30 Juli är Brandons dag

Idag fyller Brandon år och det ska firas!
Det började med frukost på sängen och lite paket! Sedan kommer dagen att förgyllas av grilling i trädgården och underbara vänner!
Kan ju knappast bli bättre!


LIte paket är ett måste när man fyller år!


Och mackor och kaffe såklart!


Hipp Hipp Hurra!


En piece of norwayrikare!


Nu kör vi!

Klockrent


Min kära vän

Vad hade jag gjort utan dej!?
Så himla glad att du finns!



Ännu en dag med en massa Gekåsfamiljer

För att väga upp det ständiga dåliga vädret så tog jag och Emmilia oss en tur till Gekås igår. Shopping blir man ju på nått sätt konstigt nog glad av. Även om det bara varar för stunden!
Vi skulle som sagt mest bara titta, men behöver kanske inte nämna att det är svårt att bara titta!
Denna gången var vi berätta på ännu en eventuell vangsstöld, så nummret skrev vi genast upp! Dock slapp vi springa runt och leta denna gången, folk höll fingrarna i styr!
Nu tar det nog ett tag innan jag åker till Gekås igen, folk var helt hysteriska igår!
Denna vagnen ägde vi för dagen!


Jajjemen, köa för att ens behöva komma in gjorde vi med!


Som tur va gick det ganska snabbt!


Sen var det dags för lunch, då va det bara att "parkera" kundvagnen!


För Emmilia blev det Lax!


Själv åt jag köttbullar!


Efter en en heldag på Gekås och konstant huvudvärk skulle vi äntligen betala!


Sedan var vi mer än någonsinn Redo för hemfärd!

Ledig Tisdag

Har precis kommit hem från träningen, Funktional Moves vart det idag. Och jobbigt värre var det, eftersom jag har vart krasslig och bara legat på latsidan den senaste veckan.
Men ska försöka rycka upp mej nu igen!
Idag är jag ledig igen, känns som om att jag bara har jobbat varannan dag sista tiden. Gillar inte riktigt att man aldrig är ledig 2 dagar i rad, man har svårt att koppla av känner jag.
Idag ska jag nog försöka uträtta en del ärenden, Brandon fyller ju nämligen år på Lördag och han vill ha en liten grillfest på baksidan. Så handla engångsmatrial och snack får nog bli dagens uppgift!

Jobbar Vänner

Fredagens Team!

Ont i hjärtat

Att inte bli berörd av det hemska som hänt i Norge är omöjligt!
Mina tankar går till alla det drabbade och anhöriga!



Söndag

Har haft en full späckad helg, har både hunnit med:
Utgång med jobbar kompisar, bilutställning, jobbat, bakat matbröd och den obligaroriska taco söndagen!
Så jag kan med andra ord inte klaga!
Bananbröd och Keso&morots frallor!

Regnväder

Jag har fått för mej att det är ganska så charmigt att jobba på en uteservering, men jag tar nog tillbaka det.
För när regnet öser ner som det har gjort det senaste dagarna och även gör idag, finner jag ingen charm i det alls!
Jag tar helt enkelt tillbaka det jag sagt!

Miljonär

När jag och Brandon var ute och reste så fick han ju hem ett brev om att han skulle få ärva pengar från en avliden släkting, och när jag säger pengar så snackar vi miljoner!
Allt var ju såklart några fula skojare som bara pratade strunt.
Idag när jag öppnar upp min Fackebook så har jag fått ett liknande mail, som det står;
"My dear Kullman,I am the lawyer to Late Mr Vladimir Kullman, your relative and from your country who left huge money with the bank here worth several million Dollars.He is a big Gold & Oil Dealer but died on plane crash on his business trip.Contact me for details for this claim.You should reply me here or through my email address:...........@yahoo.com,thank you."

Så är det nån i familjen Kullman som läser denna blogg, och kan ge mej ett gott besked om att det är en släkting som faktiskt finns med detta namn?
Några miljoner hade nämligen inte suttit fel!?



Onsdag snälla...

Idag är en sådan dag som jag hittils bara vill glömma. Känner mej bara nedstämd och hängig. Så välkommen Onsdag, du kan komma redan nu! Tack!

Sömnproblem

Varför går det aldrig att sova när det är det enda man vill?
Inatt har jag nog skrapat ihop ca 3 timmars sömn, vaknat var och varannan timme så tilllslut gav jag upp, la mej på soffan och kolla på film.
Hade tänkt att träna nu på morgonen men det fick jag ju bara ge upp insåg jag, halsen strejkar och tröttheten tar emot.
Antar att jag får hänga i soffan tills John Blund kommer på besök igen, jag hoppas att det är snart för just nu är jag som en levande zombie!?

Febrig

Ikväll på jobbet så har jag inte vart så pigg som jag brukar, och nu när jag kommer hem och kollar tempen så har jag ju lite feber. Att bli sjuk nu, det har jag ju minsann inte tid med. Bäst att jag hoppar i säng nu, och hoppas att det är borta när jag vaknar imorgon bitti!

Rosor

Jag har ju världens bästa kille, så är det ju bara!
När vi precis har satt oss vid bordet vid Fredagens middag på Pio så kommer sevitören med en enorm blommbukett till bordet. Då har Brandon "fixat" lite innan, han har alltså beställt blommor som skickdes till restaurangen.
Själv vart jag så förvånad och Glad att jag höll på att trilla av pinnen! 
Bästa Brandon, tack för en jätte mysig kväll! ♥





15/7-2011, 2 år av Kärlek!

Den 15 Juni år 2009 så träffades jag och Brandon, Så idag firar vi alltså 2 år tillsammans.
För 2 år sedan idag så gick vi på östra stranden och såg solen gå upp, vi pratade om allt mellan himmel och jord och allting känndes så himla bra.
För 2 år sedan så skickade Brandon ett sms till mej med låten som som Lifehouse har skrivit "Hanging by a moment", där dom första raderna lyder:
Desperate for changing 
Starving for truth 
I'm closer to where I started 
Chasing after you 
I'm falling even more in love with you 
Letting go of all I've held onto 
I'm standing here until you make me move 
I'm hanging by a moment here with you 

I'm falling even more in love with you 
Letting go of all I've held onto 
I'm standing here until you make me move 
I'm hanging by a moment here with you 
I'm living for the only thing I know 
I'm running and not quite sure where to go 
And I don't know what I'm diving into 
Just hanging by a moment here with you


Tre dagar efter denna mysiga strandpromenad och sms fram och tillbaka så kommer Brandon med sin lilla resväska och flyttar rätt in i min lilla studentlägenhet, och kliver rätt in i mitt liv och hjärta.

Jag älskar dej Brandon♥

Håkan Hellström

Igår kväll så hade Håkan Hellström en spelning ute på Solgården i Tylösand. Eftersom vi inte hade biljetter, så bunkrade vi upp med picknick, trevligt sällskap och en massa varma filtar. Vi fick beskåda en solnedgång utan dess like!
Jag hoppas verkligen att det blir flera kvällar som denna!

En dag i Ullared

Igår så var jag ju ledig, och eftersom det aldrig slår fel så var det ju mulet och rått precis hela dagen. Så jag och Johanna bestämmde oss för att ta en tur till Ullared för att spendera några timmar inne på Gekås. Så vi for iväg i hennes racerbil, och att tro att vi va ensamma om denna tanken var ju ren Idioti:
- Hmm Gekås en mulen dag, hur tänker folk egentligen? Idioti, säger vi men får ju snabbt ta tillbaka det då vi själva och frivilligt har valt att åka en mulen och regnig dag.
In kommer vi hur som helst, utan att behöva köa till och med. Men väl där inne vart det KAOS, folk är ju så fruktansvärt giriga, smått hysteriska och stressade.
Innan vi gick in så sa vi på skoj:
- Kanske är lika bra att skriva upp nummret som vi har på vagnen, om nån trots allt skulle vilja kidnappa den.
Mest på skämt tänkte vi, men vilken tur att vi gjorde det kan jag berätta. Det var nämligen nån jäkel som kidnappade våran vagn efter att vi var inne i varhuset i ca 2 timmar. Och att ens tänka tanken på att börja om och shoppa, det finns inte.
Efter att ha letat, och letat så inser vi att vagnen är borta. Vi höll ju på att dö av skratt, detta var ju precis det va skämtade om precis innan vi gick in.
Vi såg ju ingen annan utväg än att kontakta personalen som gör en efterlysning på hela Gekås varuhus.
-Vagn 3227 Grön, försvunnen på Hemavdelningen. Om någon ser denna, vänligen kontakta närmaste personal.
Själva höll vi ju på att dö av skratt, lite ironiskt är det ju trost allt. Hur som helst så lyckas vi tillslut spåra upp vagnen och kan avsluta shoppingdagen med en del nya saker till hemmet.
Så vårat tips till er är:
Är ni på Gekås så måste man vara uppmärksam på sin vagn, och Skriv upp nummret som din vagn har på sej!

Cykeltaxi

Jag och Brandon åkte och hälsade på lite vänner igårkväll, han tog inte med sej sin cykel så jag skjutsade honom på min pakethållare. Kan lova att man kände sej som 15 år igen!

Balkonghäng

Jag sitter på balkongen här hemma just nu, försöker varva ner efter ännu en arbetsdag. Imorgon är jag ledig och det ser jag verkligen fram emot!
Ikväll är både jag och Brandon lediga tillsammans för en gång skull, så vi får se om vi orkar hitta på nått eller om vi är för trötta! Jag hoppas att jag piggnar till snart iaf, för att sitta här hemma och stirra i väggen är jag trött på!

Beyonce

Detta uppträdandet av Beyonce har gjort mej helt fascinerad!
Titta och njut!



02.35 Gamletull Lördagen den 9 Juli 2011


Vänner

Jag är så himla glad att jag har så fina vänner, tack för en jätte trevlig kväll!


Ledig lördag kväll

Jag har precis kommit hem från jobbet, har dagen till ära jobbat ett lunchpass vilket innebär att jag är ledig en lördagkväll. Och jobbar man inom krogbranchen så är ju det lite extra "vardagslyx" !
Planen till kvällen är att möta upp Emmilia och Johanna, ev ta och äta en matbit ute på någon uteservering eller åtminstonde sitta ner och kanske ta ett glas vin och titta på folk.
Det låter som en bra lördagskväll i mina öron!





Nya Tag

Det senaste dagarna så har jag tappat greppet helt känns det som, jag har inte riktigt lust att göra någonting. Jag kommer liksom inte igång, jag äter strunt, har ingen lust att träna och känner mej bara allmänt trisst. Vilket inte alls gör det hela bättre, utan tynger samvetet ännu mera.
Jag tror att det är nog inte förns nu som man har börjat "landa" lite här hemma, och då börjar ju genast alla tankar spinna i huvudet på en om vad man ska hitta på till hösten osv. Och just nu har jag inte en aning om vad som kommer att hända.
Vart ska vi bo? Vad ska vi jobba med? Ska vi kanske resa igen?
Ja ni vet, tusen frågor helt enkelt och inga vettiga svar för tillfället.
Imorgon är jag ledig, ska försöka sova så att man känner sej utvilad för en gång skull. Sen ska jag nog börja med något nytt, lägga upp en någorlunda veckoplanering för mej själv. Får börja med att boka in träningsdagar, (även om jag inte alls har lust att gå dit just nu) för jag vet att jag mår så mycket bättre av det i längden. Sätta upp lite nya mål att sträva efter helt enkelt!

Solsken

Idag har ju solen tittat fram och det är man ju alltid lika tacksam för. Jag började morgonen tillsammans med Emmilia. vi gick längs med hela Nissan ut till Vallås. En prommenad på ca 1 mil, skönt och välbehövligt. Sen for vi hit och har legat och solat i någon timme.
Nu är jag duschad och klädd för att gå på ännu ett kvällspass på jobbet, och jag hoppas verkligen att det blir lite lugnare än vad det var igår. För stundvis var det kaos!

Isak ♥ Brandon

Eftersom Brandons mamma Mariann hade kommenterat så fint igår när jag la ut bilderna på mej och Isak:
"Så gulligt. Visa det inte för Brandon, han kommer att bli nervös. ha ha ha" //Mariann

Så tänkte jag att det kunde vara lite kul att visa upp att även Brandon fick lite egentid med Isak. Och vet du vad Mariann, dom såg ut att trivas bra i varandras sällskap! :)

Isak ♥

Underbara Isak kom till världen på Nyårsafton 2010/2011, han är son till min bästa vän Camilla. Eftersom jag har vart ute och rest under större delen av Camillas graviditet så har jag bara kunnat följa henne genom internet. Det känndes sådär kul att lämna Sverige och inte kunna få ta del av allt detta, men tack vare Skype så fick jag följa med så gott jag kunde. Jag fick se hennes mage växa och bli större, och även kunna få se Isak som nyfödd lite bebis.
Men i Söndags så hade jag 1 timme över i Sthlm och lyckades möta upp Camilla och Isak, och jag är så glad att äntligen ha fått träffa mina hjärtan.
För som jag saknat er! ♥

En helg på sjön

Nu är vi ju tillbaka i Halmstad igen efter en jätte trevlig helg tillsammans med släkten på min pappas sida. Som jag nämnt tidigare så kan jag inte ens minnas att vi har gjort en sådan här sak tillsammans allihopa innan, så det vart extra kul.
Farfar fyllde ju som sagt 80 år på Lördagen, och det firades med ala cart middag på båten och en mycket trevlig kväll i en utav barerna.
Vi fick även en hel dag i Tallin och vilken mysig stad, dit skulle jag kunna tänka mej åka tillbaka igen. Små gator, mysiga barer och det mesta i medeltida stuk. Vi provade att dricka kanel öl vilket verkligen var något att rekommendera!
Mycket bra helg som sagt!
Nedan följer en Bildbomb!

Mot Halmstad

Vi sitter just nu i bilen påväg tillbaka till Halmstad efter en fruktansvärd lyckad helg!
Vi har haft så himla kul, tack alla i familjen Kullman/Eklund som var med och bidrog till denna härliga fest!

RSS 2.0