaf!
Sedan värmde vi upp Jacuzzin, så det va bara att hoppa i! Där har vi spenderat den sista timmen, tagit en öl och bara njutit!
Dock är det väldigt ostadigt väder här, just nu är det en ny tornado varning så vi var tvugna att gå upp. För man vill ju inte sitta där ute om den nu drar över.
Tur att vi kan njuta av jacuzzin flera dagar!

Nu kanske ni kan hänga med!

Tänkte förklara lite för er hur allting ligger till här borta. Tror nämligen inte att jag har vart riktigt klar med allting, det kan bli en hel del namn framöver för er att minnas!

Efter att ha rest land och rike runt så är vi nu framme i Dallas. Det är här vi kommer att spendera våra sista veckor i USA. Kanske att vi gör några kortare utflykter men vi kommer att ha våran bas här.
Och hur kommer det sej då att vi ska stanna i Dallas så länge kanske ni där hemma tänker?
Jo det är ju nämligen såhär att Brandons mamma är ju på besök hos sin vänninna Marsue här i USA. På Tisdag så kommer dom hem från en 4 månaders jorden runt kryssing som dom har befunnit sej på tillsammans med Elena som är Marsues dotter.
Vi bor alltså just nu i Marsue´s hus som ligger här i Dallas, vi kommer att stanna här och umgås med dom den sista tiden. Just nu så har vi även Nancy tillsammans med oss, och det är en underbar kvinna som är så himla go! Hon är den som sköter allting i hushållet, betalar räkningar osv.
Marsue har även en ranch som ligger ca 1 timme nordöst om Dallas, där finns det fullt med hundar och även hästar. Så vi ska nog hinna med att rida lite innan vi lämnar USA, vilket ska bli kul.
I denna familjen (huset i dalls) så har vi även 2 st hundar Oreo och Frosty, och för att inte glömma katten Pearl. Så det finns gott om djur runt omkring oss just nu. Och vi älskar det!
Det går med andra ord ingen nöd på oss, och jag tror inte att vi hade kunnat avsluta denna resan på ett bättre sätt. För vi älskar det här stället. Huset är helt fantastiskt och för att inte tala om människorna!
Så jag hoppas att ni kanske kan hänga med lite nu framöver!

Glad Påsk!

Vi har haft en mycket trevlig helg tillsammans med Johanna och Sara. Dock blev inte riktigt Fredagen så lyckad som vi hade planerat. Vi skulle ju spendera hela dagen hos dom i Fort Worth, men eftersom vi va tvunga att vara hemma medans det va en husvisning så kom vi inte iväg när vi skulle. Och sen vart allting vart bara knas, när vi kom hem efter promenaden med hundarna så hade mäklaren larmat i huset. Och vi hade ingen kod så det vart ju kaos, det tjöt och tjöt. Det ringde vaktbolag och polisen kom hit. Så det var fullt pådrag, och det tog säkert en 45 minuter innan vi fick tag i nån som kunde koder och kunde hjälps oss.
Polisen måste nog ha funderat vad vi var för typer, här gick larmet och jag satt och åt en rostmacka medans Brandon kollade på tv helt i lugnan ro. Det måste nog sett kul ut!
Efter mycket om och men så kom vi tillslut iväg, dock många timmar senare än planerat men vi kunde ses iaf. Vi satt några timmar på en uteservering, drack något glas vin och bara prata! Mycket trevligt måste jag säga!
Igår Lördag, så var Brandon snäll och körde mej till ett köpcentrum som jag skulle möta upp Johanna och Sara i. (Trafiken är hemsk här och jag vågar inte riktigt köra själv här än, därav skjutsen) Där spenderade vi en hel del timmar, åt lunch, fika, och shoppa lite grann.
Sen for vi "hem" till oss och tanken var att dom skulle sova kvar, men det visade sej att på Söndagar så går det inga tåg så då hade dom inte kunnat tagit sej hem idag.
Vi åkte till IKEA och ät köttbullar, vi kunde inte komma på någonting som var mera Svenskt än att äta det en Påskafton som det ändå var.
Efter att vi släppt av dom vi tåget så mötte vi upp Daniel och hans tjej Jenny. Daniel är en kompis till Brandon som även han kommer från Halmstad, dom reser runt i 3 månader i USA och var just nu i Dallas. Så vi tog nån öl och babbla en hel del, men även det var skit kul. Man uppskattar verkligen att träffa folk efter såhär lång tid ensamma nu.
Vi har haft en skit bra helg med andra ord!
Vi hade även en tornadovarning här igår, och jag har nog aldrig vart med om ett väder som detta. Det blixtrade enormt mycket igår och åskade så att hela marken skakade. Vi klarade oss dock från tornadon, men jag har en känsla av att det kommer flera varningar under veckan som kommer. Det är tydligen denna säsongen här nu.
Måste vara det bästa gatunamnet ever!


Johanna och Sara!


Daniel, Jenny och Brandon!


Delayed

Vi har inte kommit iväg än, för att det visade sej att det blev en spontan visning av huset om 1 timme. Så vi måste vara kvar och gå ut med hundarna medans visningen pågår. Vi ska fara iväg till Johanna så fort det är klart, så vi får iaf spendera eftermiddagen tillsammans.
Jag har försökt att deklarera på internet vilket inte visade sej vara det lättaste, fattar ingentng så jag får nog avvakta någon dag till och ringa om det nästa vecka ist.
För övrigt så har vi det varmt här i Dallas, det är ca 30 grader ut. Dock molnigt och windy men det tackar vi nästan för eftersom det är så hög luftfuktighet här så hade man knappt kunnat andas annars.
Ser fram emot att ta nån dag vi poolen snart med en bok, det va bra länge sedan nu!
Detta är Oreo, och han är tjock som en liten köttbulle. Men ack så go!

Lång Fredag

Godmorgon allihopa där hemma och Glad Påsk på er alla!
Jag har precis ätit en god frukost och ska nu göra mej iordning för dagens aktiviteter. Vi ska åka och hälsa på Johanna och hennes kompis idag som bor i Fort Worth. Johanna kommer från Halmstad men är här och pluggar i 4 månader. Så det ska bli jätte kul att träffa nån hemmifrån och se hur dom har det.
Brandon sover fortfarande och jag är rädd att jag måste slita upp honom för annars så kommer han att sova bort hela dagen. Och det har vi minsann inte tid med!:)
Igår var vi ute på Ranchen och fick träffa hästarna som finns där.

Vilka är ni?

Funderar lite då och då och det ens finns något inresse för min blogg, men samtidigt så ser jag på statitstiken att jag måste ha en del personer som dagligen följer våran vardag.
Vilket jag tycker är jätte kul, det värmer mitt hjärta måste jag erkänna!
Men samtidigt så kan jag ju inte låta bli att bli nyfiken på vilka ni alla är som kikar in!
Ni har inte lust att lämna ett litet fotspår här i bloggen?

På banan igen!

Vi har nu återhämtat oss efter våran fruktansvärt långa bilresa. Allting tog sammanlagt 19 timmar och totalt så körde vi 173 mil. Det är ju helt sjukt egentligen att vi klarade av det, tänk173 jävla mil!!! Men vi sa innan vi började köra att vi kör så långt vi orkar och sen så tar vi in på ett motel.
Men vi hade en ganska bra taktik, vi körde upp 1 tank ivar vilket var cirka 4 timmars körning, och sedan så bytte vi av så att den andra fick ta igen sej lite. Dock var det ingen av oss som sov under hela resan, så att den sista biten var bra kämpig kan jag erkänna. Men då var vi så nära vårat mål så det kändes inte som att det var värt at somna då.
På nått sätt så gick tiden ändå ganska så fort, jag hann bland annat läsa ut en hel bok vilket säker gjorde att jag glömde bort tiden!
Väl i Dallas fick vi lite panik för vi hamnde mitt i rusningstrafiken, och den var inte att leka med. Folk körde som fullkomliga Idioter, och man fick verkligen passa sej. Och när vi väl kom fram till huset så fick vi vänta 2 timmar utanför eftersom vi inte fick tag i någon som kunde släppa in oss. Så där passa jag på att vila ögonen lite!
Det var en upplevelse i sej, och jag tror inte att det är någonting som vi kommer att göra om så många flera gånger.
Och jag kan säga att det var värt den långa körningen när vi väl kom fram till huset, detta är ett drömhus och det går inte annat än att trivas!

Mission Completed

Vi antog utmaningen och är nu efter 19 timmars körande framme i Dallas!

Mot ännu okänt mål...

Nu far vi, men vi vet inte vart än..
Det står mellan att åka till Santa Fe för att spendera 1 dag där, eller så satsar vi på att försöka köra hela stäckan till Dallas som är en bilresa på 18 timmar. För er där hemma kanske det låter som ett självklart alternativ, Åk till Santa Fe. Men vi är lite kluvna, det är ju en upplevelse i sej att se hur långt vi orkar köra med!
Vi kör helt enkelt och så får vi se vart vi hamnar!

I´d catch a grenade for ya

Den 17 Maj så ska jag, Brandon och Johanna på Bruno Mars i Dallas!

Prescott

Idag har vi haft en mycket trevlig dag tillsammans med Kelland. Vi for iväg till Prescott imorrse som ligger ca 1 tim 30 min från Scottsdale. Vi tog en sväng i stan och åt en god frukost på ett Café som hette Apple Pie. Mycket bra start på dagen med andra ord!
Sedan for vi iväg ut i skogen, mitt ute i ingenstans för att hitta våran skatt. Dock hade vi inte turen med oss då vi bara såg skymten utav några guldflarn, men hela upplevelsen var rolig.
Jag har aldrig skjutit med en riktigt pistol innan så påvägen hem så stannade vi till och sköt några skott. Och jävlar vad det small och för att inte tala om vilket tryck det var i pikadollen! Säger bara tinitus!
Imorgon så kommer vi att lämna Scottsdale, så just nu sitter vi och velar om hur vi ska åka. Vi får bestämma oss innan vi lämnar helt enkelt! :)

Shopping

Idag åt vi frukost med Brandons Faster Kenda, mycket trevlig kvinna så det va kul att få träffa henne. Och efter det var jag lite shoppingsugen så jag pussa Brandon hej då här hemma för att bege mej ut på en liten tur. Hann dock inte till så många affärer innan bilen bestämmde sej för att bråka med mej. Den vägrade starta, precis på samma sätt som det var fel på den innan. Jag som va inne ett ett jätte bra "mood" efter att ha hittat 2 par jätte fina skor och skulle ju vidare för att hitta flera fynd. Men det blev alltså inte som att jag tänkt mej.
Efter att ha fått låna telefon i två olika butiker för att ringa till Brandon och be om hjälp, gav jag upp. Han svarade inte så jag hade inget annat val än att gå hem, en promenad på 30 minuter, och idag har det vart 38 grader så det va inte det jag mest av allt önskade. När jag kom hem var jag arg, irriterad men samtidigt så kunde jag inte låta bli att skratta av hela händelsen. Det är ju klart att det ska hända just mej!
Brandon var snäll och gick med mej hela vägen tillbaka igen, och klart som fan att biljävlen startade utan problem då. Det verkar bara vara mej som den inte gillar.
Så från och med nu så har jag berättat snällt för Brandon att när jag ska iväg och shoppa nästa gång så får han följa med som chafför, för att jag vill inte att detta händer igen.
Han är inte lika glad för det kan jag berätta för er! :)
Vi firade det hela med en köttbullsmiddag på IKEA iaf vilket inte var igår. Jag köpte även hem knäckebröd och påskmust som jag nu ska avnjuta till kvällens avsnitt utav Big Brother Live.
Imorgon så ringer klockan 05.30 för vi ska nämligen iväg att vaska guld och skjuta med lite gevär!
Eftersom jag inte hade turen att hitta en Idianpil i Utah så har jag höga förväntningar på att hitta guld imorgon!

Gårdagen

Igår så tog vi tag i oss själva och åkte på en utflykt, vi hamnade i Cave Creek och där visade det sej att dom hade en bilshhow dagen till ära. Så vi fördrev lite tid där!


15 April

För 1 år och 9 månader sedan idag träffades Brandon och jag i Halmstad. Och för 8 månader så stog vi redo på Arlanda med våra ryggsäckar packade för att bege oss till Bali. För det mesta så har vi det underbart men igår brast det.
Vi en av det jobbigaste kvällarna på länge då vi explorerade på varandra, missuppfattningar, besvikelse och irritation. Ingenting som man önskar, men jag antar att det är helt naturligt.
Idag så pratade vi om det, redde ut det hela och nu är det bra. Men vi båda är överrens om att vi måste åka någonannan stans för ingen av oss mår bra som det är just nu.
Det tär på mej, det tär på Brandon och det tär på OSS.
Vi har tappat orken och energin för att ens komma på saker att göra, och det är inte så här vi vill ha det.
Så nu försöker vi ta nya tag, rycker upp oss för att se till att det sista veckorna i USA blir bra för oss båda två.

Skit..

Tung kväll igår, så jag hoppas att denna dagen blir bättre...
Annars vet jag inte vad jag gör...

Egentligen är detta helt ointressant..

Sitter och småskrattar lite för mej själv just nu, det är nämligen så att när man reser runt i Asien så finns det Aldrig toapapper på toaletterna. Detta är någoting som man får bära med sej själv, och det är alltid samma sak vart man än kommer, inget papper! Så är det så att man lyckas komma över lite "extra" toapapper så tvekar man inte.
När jag var iväg på min 3 månaders resa med tjejerna så hade vi som policy att inte köpa papper, så detta vart ju lite utav en utmaning. Och jag kan berätta att vi lyckades, vi köpte inte toapapper en enda gång under våra 3 månader på resande fot, men vi va aldrig utan heller!
Bra jobbat tjejer!
Brandon och jag har dock fått göra lite undantag på våran Asienresa, vi har köpt! Men när vi va i Hong Kong som va vårat sista Asienstop innan resan till USA skulle påbörjas, så hade dom placerat 3 balar med toapapper under våra sängar. Och gamar som vi är plockade vi på oss några rullar, kan ju alltid vara bra att ha tänkte vi med vårat överlevnadstänkande! Nöden har ingen lag som man även säger! Men nu ligger dom jäklarna bara och skräpar i min väska eftersom här finns det Alltid toapapper vart man är!.
Vi gjorde ett gott försök iaf, dock lite sent!
(Toarulle för ju även tankarna till Gurkan i BB huset!)





Torsdag

Har inte hänt allt för mycket här idag. Jag tog en runda till ett köpcentrum för att kika runt lite och fördriva tiden, då jag tycker att det går fruktansvärt sakta just nu. Första gången som jag körde ensam i våran bil, och ensam i USA för del delen med. Men det gick bra, även och jag tycker att det är lite svårt att parkera en sådan stor bil. Men skam den som ger sej!
Nu ska jag nog ta mej ut på en prommenad, och sen får vi se vad som händer ikväll. Brandons pappa kommer tillbaka efter 3 veckor med jobb i Florida.
Välkommen hem Kelland!

Go Phoenix, Go Phoenix

Igår så var vi ju på en basketmatch för att hejja på vårat "hemma" lag Phoenix Suns som spelade mot San Antonio Spur. Självklart så vann Phoenix Suns, men det va spännande fram tills det sista sekunderna. När det va 7 sekunder kvar av matchen så trodde jag redan då att det var avgjort, jag hade ingen aning om att det kunde hända så himla mycket som det gjorde på 7 sekunder. Det hann säkert bli 8 poäng till innan slutsignalen tjöt i arenen. Slutställningen vart hur som helst 106-103 till Phoenix Suns.
Det va inte bara basketmatchen som man va där för, det va ju även en massa uppträdanden, cheerleaders, publiktävlingar och prisutdelningar. Så att hålla fokus på matchen var inte det lättaste när det hände så mycket roliga saker runtomkring.
När San Antonio Spurs kom ut på planen så tyckte jag mej känna igen ett namn av alla spelare, nämligen Tony Parker. Och enda anledningen till att jag kände igen det är för att han var gift med Eva Longoria som spelar en av huvudrollerna i Desperate Housewives.
Jag kan med andra ord ingenting om basket!













Basket

Somnade inte förns 4.30 inatt, så nu på morgonen så har det vart lite segt. Har suttit ute i solen och försökt att läsa lite bok, men som vanligt är jag påväg att somna efter 4 sidor! :)
Ska hoppa in i duschen nu och åka till nått köpcentrum tror jag, mest för att fördriva lite tid! Ikväll så ska vi åka till Phoenix och kolla på en basket match mellan Phoenix Suns vs San Antonio Spurs, ska bli jätte kul!

Funderar för mycket!

Klockan är 3 på natten och jag kan inte sova, det är alldeles för mycket tankar som snurrar runt i mitt huvud!

Soul Surfer

Vi åkte på en kvällsbio idag, Soul Surfer hette filmen. Det är en sann berättälse om en tjej som är en av det bättre i surfvärlden men som får armen avbiten av en haj.
Tyvärr vart det kanske inte det bästa skådespelarna som var med...
Men eftersom det är en sann historia är den ändå helt klart värd att se.

Skatteåterbäring

Idag fick jag reda på att jag fick tillbaka 5 siffrigt på min skatteåterbäring!
Det tackar vi för, mycket välbehövligt!
Lite $$$ tackar man aldrig nej till!!

Vi låter wikipedia presentera Hoover Dam för alla er där hemma!

Informationen nedan är lånad från wikipedia:

"Hooverdammen, engelska Hoover Dam eller Boulderdammen som den tidigare också kallades, är en dammbyggnad över Coloradofloden mellan USA-delstaterna Nevada ochArizona, 48 kilometer sydöst om Las Vegas. Kraftverksdammen, som är en 222 meter högvalvdamm, byggdes mellan 1931 och 1936 och är uppkallad efter president Herbert Hoover. Den konstgjorda sjö som dammbyggnaden dämmer upp heter Lake Mead.
Dammen skulle säkra tillgången till vatten för städer och jordbruk i södra Kalifornien och Arizona. Den innebar också ett skydd mot översvämningar till följd av snösmältningen iKlippiga bergen som tidigare hotade boende längs floden. Även elproduktion var ett viktigt syfte. Kraftverket har genom dess produktion av elektricitet haft stor betydelse för utvecklingen inte minst i Las Vegas. Effekten är numera 2 080 MW."


















Söndag i Vegas

Då ska vi se, vi har ju missat att lägga upp bilder från våran Söndag i Las Vegas. Solen sken och vi hade inte kunnat få bättre väder! 
Så vad gjorde vi?
Jo vi åkte bergodalbana, spela basket, åt hot dogs på Pink´s, såg piratshow, fontänshow och åt en middag på Hooters mm..mm...! Och nu fanns även Hooters tjejerna där, så vi var mycket nöjda med detta avslut på en fantastisk helg!

Tillbaka i Scottsdale

Sitter och surfar runt på Internet och ser på Facebook chatten att folk börjar vakna till liv där hemma i stugorna. För min egen del är det tid att krypa till sängs, då skalman har ringt i sin mat och sov klocka.
Hoppas att ni alla där hemma får en bra dag!

what happens in vegas stays in vegas

Vi vaknade precis och ska du slänga in alla saker i bilen för att sedan bege oss mot Hoover Dam. Sedan står våran bil inställd på Scottsdale vilket är ca 7 timmar bort. Det blir alltså en dag i bilen!
Bye Bye Las Vegas!

Lördag i Las Vegas

Vädret var inte riktigt med oss igår här i Las Vegas. Regnet hängde i luften (kom dock inte droppar), och det blåste som attans. Så vi tog en promenad på The Strip, höll oss dock inomhus på Casinona för att behålla lite av värmen. Så igår blev det tyvärr ingen bergodalbana, det va för kyligt. Men idag finns det inget som kan stoppa mej, det ska nämligen åkas för hela slanet! Kikade även i i en M&M butik som alla amerikaner tydligen är som galna i, det va godis och M&M figurer som fyllde en 4 våningars butik!
Vi hittade även till den största märkets outleten som jag någonsin sett, det vart så stort så man tappade ju bort sej totalt. Där fick Brandon sej en halv skoputs av en kille som ville sälja på oss skorengöring, som vi absolut inte ville köpa!

På eftermiddagen tog en långfika på ett Starbucks, och prata om verkligheten som snart kommer ikapp oss vilket gav mej en magkatarr som inte har funnits det senaste månaderna. Tur att det finns medicin! :)
Brandon tog mej på en liten guidad tur igår, han visade mej vart han bodde när han spenderade sina 2 månader i Las Vegas. Sen tog han med till Down Town, där han brukade hänga! Fanns en jätte häftig huvudgata där alla samlade sej, och det va lampor i alla färger till ens förbannelse! Dom körde även en ljusshow i taket som fick oss alla att bara stanna upp!
Vi avslutade även denna lyckade dag med en middag på Hooters!

Hooters

Klockan är nu 00.30 och vi har precis kommit hem! Det sägs ju att Las Vegas är staden som Aldrig sover, därav så åt vi en supersen middag på Hooters!
Maten var jätte god, dock är vi lite besvikna på att det inte fanns några servitörer i små shorts!
Vi som trodde att det va det dom va kända för!?
Tjejer, vart tog ni vägen?

Fredag i Las Vegas

Igår eftermiddag efter att vi kommit fram och ordnat med rum och allting så tog vi en vända på The Strip. Vi bor jätte bra, ca 3 min gångavstånd och Hooters som grannar vilket gör Brandon lycklig!
Vi stroasde runt timme efter timme, bara myste och hade det bra! Dock va det lite friska vindar igår, så man va lite frusen när man väl kom hem. Men det är verkligen kul att vara här, och det finns ju någonting för alla smaker! Idag ska vi nog kolla in Casinona lite mera, kanske åka någon bergodalbana!
Här kommer en del bilder från gårdagen!

Las Vegas Baby!

Vi åkte alltså 2timmar och 30 minuter i bilen från Hurricane, och när vi lämnade så det ut såhär:







När jag väl körde in i Las Vegas så såg det dock lite annorlunda ut:







Snökaos

Jag höll på att svimma när jag drog upp rullgardinen imorrse, det var nämligen kritvitt överallt och snön bara öste ner. Min första tanke va:
-Shit, vi har bara sommardäck och ska ta oss till Vegas idag, hur fan ska detta gå?
Men med en pojkvän till rallyförare så löser detta sej galant! Vi sladda ner för Merins grusväg och ute på lansvägen va det plogat och fint! Snöar gör det dock fortfarande, och det ser inte ut som att det ska sluta på ett tag.
Vi hoppas dock att det är varmare i Las Vegas, för vi äger inga varma kläder.
Men ingen oro där hemma, vi lovar att köra förstikigt!

Brandons Bästa favorit moster!

Världens bästa favorit moster Anette har skaffat ett 1:a hands kontrakt på en lägenhet till oss i Halmstad i sommar.
Tusen Tusen Tack!

Sista dagen i Utah

Idag är sista dagen på Ranchen, för imorgon så åker vi vidare till Las Vegas. Så idag blir det lite utav en fixar dag.
Det ska bokas hotell, tvättas, städas och bilen ska såklart packas om. Det är lite mulet idag så det är ju perfekt fixar
väder, jag hoppas dock att det klarnar upp lite så att vi kan hinna köra lite mera 4-hjuling innan vi lämnar.
Så vad har vi pysslat med det senaste dagarna?!
Jo igår så följde vi med Farfar Merlin till Walmart och spontanshoppa en ny tv till honom, och han är ju för go. Han går in
i affären och säger att han ska ha det största tv:n som dom har,(eftersom den han hade innan var svår att se texten på då
den var för liten ) och sen var köpet klart! Det va inte mycket velande eller funderande, utan det var bara taget! En annan
hade det ju säkert tagit veckor innan man hade kunnat bestämma sej, och man ska jämföra priser hit och dit! Men men Merlin
vart det raka puckar, och nöd vart han när vi väl installerat in den här hemma! Och det är ju huvudsaken!
Själv fyndade jag lite med, dom hade nämligen kampanj på Bed Head Shampo och Balsam. Och det vart så bra pris på det om man
jämför med hemma så kan kunde inte låta bli. 2 st flaskor på 750ml styck kostade 22$. Det är 1/3 av priset hemma, så
jag gjorde ett bra kap. Det blir ju kanske inte lika roligt när dom ska på planet hem i väskan, men det är ett senare
problem!
Vi har även "lekt" att vi är arkeologer. Vi har nämligen vart ute på Marlins ägor och letat efter Indian fynd, så som pilar,
krukor och allat annat som dom kunde tänka sej att ha. Brandon visa sej vara en jäkel på detta, och hade tagit på sej
"rätt ögon" för denna aktivitet. Han hitta nåmligen en pil från Indianerna efter ca 20 minuters letande. Jag hittade bara
delar av trasiga krukor och bitar av olika stenar, vilket ioförsej även det vart kul. Men även jag ville ju ha turen att
hitta en Indian Pil. Hur som helst så var det intressant, för man såg ungefär vart dom kan ha hållt till!
Vi ska ju som sagt spendera helgen i Las Vegas och det ser jag fram emot, ska bli kul att få se ännu en storstad fylld av
liv och rörelse! Vi har inte planerat allt för mycket, utan vi tar det lite som det kommer. Men några Casinon ska vi allt
hinna med att besöka, för det är ju ett Måste när man är i Las Vegas.
Önska oss lycka till!
Idag är sista dagen på Ranchen, för imorgon så åker vi vidare till Las Vegas. Så idag blir det lite utav en fixar dag. Det ska bokas hotell, tvättas, städas och bilen ska såklart packas om. Det är lite mulet idag så det är ju perfekt fixar väder, jag hoppas dock att det klarnar upp lite så att vi kan hinna köra lite mera 4-hjuling innan vi lämnar.
Så vad har vi pysslat med det senaste dagarna?!
Jo igår så följde vi med Farfar Merlin till Walmart och spontanshoppa en ny tv till honom, och han är ju för go. Han går in i affären och säger att han ska ha det största tv:n som dom har,(eftersom den han hade innan var svår att se texten på då den var för liten ) och sen var köpet klart! Det va inte mycket velande eller funderande, utan det var bara taget! En annan hade det ju säkert tagit veckor innan man hade kunnat bestämma sej, och man ska jämföra priser hit och dit! Men men Merlin vart det raka puckar, och nöd vart han när vi väl installerat in den här hemma! Och det är ju huvudsaken!
Själv fyndade jag lite med, dom hade nämligen kampanj på Bed Head Shampo och Balsam. Och det vart så bra pris på det om man jämför med hemma så kan kunde inte låta bli. 2 st flaskor på 750ml styck kostade 22$. Det är 1/3 av priset hemma, så jag gjorde ett bra kap. Det blir ju kanske inte lika roligt när dom ska på planet hem i väskan, men det är ett senare problem!
Vi har även "lekt" att vi är arkeologer. Vi har nämligen vart ute på Marlins ägor och letat efter Indian fynd, så som pilar, krukor och allat annat som dom kunde tänka sej att ha. Brandon visa sej vara en jäkel på detta, och hade tagit på sej "rätt ögon" för denna aktivitet. Han hitta nåmligen en pil från Indianerna efter ca 20 minuters letande. Jag hittade bara delar av trasiga krukor och bitar av olika stenar, vilket ioförsej även det vart kul. Men även jag ville ju ha turen att hitta en Indian Pil. Hur som helst så var det intressant, för man såg ungefär vart dom kan ha hållt till!
Vi ska ju som sagt spendera helgen i Las Vegas och det ser jag fram emot, ska bli kul att få se ännu en storstad fylld av liv och rörelse! Vi har inte planerat allt för mycket, utan vi tar det lite som det kommer. Men några Casinon ska vi allt hinna med att besöka, för det är ju ett Måste när man är i Las Vegas.
Önska oss lycka till!

Här har ni lite bilder från det senaste dagarna!
















5 April

Det är tråkigt men sant, idag är det exakt 2 månader kvar tills vi sitter på planet hem till Sverige igen.

Vi vill Tacka våran sponsor

Tack ännu en gång Mc Donalds för att ni sponsrar oss på våran resa med Gratis Internet! :)

Canaan Ranch

Hej på er!
Vi sitter utanför ett Mc Donalds just nu och "lånar" deras internet! Finns nämligen inte på ranchen, och nu börjar abstinensen komma krypande!
Allting är bra med oss, vi kör 4 hjuling om dagarna och roar oss! Så vi kan inte klaga!
Det som vi skulle kunna klaga på är isf att bilen vi köpte bara la av igår när vi skulle åka och hälsa på Brandons Farmor. Den har bråkat med oss lite till och från , stannade lite då och då i Grand Canyon men vi kom hela vägen fram tillslut. (Som tur var.)

Så igår låg Brandon på rygg i ca 4 timmar och meckade med den lilla pärlan, och det verkade som att det vart fel på bränslefiltret i bilen. Så idag skaffade vi ett nytt och nu fungerar den som nytt! Nu får vi bara hålla tummarna att den håller hela vägen till Las Vegas så att vi inte blir stående påvägen.
Grand Canyon va helt fantastiskt! Så himla mäktigt!
Jag tror jag låter bilderna tala för sej själva...
Se och njut!

RSS 2.0