Thailand: Bangkok.

Hej alla dar hemma!

Vi har landat och flygresan gick jatte bra. Vi hade ett lyx flyg maste jag nog allt saga. Man kunde spela tv spel, kolla tv serier och valja mellan ca 200 filmer. Sa det va en ny upplevelse. Kande sej nastan lite bortskamd.
Mina tarar rann pa Arlanda nar jag va tvungen att lamna Brandon, och sa har det vart lite till och fran hela tiden. Kanns tomt liksom. Saknar dej hjartat!

Resan gick  som sagt bra, det tog ett tag for oss att komma igenom pass kontrollen i Bangkok bara. Men efter det flot det pa, vi tof flygbussen in till Bankok dar vi motte upp Emmilia. Hon hade vart sa sot och ordnat med hotell till oss alla , sa det va bara att kasta in grejjerna!

Sen gick vi ut och kakade en god middag och drack lite ol. Kollade in lite shopping gator och hamnade tillslut pa nagon thai bar dar vi skakade lite rumpa! Jag har ju aldrig vart i Bankok innan men an sa lange sa gillar jag det! Finns ju dock inte sa mycket vita strander och sa, men det kommer!
Vi blir nog kvar har imorgon me, ska kolla in nagon stor marknad och ett shopping centrum. Och sen verkar det som att vi beger oss vidare pa sondag. Vi vet inte riktigt vart an, men vi ska bestamma det ikvall!

Idag efter att vi kakat frukost sa gick vi och tog Thai massage, sjukt skont. Kostar ju ingenting heller sa jag ska verkligen forsoka att ga ofta pa det. Sen har vi legat vid poolen som tillhor hotellet och solat och last bocker. Det ar helt sjukt varmt har, man far bara var 5:e minut for annars sa svettas man ju ihjal. Vart en stor skillnad fran kalla Sverige.

Dom andra ligger just nu inne pa rummet, vi ska gora oss klara for att ga ut och kika en svang. Vi maste hitta en ryggsack till Madde sa det blir nog kvallens prodjekt.

Ha det sa bra dar hemma allihopa!





Kommentarer
Postat av: Mariann

Underbart. Torka tårarna, och shoppa loss! Ät gott och sola.

2010-02-27 @ 12:05:18
Postat av: Anonym

Härligt Gumman :) Låter skönt !!!Kram M

2010-02-27 @ 16:23:49
Postat av: Lotta

Detlåter skönt!!! var nu rädda om er o ha förbaskat rolig.. Kram på er allihop...

2010-02-27 @ 20:09:22
Postat av: angelica

Åh vad häärligt det låter!! Du som ska fara runt så kanske kan hitta något roligt till lilla Lovis från varma landet långt bort..:) Miss you like crazy!önskar vi var där hos dig!!puss!!

2010-02-28 @ 16:59:50
URL: http://www.angelicah.bloggspace.se
Postat av: Ann

SKönt att ni har det bra! härhemma är det minus 3 grader å sol, inte så dumt för att vara mars...

massa puss å kram!!!

2010-03-04 @ 12:07:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0