Filippinerna: Panglao

Godmorgon säger vi här, medans ni där hemma säker snarkar gott i bingen!

Vi befinner oss i Alona Beach på en ö som heter Panglao. Här har vi även mött upp våra vänner Emelie och Johanna som vi lärde känna på Bali för ca 1 månad sen. Och just nu så delar vi rum allihopa. Väldigt kul att vi lyckades mötas upp igen!
Igår så hyrde vi mopeder och åkte runt lite i Bohol. Vi såg bla det berömda Choklade Hills som har blivit ett landmärke för Filippinerna. Det är 1776 kullar som formats och stäcker sej ut över ett stort område. Vi stannade även till på en fjärlisfarm och för att inte glömma så såg vi även den lilla Tarsiern. Det en en pytte liten apa, hur söt som helst.Ögonen väldigt känsliga på dom, så när man ska fota får man absolut inte använda bilxten på kameran. Och om man mot förmodan skulle göra det, så tar dom självmord. Så där fick man kolla en extra gång så allt va rätt inställt, för en olycka vill vi inte framkalla.
Vi gillar verkligen Filippinerna, det är ett vackert land och alla är väldigt vänliga. Och så är det skönt att här kan folk prata bra engelska, till skillnad från Thailand. Kommer nog garanterat att ta oss tillbaka hit i framtiden!
Idag är planen bara till att slappa av på stranden, va ju ett bra tag sen vi såg vit sand och klart vatten. Så det ska bli skönt. Sen ska det smidas planer ikväll för att se om vi vill besöka någon annan ö eller om vi stannar kvar.
Att det va 1:a advent hemma igår känns så långt borta för oss, även om det är fullt med julgranar och pynt här så får man ingen riktigt julkänsla. Ni får äta våra pepparkakor i år, för det ser dåligt ut med det här!
Kan bjuda på lite gott och blandat från den senaste tiden!
S:t Nino, en mycket vacker kyrka i Cebu.
Även jag passa på att tända ljus!
Sen intog vi Fort San Pedro!
Prova på att skaka lite galler.
Och lukta på blommorna!
Brandon knata hem utan brallorna han!
Stötte även på det coola gänget!
Cebu By Night!
Vi.
Ätit små krabbor har vi me gjort...
Tillsammans med våra Filippinska vänner!
Sett fina byggnader!
Vi tillbringade 1 natt vid Loboc River.
På lokalbussen fick man varken plats eller luft.
Choklade Hills mina vänner!

Kommentarer
Postat av: Mariann

Godkväll i Panglao. Underbara bilder. Så mycket ni får uppleva. Kramar

2010-11-30 @ 01:55:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0