Thailand: Koh Phi Phi!

Halloj nara och kara!

Ville bara ge ifran mej ett livs tecken och saga att allting ar bra!
Planerna blir ju inte alltid som man tankt sej, men vi hamnade en snabbis pa Phi Phi nu ist till att borja med. Nathaile aker ju snart hem och kande att hon ville hinna parta lite, innan varen i doda Halmstad vantar henne dar hemma. Sa vi tog vara ryggsackar och begav oss till on!

Att flyga fran Vitenamn till Bangkok va riktig lyx, gick ju sa hilma for me. va framme pa 1 timme och 3o minuter sa man hann ju knappt slummra till. Pa flygplatsen nar vi skulle checka in sa va jag sa fruktansvart nyfiken pa hur mycket jag vagde. Eller det va vi allihopa eftersom vi inte sett en vag pa ca 6 veckor nu. Sa vi fraga sa snallt efter att vi checkat in vara vaskor om vi kunde fa stalla oss pa bandet och vaga oss. Och visst fick vi det, och hon och det andra fick sej ett gott skratt kan jag lova! Dom tyckte val att vi va riktiga idioter, och det va nog inget som dom upplevde dagligen!
Och kan ju erkanna att det va en ny erfarenhet for mej me, inte varje dag man far vaga sej pa en flygplansvag!

I Bangkok hade vi 2 stressig dagar med en hel lista pa saker som vi skulle hinna shoppa. Sa mycket somn blev det inte. Det ar ju sa oroligt i Bankok nu me, med alla protester sa vissa delar som vi hade planerat att besoka va avsparrade av de " Red Shirts". Dom holl till 2 gator fran oss dar vi bodde, och dom haller verkligen pa dygnet runt. Att dom orkar...
Men nu vet ni dar hemma iaf att vi inte ar kvar, har hunnit fatt en del oroliga mail eftersom det tydligen har gatt illa med folk dar nu, men vi lever och mar bra har! Sa oroa er inte! :)
Och vi har inte nagra planer pa att aka tillbaka heller pa nagra vackor sa da ska det nog ha hunnit lugna ner sej far vi hoppas!

Imorgon ar det  "pre party" pa Songkran har i Thailand. Thailand svar pa varat nyar. Sa da har man vattenkrig i ett helt dygn. Ska bli kul att uppleva och se hur det gar till. Vi har fatt varsina vatten pistoler nar vi handlade i Bangkok sa vi far ju hoppas att det kommer till anvandning!





Solis!


Lyx att fa flyga!



Det gillar vi, mera av det!


Jag ser ju ut som en "pase skridskor" efter ett dygns resande. Men det ar tur att min nya van kompenserar upp det for oss bada! :)


Kommentarer
Postat av: Mariann

Alla sätt är bra, utom de dåliga. Med tanke på flyplatsinvägningen,alltså.

Kramar i massor.

2010-04-11 @ 20:23:41
Postat av: Charley

"Jag ser ut som en påse skridskor" -moahahahaha! Var det dummaste jag läst 2010 med tanke på att fröken Kullman år vackrare än någonsin! Kan tilläggas att Kullman alltid (oavsett tidpunkt, tillfälle etc.) alltid är världens vackraste! Puss älskade vän!!!

2010-04-12 @ 21:21:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0