Nu kanske ni kan hänga med!

Tänkte förklara lite för er hur allting ligger till här borta. Tror nämligen inte att jag har vart riktigt klar med allting, det kan bli en hel del namn framöver för er att minnas!

Efter att ha rest land och rike runt så är vi nu framme i Dallas. Det är här vi kommer att spendera våra sista veckor i USA. Kanske att vi gör några kortare utflykter men vi kommer att ha våran bas här.
Och hur kommer det sej då att vi ska stanna i Dallas så länge kanske ni där hemma tänker?
Jo det är ju nämligen såhär att Brandons mamma är ju på besök hos sin vänninna Marsue här i USA. På Tisdag så kommer dom hem från en 4 månaders jorden runt kryssing som dom har befunnit sej på tillsammans med Elena som är Marsues dotter.
Vi bor alltså just nu i Marsue´s hus som ligger här i Dallas, vi kommer att stanna här och umgås med dom den sista tiden. Just nu så har vi även Nancy tillsammans med oss, och det är en underbar kvinna som är så himla go! Hon är den som sköter allting i hushållet, betalar räkningar osv.
Marsue har även en ranch som ligger ca 1 timme nordöst om Dallas, där finns det fullt med hundar och även hästar. Så vi ska nog hinna med att rida lite innan vi lämnar USA, vilket ska bli kul.
I denna familjen (huset i dalls) så har vi även 2 st hundar Oreo och Frosty, och för att inte glömma katten Pearl. Så det finns gott om djur runt omkring oss just nu. Och vi älskar det!
Det går med andra ord ingen nöd på oss, och jag tror inte att vi hade kunnat avsluta denna resan på ett bättre sätt. För vi älskar det här stället. Huset är helt fantastiskt och för att inte tala om människorna!
Så jag hoppas att ni kanske kan hänga med lite nu framöver!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0