Fredagen den 13 Maj

I mitt förra inlägg så låter det ju som att vi knappt rör oss utanför huset, men igår tog vi tag i saken och åkte till Fort Worth för att hälsa på Johanna och Sara. Och vi hade en jätte trevlig eftermiddag tillsammans, Johanna tog oss till Stockyards och guidade oss runt. Tanken vart att vi skulle kolla när dom föste longhornsen längs med gatan, men bilresan som ska gå på 40 minuter tog oss 2 timmar pga alla köer så vi missade det precis. Vi fick dock se en ensam stackare som man kunde få provsitta på.
Stockyards är som en liten cowboy by med hästar, rodeo och souvenir butiker. Mycket mysigt och kul att få se.
Efter besöket på Stockyards så åkte vi hem till Johanna och Sara för att kika runt på området där dom har spenderat sina senaste 5 månader. Dom har ju nämligen pluggat och bott här på campus i Fort Worth. Så vi tog en runda, enormt stort var det och fint för den delen med!
Vill man börja plugga, så är det ju Här man vill vara!
Kvällen avslutade vi med att promenera igenom Downtown för att sedan gå till The Water Garden. Det fanns 3 stycken stora fontäner. Eller det var kanske inte fontäner riktigt mera som vatten konstverk. Riktigt bra avslut på en dag som Fredagen den 13, som egentligen sägs ska vara en otursdag.

Kommentarer
Postat av: lars

Hej E&B! Jag vill att ni bokar in 1-4 september. I år går kräftskivan avstapeln på Dalarö i Stockholm och ni är självklart bjudna.

2011-05-15 @ 09:54:45
URL: http://www.pappahumor.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0