Laos: 4000 Island

Tanka skriva nagra snabba rader innan vi aker vidare.

Just nu ar vi pa 4000 Islands, resan hit gick bra. Vi akte sovbuss vilket blev en ny erfarenhet. Vi hade dock tur och fick hela bakre delan av bussen for oss sjalva sa vi hade det guld om man jamfor med alla det andra som fick trangas. Dock kan jag ju inte pasta att det va bekvamt, men fram kom vi iaf.

Det ar ganska lungt pa denna on sa det finns inte allt for mycket att gora, dagarna har vi tillbringat i hangmattan, badat i Mekong floden och aven cyklat runt on. Man ska kunna se delfiner har me, men den turen har vi dock inte haft.

Vi bor i en bungalow precis vid mekongfloden, det ar vackert har med alla det sma oarna i vattnet. Sa aven om detta inte ar nan favorit sa ar vi anda glada att ha sett det!

Tiden borjar ju tryta lite for oss just nu, Vi har ju redan vart har i 1 manad redan (Sjukt), och Nathaile ska hem om ca 3 veckor. Sa sista tiden nu blir det fullt schema. Imorgon aker vi till Kambodja och kommer att vara dar i ca 3 dagar. Sen ska vi vidare till Vietnamn for att vara dar i ca 1 vecka. Och den 7 April flyger vi fran Ho Chi Ming till Bankok, och sen ska vi vara pa Koh Lipe den sista veckan som Nathaile ar me.
Sa det ar tajt just nu, man onskar att det fanns lite mera tid sa man hann fa ett bra intryck av alla landerna men vi forsoker sa gott vi kan  iaf. Det ar ju iaf kul att ha fatt sett lite annat an Thailand me, aven om vi alla langar tillbaka dit. Man kanner sej hemma pa natt satt anda dar.

Nasta gang vi hores blir val i Vietnamn, men nu vet ni vart vi ar pavag iaf om vi inte skriver pa ett tag!


Bjuder pa en gammal bild! :)


Kommentarer
Postat av: Mariann

I en hängmatta vid Mekngfloden skulle jag också vilja vara. Här i Ågarp regnar det. Kramar.

2010-03-27 @ 16:30:48
Postat av: Mam 2 My besting Tjej

Käääära Dottran och tjegänget.Ni har det Great det glädjer mig och kul att ni ska se er om i flara länder Häftigt..............Lika kul att läsa om era äventyr varje gång ..............Hemma okidoki snön smälter sakta bort Våååååååååren närmas.........Miss Y my Best Tjej Love y 4 ever.......Kraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam 2 Y and Tjejgänget Mam

2010-03-28 @ 12:27:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0